Nikolas00 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/2/2019 στις 7:10 ΠΜ, kon1to είπε τι εννοείς "περνάει"; οτι σου πιστώνεται το οποιο ποσό (αυτό ίσχυε ανέκαθεν) ή οτι μπορεις να κανεις και εξαργύρωση; δεν βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος το pos για να το τσεκαρεις με την τράπεζα σου; πιθανόν να έχει φθαρεί το chip Στις 21/2/2019 στις 10:01 ΠΜ, Narayan είπε Και τα δύο, την περνάω ανέπαφα και με ενημερώνει η ταμίας για το υπόλοιπο που έχω για εξαργύρωση. Νομίζω την τελευταία φορά που με ενημέρωσαν πως δεν μπορώ να κάνω εξαργύρωση της Επιστροφής αν επιλέξω ανέπαφη συναλλαγή ήταν καλοκαίρι του 2018, το έχουν φτιάξει έκτοτε. Το θυμάμαι,ανέπαφα δεν είχε εξαργύρωση στην επιστροφή.Έδω κι 3 μήνες έφτιαξε. Στις 20/2/2019 στις 4:03 ΜΜ, skiabox είπε Εδώ Λάρισα τα έχουν κρυμμένα τα μηχανάκια καρτών και δεν δέχονται κάρτα κεντρικότατα μαγαζιά με τεράστιους τζίρους. Και στη Κεφαλλονιά τα περίπτερα και τα κλαμπ,καφε,φαγαδικα τις δέχονται αλλά δεν τα εμφανίζουν ιδιαιτερα.Σε κάποια περίπτερα κάνουν νούμερα αν δώσεις κάρτα για τσιγάρα. Το θέμα όμως είναι ότι κόβουν αποδείξεις για όλα,γιατι η εφορία παραμονεύει.Οσο για τις προμήθειες της τράπεζας,όσο αυξάνεται ο τζίρος μεσω POS,πέφτει η χρέωση.Ακουγα για κάτι προμήθειες 1,7% επί του ποσού... Και σε αυτό φταίει και το κράτος που δεν βαζει χέρι τις τράπεζες. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Nikolas00
skiabox Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Φίλε από το 2016 απαγορεύεται στην ΕΕ να σώσει ο φορολογούμενος μια τράπεζα όπως γινόταν μέχρι τότε! Φαντάζομαι ότι είσαι σύμφωνος με το γεγονός ότι δεν έχει καμιά δουλειά ο φορολογούμενος να πληρώσει το κακό management μιας εταιρίας. https://www.macrumors.com/2019/03/27/apple-pay-coming-portugal-slovakia-slovenia-more/
antoine455 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, panos- είπε Δεν μπορείς να βάλεις Google Pay στην Ελλάδα. Μπορείς να βάλεις όχι όμως μέσω του playstore αλλά μέσω του apkmirror.
Fotis Deutschland Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στην Χίο που πάω κάθε χρόνο για διακοπές (είμαι από εκεί) όχι ανέπαφη πληρωμή δεν δέχονται πολλοί μερικά μαγαζιά δεν έχουν ούτε κάρτα.
panos- Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, antoine455 είπε Μπορείς να βάλεις όχι όμως μέσω του playstore αλλά μέσω του apkmirror. Ναι ξέρω, εννοώ ότι δεν μπορείς να το κάνεις κάτι με ελληνική κάρτα. Ίσως με κάρτα του εξωτερικού και κινητό εξωτερικού να γίνεται, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν τα POS δέχονται το Google Pay όπως το NFC της κάρτας.
djuan1988 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μπορείς να το κάνεις κανονικά (με ξένη κάρτα) και δουλεύει κανονικά σε ελληνικά POS όπως με το NFC της κάρτας.
Nikolas00 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε Στην Χίο που πάω κάθε χρόνο για διακοπές (είμαι από εκεί) όχι ανέπαφη πληρωμή δεν δέχονται πολλοί μερικά μαγαζιά δεν έχουν ούτε κάρτα. Στον τουρίστα μια χαρά δέχονται...στον Έλληνα όχι.
Fotis Deutschland Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Nikolas00 είπε Στον τουρίστα μια χαρά δέχονται...στον Έλληνα όχι. Πες το κι αυτό.
gpapadakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δουλευει κανεις καρτα Ν26 με google pay? Η δεν υποστηριζεται ελλαδα? Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από gpapadakis
djuan1988 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Πρέπει η κάρτα να έχει εκδοθεί για χώρα που υποστηρίζει το Google Pay για να δουλέψει.
mary Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορει καποιος να μου λυσει την απορια, τι παιζει στην Ελλαδα και οι ταμιες ζηταν την καρτα και την περνανε αυτες απο το μηχανημα; Γιατι ; Αν ειναι γιαγιά που πληρωνει με καρτα άι να το καταλαβω. Αλλιως γιατί; Και 2ον, αυτο επιτρεπεται; Να ξερω δλδ αν μου τυχει πως να αντιδρασω. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από mary 1
sezebo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, mary είπε Μπορει καποιος να μου λυσει την απορια, τι παιζει στην Ελλαδα και οι ταμιες ζηταν την καρτα και την περνανε αυτες απο το μηχανημα; Γιατι ; Αν ειναι γιαγιά που πληρωνει με καρτα άι να το καταλαβω. Αλλιως γιατί; Και 2ον, αυτο επιτρεπεται; Να ξερω δλδ αν μου τυχει πως να αντιδρασω. εγω ειπα σε μια στον σκλαβενιτη μην ακουμπας την καρτα μου και δωσε μου το μηχανημα παντως 2
Drop_Dead Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Τελικά η Revolut δουλεύει με Google Pay ανεξαιρέτως; Κατέβασα απο apkmirror το Google Pay, έβαλα την Revolut και μου βγάζει ότι αυτή η κάρτα δεν υποστηρίζει συναλλαγές με καταστήματα. Υπάρχει καμιά μαγκιά με region settings κτλ που μπορώ να κάνω για να δουλέψει; Ή μήπως δουλεύει μόνο σε τυχαία επιλεγμένες Revolut (ως beta όπως διάβασα στο forum τους). 1
tsioulak Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Στις 28/3/2019 στις 8:38 ΜΜ, mary είπε Μπορει καποιος να μου λυσει την απορια, τι παιζει στην Ελλαδα και οι ταμιες ζηταν την καρτα και την περνανε αυτες απο το μηχανημα; Γιατι ; Αν ειναι γιαγιά που πληρωνει με καρτα άι να το καταλαβω. Αλλιως γιατί; Και 2ον, αυτο επιτρεπεται; Να ξερω δλδ αν μου τυχει πως να αντιδρασω. Δεν επιτρεπεται να ακουμπησει την καρτα ΑΛΛΑ εχει μεινει συνηθεια απο παλια και για αυτο η συντριπτικη πλειοψηφία των πελατων την δινουν απο μονοι τους.
panos4tw Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, tsioulak είπε Δεν επιτρεπεται να ακουμπησει την καρτα ΑΛΛΑ εχει μεινει συνηθεια απο παλια και για αυτο η συντριπτικη πλειοψηφία των πελατων την δινουν απο μονοι τους. + Σου λυνει τα χερια ωστε να μην περιμενεις ποτε ο ταμιας θα ενεργοποιησει το pos, θα εισαγει το ποσο κτλπ. Του δινεις την καρτα, και οταν εχει τελειωσει στην επιστρεφει, καμια φορα μαζι με την αποδειξη στο τελος~
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα