Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 30/1/2019 στις 5:08 ΜΜ, natural_sgf είπε

Ναι, για κάρτες eurobank το ξέρω και γω σίγουρα ότι δε γίνεται εξαργυρωση αν επιλέξεις ανέπαφη συναλλαγή.

Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς όμως με άλλες κάρτες, γι' αυτό το έγραψα με επιφυλαξη.

Πλέον περνάει η Επιστροφή και με ανέπαφη συναλλαγή.

Δημοσ.

Εδώ Λάρισα τα έχουν κρυμμένα τα μηχανάκια καρτών και δεν δέχονται κάρτα κεντρικότατα μαγαζιά με τεράστιους τζίρους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Εδώ Λάρισα τα έχουν κρυμμένα τα μηχανάκια καρτών και δεν δέχονται κάρτα κεντρικότατα μαγαζιά με τεράστιους τζίρους.

Με μια καταγγελία θα στρώσουν κι αυτοί. Κι αν δεν ασχοληθεί κανείς, οι πρωινές εκπομπές των καναλιών θα ενδιαφερθούν πολύ για μια τέτοια ιστορία.

Ένα εστιατόριο στη γειτονιά μου εδώ και ένα χρόνο "περιμένει να του φέρουν το POS", μία βδομάδα αφού πήρα τηλέφωνο στην Α.Α.Δ.Ε. ως δια μαγείας έφτασε το POS :lol:  

Επεξ/σία από Narayan
  • Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Narayan είπε

Με μια καταγγελία θα στρώσουν κι αυτοί. Κι αν δεν ασχοληθεί κανείς, οι πρωινές εκπομπές των καναλιών θα ενδιαφερθούν πολύ για μια τέτοια ιστορία.

Ένα εστιατόριο στη γειτονιά μου εδώ και ένα χρόνο "περιμένει να του φέρουν το POS", μία βδομάδα αφού πήρα τηλέφωνο στην Α.Α.Δ.Ε. ως δια μαγείας έφτασε το POS :lol:  

Απλά έτυχε μωρέ... Πώς κανεις έτσι;

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ανέπαφα γίνεται δεκτή η κάρτα μου ενώ με το pin δεν γίνεται δεκτή από το POS. Ανάληψη μπορώ να κάνω από ΑΤΜ με το ίδιο PIN.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, skiabox είπε

Spoiler

Αν μιλάμε για καταστήματα εστίασης (φαγάδικα, καφετέριες κλπ), παραγγέλνεις, τρως, πίνεις, και όταν είναι να πληρώσεις για να φύγεις τους λες ότι δεν κουβαλάς χρήματα πάνω σου και ότι έχεις μόνο κάρτα. Εκεί να δούμε τι θα κάνουν.

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Αν μιλάμε για καταστήματα εστίασης (φαγάδικα, καφετέριες κλπ), παραγγέλνεις, τρως, πίνεις, και όταν είναι να πληρώσεις για να φύγεις τους λες ότι δεν κουβαλάς χρήματα πάνω σου και ότι έχεις μόνο κάρτα. Εκεί να δούμε τι θα κάνουν.

ΣΩΣΤΟΣ!

αλλά νομίζω τη ξέρουμε τη συνέχεια...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Narayan είπε

Μάλλον δεν έχεις δει ντοκιμαντέρ του Τσίμα αν θυμάμαι καλά, που δείχνει που καταλήγουν οι καταγγελίες. 

Είναι 2 άτομα σε ένα γραφείο συμπληρώνουν μια φόρμα, και μετά τα χαρτιά μέσα σε κουτιά και πάνω από την ντουλάπα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, natural_sgf είπε

ΣΩΣΤΟΣ!

αλλά νομίζω τη ξέρουμε τη συνέχεια...

Αν δεν τη δεκτούν καλείς άμεσα την αστυνομία; Αυτό δεν εννοείς;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Αν δεν τη δεκτούν καλείς άμεσα την αστυνομία; Αυτό δεν εννοείς;

Όχι, εννοώ ότι ως διά μαγείας θα εμφανιστεί POS...

Και αυτό που λες όμως μπορεί να παίξει, γιατί όχι;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Narayan είπε

Πλέον περνάει η Επιστροφή και με ανέπαφη συναλλαγή.

τι εννοείς "περνάει"; οτι σου πιστώνεται το οποιο ποσό (αυτό ίσχυε ανέκαθεν) ή οτι μπορεις να κανεις και εξαργύρωση;

10 ώρες πριν, alan2 είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί ανέπαφα γίνεται δεκτή η κάρτα μου ενώ με το pin δεν γίνεται δεκτή από το POS. Ανάληψη μπορώ να κάνω από ΑΤΜ με το ίδιο PIN.

δεν βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος το pos για να το τσεκαρεις με την τράπεζα σου; πιθανόν να έχει φθαρεί το chip

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kon1to είπε

τι εννοείς "περνάει"; οτι σου πιστώνεται το οποιο ποσό (αυτό ίσχυε ανέκαθεν) ή οτι μπορεις να κανεις και εξαργύρωση;

Και τα δύο, την περνάω ανέπαφα και με ενημερώνει η ταμίας για το υπόλοιπο που έχω για εξαργύρωση. Νομίζω την τελευταία φορά που με ενημέρωσαν πως δεν μπορώ να κάνω εξαργύρωση της Επιστροφής αν επιλέξω ανέπαφη συναλλαγή ήταν καλοκαίρι του 2018, το έχουν φτιάξει έκτοτε.

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρακαλώ πολύ θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου αν γνωρίζει. Κατέβασα απ appmirror την Google pay. Έχει δύο διαφορετικές εφαρμογές αυτή τη στιγμή. Η πρώτη αφού την κατεβασεις σου ζητάει το τηλέφωνο αλλά δεν έχει στις επιλογές ελληνικό κινητό. Η άλλη δουλεύει κανονικά. Το θέμα είναι ότι σαν τρόπο πληρωμής η δεύτερη δεν έχει το paypal πάρα μόνο να εισαχθεί πιστωτική κάρτα. Ξέρει κανείς πως γίνεται σε ελληνικό κινητό να βάλεις το Google pay το οποίο όμως στη συνέχεια να έχει επιλογή φόρτισης μέσω PayPal; ευχαριστώ πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...