fredd0 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Εγώ είμαι στην Πειραιώς και έχω την εντύπωση πως έχει wallet (κάτι είχε πάρει το μάτι σε κάποια προωθητικά email που είχα λάβει), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει γιατί δεν έχω smartphone με nfc και δεν το έχω ψάξει το θέμα. της Πειραιως δε δουλευει πια, το ξεκινησαν και το παρατησαν πριν 2 χρονια. Μπορεις να διαβασεις και σχετικα σχολια στο google play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seglan.hce.piraeus&hl=en
overpower Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Αν η εντολη πληρωμης περασει στο POS ειναι απιθανο να μπορει να ανακληθει απο το ιδιο το POS. Θα μιλαγαμε για τρελο κενο ασφαλειας αν τα POS μπορουσαν να τραβανε πισω λεφτα. Κι αν υπηρξε ποτε τετοιο κενο ασφαλειας, αποκλειεται να υπαρχει ακομη. Υπαρχει καλη πιθανοτητα να μπορεις να επιστρεψεις λεφτα μεσω του pos. Εχουμε στο μαγαζι και οταν το εψαχνα, νομιζω ειδα εντολη τυπου (ακυρωση / επιστροφη). Ετσι και αλλιως την ιδια δυνατοτητα εχουν και οι ταμειακες με ακυρωση αποδειξης και επιστροφη χρηματων μεσα απο το ταμειο προφανως. Οποτε δεν θεωρω απιθανο να μην εχουν και τα pos αντιστοιχη επιλογη. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, fredd0 είπε της Πειραιως δε δουλευει πια, το ξεκινησαν και το παρατησαν πριν 2 χρονια. Μπορεις να διαβασεις και σχετικα σχολια στο google play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seglan.hce.piraeus&hl=en Μια χαρα δουλεύει, εγω αυτο χρησιμοποιώ
fredd0 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Spect~ είπε Μια χαρα δουλεύει, εγω αυτο χρησιμοποιώ με παλιο κινητο υποθετω, android 8 δε δουλευει, σε πεταει πισω στο playstore στη σελιδα των play services
Zerg13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατι γραφετε ακυρωση πληρωμης δεν γινεται αν δεν ειστε σιγουροι; Δηλαδη αν σε χρεωσει καποιος 100 αντι για 10 παει τελος;. μια χαρα γινεται αρκει να εισαι η πλευρα που παιρνει οχι αυτη που δινει. Τωρα αν ολοι οι ασχετοι καταστηματαρχες το μονο που ξερουν ειναι να χρεωνουν καρτες, δεν φταινε τα pos. Ας ριξουν μια ματια στο manual Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, Zerg13 said: Γιατι γραφετε ακυρωση πληρωμης δεν γινεται αν δεν ειστε σιγουροι; Δηλαδη αν σε χρεωσει καποιος 100 αντι για 10 παει τελος;. μια χαρα γινεται αρκει να εισαι η πλευρα που παιρνει οχι αυτη που δινει. Τωρα αν ολοι οι ασχετοι καταστηματαρχες το μονο που ξερουν ειναι να χρεωνουν καρτες, δεν φταινε τα pos. Ας ριξουν μια ματια στο manual Μια χαρα ΔΕΝ γινεται απο POS αυτο που περιγραφεις. Χρειαζεται αιτημα στην τραπεζα (και εγκριση απο αυτην) για να γινει αυτο που λες και φυσικα κανεις δεν ειπε οτι αυτο δεν μπορει να γινει. Αντιθετως ειπαμε οτι αυτη ειναι η διαδικασια. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend
overpower Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Μια χαρα ΔΕΝ γινεται απο POS αυτο που περιγραφεις. Χρειαζεται αιτημα στην τραπεζα (και εγκριση απο αυτην) για να γινει αυτο που λες και φυσικα κανεις δεν ειπε οτι αυτο δεν μπορει να γινει. Αντιθετως ειπαμε οτι αυτη ειναι η διαδικασια. Μονο που εγω σαν καταστημα τα λεφτα τα βλεπω την επομενη μερα επειδη το πακετο στελνεται στην τραπεζα μια φορα την ημερα. Οταν γυρισω (τωρα για εξεταστικη ηρθα), θα το ψαξω μεσω του pos 1
GothicCrusader Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Μια χαρα ΔΕΝ γινεται απο POS αυτο που περιγραφεις. Χρειαζεται αιτημα στην τραπεζα (και εγκριση απο αυτην) για να γινει αυτο που λες και φυσικα κανεις δεν ειπε οτι αυτο δεν μπορει να γινει. Αντιθετως ειπαμε οτι αυτη ειναι η διαδικασια. Μιλάς υποθετικά ή το ξέρεις από την τράπεζά σου;
Tamtiriri Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Γιατι γραφετε ακυρωση πληρωμης δεν γινεται αν δεν ειστε σιγουροι; Δηλαδη αν σε χρεωσει καποιος 100 αντι για 10 παει τελος;. μια χαρα γινεται αρκει να εισαι η πλευρα που παιρνει οχι αυτη που δινει. Τωρα αν ολοι οι ασχετοι καταστηματαρχες το μονο που ξερουν ειναι να χρεωνουν καρτες, δεν φταινε τα pos. Ας ριξουν μια ματια στο manual Στην πράξη θα σου πάρει 110 και θα σου επιστρέψει αργοτερα ανάλογα με την ταχύτητα της τράπεζας σου τα 100 3
firewalker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Tamtiriri είπε Στην πράξη θα σου πάρει 110 και θα σου επιστρέψει αργοτερα ανάλογα με την ταχύτητα της τράπεζας σου τα 100 Έτσι. Για τις ανέπαφες όμως. Και για ακύρωση σε ανέπαφη πρέπει να γίνει επικοινωνία του καταστήματος με την τράπεζα. Να δεις πανηγύρι αν γίνει λάθος και δεν έχει χρήματα η πολλά η κάρτα. Μένεις με το πουλί στο χέρι.
nikosdoc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Μια χαρα ΔΕΝ γινεται απο POS αυτο που περιγραφεις. Χρειαζεται αιτημα στην τραπεζα (και εγκριση απο αυτην) για να γινει αυτο που λες και φυσικα κανεις δεν ειπε οτι αυτο δεν μπορει να γινει. Αντιθετως ειπαμε οτι αυτη ειναι η διαδικασια. Στο POS που έχω έχει επιλογή για ακύρωση πληρωμής. Αρκει να μην έχει γινει αποστολή του πακέτου στην τραπεζα. Τότε φαντάζομαι ότι θα πρεπει να μιλήσεις με την τράπεζα...
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Αν δεν έχει εξηγήσει το αφεντικό στον υπάλληλο οτι υπάρχει και αυτός ο τρόπος πληρωμής λογικό είναι να τα έχει χαμμένα ο υπάλληλος, το point είναι οτι αν παραδεχτεί οτι δεν το ξέρει πέταξε το μπαλάκι αλλού.
fredd0 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, firewalker είπε Έτσι. Για τις ανέπαφες όμως. Και για ακύρωση σε ανέπαφη πρέπει να γίνει επικοινωνία του καταστήματος με την τράπεζα. Να δεις πανηγύρι αν γίνει λάθος και δεν έχει χρήματα η πολλά η κάρτα. Μένεις με το πουλί στο χέρι. γιαυτο ακριβως οι ανεπαφες γινονται (κανονικα) απο τον πελατη ΑΦΟΥ ελεγξει το ποσο χρεωσης στην οθονη του POS. Και γιαυτο εγω τσαντιζομαι οταν σου βουταει ο καταστηματαρχης την καρτα για να κανει αυτος την ανεπαφη.
bilya Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, overpower είπε Υπαρχει καλη πιθανοτητα να μπορεις να επιστρεψεις λεφτα μεσω του pos. Εχουμε στο μαγαζι και οταν το εψαχνα, νομιζω ειδα εντολη τυπου (ακυρωση / επιστροφη). Ετσι και αλλιως την ιδια δυνατοτητα εχουν και οι ταμειακες με ακυρωση αποδειξης και επιστροφη χρηματων μεσα απο το ταμειο προφανως. Οποτε δεν θεωρω απιθανο να μην εχουν και τα pos αντιστοιχη επιλογη. φυσικά κ γίνετε επιστροφή ποσού αλλά μέσο εντολής του τερματικού του μαγαζιού. Τα μαγαζιά κάνουν refund με αυτόν τον τρόπο. Αλλά γίνεται μόνο στην κάρτα όπου έγινε η αρχική αγορά, με επιβεβαίωση chip & pin κ εντολή του μαγαζιού. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από bilya 1
ziaba Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Γιαυτό δεν βάζω την εφαρμογή είμαι και απο επαρχία θα με κανουν ρεζίλι ... Και καλά ήρθα να το παίξω έξυπνος και high end να πλήρωσω με κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα