kon1to Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Παρατηρώ τελευταια οτι έχει γίνει μόδα, ειδικά σε καφετέριες, που τα ποσά είναι συνηθως κάτω του ορίου που ζητάει pin, ο σερβιτόρος να παίρνει την κάρτα και να φευγει, να χρεώνει ανέπαφα μόνος του και να γυρνάει μετά με την κάρτα και την απόδειξη...
overpower Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, Drop_Dead είπε Τελικά η Revolut δουλεύει με Google Pay ανεξαιρέτως; Κατέβασα απο apkmirror το Google Pay, έβαλα την Revolut και μου βγάζει ότι αυτή η κάρτα δεν υποστηρίζει συναλλαγές με καταστήματα. Υπάρχει καμιά μαγκιά με region settings κτλ που μπορώ να κάνω για να δουλέψει; Ή μήπως δουλεύει μόνο σε τυχαία επιλεγμένες Revolut (ως beta όπως διάβασα στο forum τους). Παραξενο, αλλα με την καινουργια καρτα που μου ηρθε (η 2η συνολικα, η 1η εληξε), δεν δουλευει. Με την 1η δεν ειχα θεμα. 19 λεπτά πριν, kon1to είπε Παρατηρώ τελευταια οτι έχει γίνει μόδα, ειδικά σε καφετέριες, που τα ποσά είναι συνηθως κάτω του ορίου που ζητάει pin, ο σερβιτόρος να παίρνει την κάρτα και να φευγει, να χρεώνει ανέπαφα μόνος του και να γυρνάει μετά με την κάρτα και την απόδειξη... Στην τελικη αμα δεν εμπιστευεστε, σηκωθειτε για 1 λεπτο απο τον καφε σας και πηγαινετε μαζι να παρακολουθειτε.
vagstef Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Στις 15/5/2019 στις 2:18 ΜΜ, kon1to είπε Παρατηρώ τελευταια οτι έχει γίνει μόδα, ειδικά σε καφετέριες, που τα ποσά είναι συνηθως κάτω του ορίου που ζητάει pin, ο σερβιτόρος να παίρνει την κάρτα και να φευγει, να χρεώνει ανέπαφα μόνος του και να γυρνάει μετά με την κάρτα και την απόδειξη... άμα τη δίνουν!! το περίεργο είναι πως οι Αθηναίοι έχουν συνηθίσει πλέον να περνούν ανέπαφα το athena ticket για να ανοίγουν τις πύλες, κάτι αστείο δηλαδή και για κάτι σοβαρό όπως μια πληρωμή δίνουν την κάρτα σε αγνώστους να πληρώσουν. είναι τόσο χαζό να μη μπορείς να κάνεις μια κίνηση.
gmts Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Για όλες τις αγορές με κάρτα έρχεται επι τόπου mail με το ποσό που χρεωθήκαμε. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από gmts
vagstef Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Στις 15/5/2019 στις 1:17 ΠΜ, Drop_Dead είπε Τελικά η Revolut δουλεύει με Google Pay ανεξαιρέτως; Κατέβασα απο apkmirror το Google Pay, έβαλα την Revolut και μου βγάζει ότι αυτή η κάρτα δεν υποστηρίζει συναλλαγές με καταστήματα. Υπάρχει καμιά μαγκιά με region settings κτλ που μπορώ να κάνω για να δουλέψει; Ή μήπως δουλεύει μόνο σε τυχαία επιλεγμένες Revolut (ως beta όπως διάβασα στο forum τους). άλλαξε Προσωρινά διευθυνση revolut σε UK (μια fake) και φτιάξε νέα virtual mastercard. Πιθανότατα θα περάσει στο google pay κανονικά. οι ίδιοι λένε πως περνάνε μόνο φυσικές αλλά γνωρίζουν πως περνούν και virtual 1
Drop_Dead Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, vagstef είπε άλλαξε Προσωρινά διευθυνση revolut σε UK (μια fake) και φτιάξε νέα virtual mastercard. Πιθανότατα θα περάσει στο google pay κανονικά. οι ίδιοι λένε πως περνάνε μόνο φυσικές αλλά γνωρίζουν πως περνούν και virtual Εντάξει είσαι life saver! Η virtual πέρασε μια χαρά από το Google Pay, αλλάζοντας όπως είπες την διεύθυνση και φτιάχνοντας απευθείας νέα virtual κάρτα. 1 λεπτό δουλειά. Μένει μόνο να το δοκιμάσω τώρα 😁. Ας το κάνει κάποιος sticky να το δουν και άλλοι που έχουν θέμα.
vagstef Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 23 λεπτά πριν, Drop_Dead είπε Εντάξει είσαι life saver! Η virtual πέρασε μια χαρά από το Google Pay, αλλάζοντας όπως είπες την διεύθυνση και φτιάχνοντας απευθείας νέα virtual κάρτα. 1 λεπτό δουλειά. Μένει μόνο να το δοκιμάσω τώρα 😁. Ας το κάνει κάποιος sticky να το δουν και άλλοι που έχουν θέμα. θα παίξει! 😎✌️ μόνο πρόσεχε σε μηχανάκια της εθνικής (αν δεν κάνω λάθος) μπορεί να ρωτήσει EUR ή GB να επιλέξεις EUR. 2 φορές μου συνέβη σε μικρά μαγαζιά
Nikolas00 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Στις 15/5/2019 στις 2:18 ΜΜ, kon1to είπε Παρατηρώ τελευταια οτι έχει γίνει μόδα, ειδικά σε καφετέριες, που τα ποσά είναι συνηθως κάτω του ορίου που ζητάει pin, ο σερβιτόρος να παίρνει την κάρτα και να φευγει, να χρεώνει ανέπαφα μόνος του και να γυρνάει μετά με την κάρτα και την απόδειξη... Ισχύει αυτό και μου έχει τύχει σε καφετέρια. Πρώτη φορά χθες πλήρωσα με κάρτα,την έδωσα με επιφύλαξη. Βολεύει όμως,που μέσα σε 1' μου έρχεται ειδοποίηση στο e-banking/email οπότε ξέρω ότι χρεώθηκα.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δεν είναι θέμα ρε παιδιά έχετε e-banking μπαίνει βλέπεις κατευθείαν πως έχεις χρεώσει, υπάρχει επίσης και η λύση για προπληρωμένη κάρτα Οπότε έχετε 20 ευρώ μαζί σας μέσα στην κάρτα και τη δίνετε
kon1to Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Προσωπικά δεν φοβάμαι οτι θα με κλέψουν, ή εστω ξέρω πως αν με κλέψουν θα το καταλάβω γρήγορα... απλά είναι θέμα νοοτροπίας... καλώς ή κακώς, οι κάρτες δεν έχουν φτιαχτεί για να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο, πρόκειται για Ελληνική πατέντα... 2
vagstef Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Στις 15/5/2019 στις 12:25 ΜΜ, panos4tw είπε + Σου λυνει τα χερια ωστε να μην περιμενεις ποτε ο ταμιας θα ενεργοποιησει το pos, θα εισαγει το ποσο κτλπ. Του δινεις την καρτα, και οταν εχει τελειωσει στην επιστρεφει, καμια φορα μαζι με την αποδειξη στο τελος~ Αυτό ειναι αντίθετο στην τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών και λανθασμενη αντιληψη διότι μόνο στην Ελλάδα τα POS είναι στραμμένα προς τον έμπορο. Στο εξωτερικό ο πελάτης χειρίζεται το POS και ακολουθεί τις οδηγίες της οθόνης. Ακομα και για συναλλαγες με εισαγωγης καρτας. Άρα δεν περιμένεις κανέναν ταμεία να σου πει τι θα κάνεις. Απλά λες κάρτα και τελειωσε. Αρκετοί το εφαρμόζουν και εδώ ευτυχώς... 4
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 18 ώρες πριν, Nikolas00 είπε Ισχύει αυτό και μου έχει τύχει σε καφετέρια. Πρώτη φορά χθες πλήρωσα με κάρτα,την έδωσα με επιφύλαξη. Βολεύει όμως,που μέσα σε 1' μου έρχεται ειδοποίηση στο e-banking/email οπότε ξέρω ότι χρεώθηκα. Με χρέωση δεν είναι οι ειδοποιήσεις ;
Nikolas00 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Με χρέωση δεν είναι οι ειδοποιήσεις ; Email Alert & Ebanking είναι δωρεαν Μόνο σε sms χρεώνεται. Χρησιμοποιώ κυρίως Πειραιώς και Eurobank/Εθνική.
Nikolas00 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Στις 18/5/2019 στις 11:42 ΠΜ, vagstef είπε Αυτό ειναι αντίθετο στην τεχνολογία των ανέπαφων συναλλαγών και λανθασμενη αντιληψη διότι μόνο στην Ελλάδα τα POS είναι στραμμένα προς τον έμπορο. Στο εξωτερικό ο πελάτης χειρίζεται το POS και ακολουθεί τις οδηγίες της οθόνης. Ακομα και για συναλλαγες με εισαγωγης καρτας. Άρα δεν περιμένεις κανέναν ταμεία να σου πει τι θα κάνεις. Απλά λες κάρτα και τελειωσε. Αρκετοί το εφαρμόζουν και εδώ ευτυχώς... Ισχύει αυτό...προχθές στη καφετέρια πέρασα εγώ την κάρτα...δεν την δίνω τη κάρτα για να την περάσει,ειδικά στη περίπτωσή μου που ήμουν στα τραπέζια που ήταν στην αλλη μεριά του δρόμου.Αν ήμουν μέσα ή έξω απ' το μαγαζί δεν θα ήμουν τόσο διστακτικός.Αν πηγαίνω σε μαγαζί συχνά και με ξέρουν οι υπάλληλοι ότι είμαι τακτικός πελάτης θα την έδινα να περάσει τη κάρτα. 1
runner69 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Στις 19/5/2019 στις 4:43 ΠΜ, Nikolas00 είπε Email Alert & Ebanking είναι δωρεαν Μόνο σε sms χρεώνεται. Χρησιμοποιώ κυρίως Πειραιώς και Eurobank/Εθνική. To email alert στην Πειραιως , τουλάχιστον για τις χρεωστικές, σε ενημερωνει οταν γίνει η εκκαθάριση της συναλλαγής, δηλαδή μετά από 1-2 μέρες και όχι τη στιγμή της χρέωσης. Αρα δεν στέκει. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα