agamoi-thytai Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Για να πληρώσεις με το κινητό, αυτό πρέπει να έχει NFC έτσι ;
fredd0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 nfc, να εχεις καρτα alpha (νομιζω η μονη ελληνικη τραπεζα που δουλευει το ψηφιακο wallet της) και να μη ειναι rooted το κινητο
ELTASSOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Υπαρχει προγραμμα στο κινητο που αντιστρεφει την πωληση σε χχχ δευτερα...νομιζω το ανεφερε καποιος παλαοτερα αλλα δεν θυμαμαι σαιτ/νικ. Στην καρτα δεν γινεται αυτο. Το προγραμα ειναι παρανομο, υποθετω. Ψαχτε στο dark web οσοι εχετε προσβαση. 1 2 2
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για urban legend το κοβω αυτο... Κι αν δουλεψε ποτε αυτο το κολπο, προφανως και θα εχει αντιμετωπιστει πλεον. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 1 2
ELTASSOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Εδω πληρωνουν σε τραπεζα και ανακαλουν την πραξη και παραλαμβανουν προιοντα στελνοντας προσωρινες αποδειξεις εκμεταλλευομενοι τον χρονο μεταφορας απο τραπεζα σε τραπεζα..συνηθως επομενη μερα σε διαφορετικες τραπεζες. Πολλοι δεν αποστελουν εμπορευμα μονο με αποδειξη, περιμενουν να δουν τα λεφτα στο λογ/σμο. 1
defacer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Για να υπάρχει έστω και θεωρητικά τέτοιο πρόγραμμα, μία από τις προϋποθέσεις είναι το ίδιο το τερματικό pos να έχει τη δυνατότητα να αντιστρέψει την πληρωμή. Και δε νομίζω ότι υπάρχει καμία περίπτωση να έχει τέτοια δυνατότητα. 1 minute ago, ELTASSOS said: Εδω πληρωνουν σε τραπεζα και ανακαλουν την πραξη και παραλαμβανουν προιοντα στελνοντας προσωρινες αποδειξεις εκμεταλλευομενοι τον χρονο μεταφορας απο τραπεζα σε τραπεζα..συνηθως επομενη μερα σε διαφορετικες τραπεζες. Πολλοι δεν αποστελουν εμπορευμα μονο με αποδειξη, περιμενουν να δουν τα λεφτα στο λογ/σμο. Ναι, αν κάποιος είναι γίδι και σου στείλει κάτι επειδή του έστειλες screenshot ότι έκανες πληρωμή στο PayPal, αυτό είναι άλλο σενάριο από remote hacking και ιστορίες.
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, ELTASSOS said: Εδω πληρωνουν σε τραπεζα και ανακαλουν την πραξη και παραλαμβανουν προιοντα στελνοντας προσωρινες αποδειξεις εκμεταλλευομενοι τον χρονο μεταφορας απο τραπεζα σε τραπεζα..συνηθως επομενη μερα σε διαφορετικες τραπεζες. Πολλοι δεν αποστελουν εμπορευμα μονο με αποδειξη, περιμενουν να δουν τα λεφτα στο λογ/σμο. Αλλο η ανακληση πραξης που χρειαζεται και εγκριση της τραπεζας, κι αλλο να πατας ενα κουμπακι στο κινητο και να παιρνεις πισω τα λεφτα απο ενα ολοκληρωμενο transaction. Αν η εντολη πληρωμης περασει στο POS ειναι απιθανο να μπορει να ανακληθει απο το ιδιο το POS. Θα μιλαγαμε για τρελο κενο ασφαλειας αν τα POS μπορουσαν να τραβανε πισω λεφτα. Κι αν υπηρξε ποτε τετοιο κενο ασφαλειας, αποκλειεται να υπαρχει ακομη. Αν η εντολη πληρωμης δεν περασει στο POS (επειδη πχ την εκοψε το...προγραμματακι που κλεβει τα POS), τοτε δεν ολοκληρωνεται το transaction και συνεπως δεν αγοραζεις τιποτα. Ουρμπανιά διαβασες, σου ξαναλεω. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 1
talibanakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Πολλοι δεν αποστελουν εμπορευμα μονο με αποδειξη, περιμενουν να δουν τα λεφτα στο λογ/σμο. Δυστυχως δεν το κανουν "πολλοι",το αντιθετο θα ελεγα. 1 1
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, talibanakos said: Δυστυχως δεν το κανουν "πολλοι",το αντιθετο θα ελεγα. Kατι πηγε πολυ λαθος με το quote σου... Μηπως δοκιμασες να βαλεις το προγραμματακι που χακευει POS?
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 11 hours ago, telis said: Πήγα σήμερα σε ζαχαροπλαστείο και στο Ταμείο ρώτησα αν έχουν pos που να δέχεται ανέπαφη πληρωμή. Μου είπαν "βεβαίως" και έβγαλα το κινητό να πληρώσω με το tap n pay της Alpha Bank. Με το που βλέπει το κινητό η υπάλληλος μου λέει ότι τους το απαγορεύει η διεύθυνση και δεν δέχονται έτσι την πληρωμή. Σημειώνω ότι είναι ζαχαροπλαστείο-αλυσίδα με πολλά στην Αθήνα. Την κοίταξα απορημένος. "Ανέπαφη κάρτα όμως δέχεστε" της είπα. "Ναι αλλά απαγορεύεται να δεχθούμε μέσω κινητού". Τέλος πάντων πλήρωσα με την καρτα και έφυγα. Καταλαβαίνει κανείς τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία; Απλά θα τα άφηνα και θα έφευγα... Είναι ντροπή εν έτη 2018 να μας αρνούνται ΄τέτοιου είδους συναλλαγές. Προφανώς δεν φταίει ο/η υπάλληλος αλλά καθαρά η διοίκηση που έδωσε τέτοια εντολή. 1
KoreanW Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εδώ έχει τύχει με την κάρτα συλλογής πόντων του sm να μην δέχονται το barcode από το κινητό, ενω σε άλλο ταμείο να το δέχονται κανονικά δε μου κάνει καθόλου εντύπωση που βρίσκονται ορισμένοι να μη δέχονται τις ανέπαφες της κάρτας... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από KoreanW
gokuthelegend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, fredd0 είπε nfc, να εχεις καρτα alpha (νομιζω η μονη ελληνικη τραπεζα που δουλευει το ψηφιακο wallet της) και να μη ειναι rooted το κινητο Εγώ είμαι στην Πειραιώς και έχω την εντύπωση πως έχει wallet (κάτι είχε πάρει το μάτι σε κάποια προωθητικά email που είχα λάβει), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει γιατί δεν έχω smartphone με nfc και δεν το έχω ψάξει το θέμα. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από gokuthelegend
AntiCambeR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, KoreanW είπε εδώ έχει τύχει με την κάρτα συλλογής πόντων του sm να μην δέχονται το barcode από το κινητό, ενω σε άλλο ταμείο να το δέχονται κανονικά δε μου κάνει καθόλου εντύπωση που βρίσκονται ορισμένοι να μη δέχονται τις ανέπαφες της κάρτας... Πολιτική καταστήματος;Πχ στην Shell που έχω κάρτα για πόντους μπορώ να τους "περάσω" και από την εφαρμογή της Shell στο κινητό,δεν χρειάζεται να έχω μαζί μου την κάρτα πόντων. Αν θες γράψε το Σ.Μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα