vagstef Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, talibanakos είπε Θα ορκιζομουν οτι το εκλεισα για να δω αν περναει,και περασε! 😂 ξανακαντο 1
Narayan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Στις 30/1/2019 στις 5:08 ΜΜ, natural_sgf είπε Ναι, για κάρτες eurobank το ξέρω και γω σίγουρα ότι δε γίνεται εξαργυρωση αν επιλέξεις ανέπαφη συναλλαγή. Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς όμως με άλλες κάρτες, γι' αυτό το έγραψα με επιφυλαξη. Πλέον περνάει η Επιστροφή και με ανέπαφη συναλλαγή.
skiabox Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Εδώ Λάρισα τα έχουν κρυμμένα τα μηχανάκια καρτών και δεν δέχονται κάρτα κεντρικότατα μαγαζιά με τεράστιους τζίρους.
Narayan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, skiabox είπε Εδώ Λάρισα τα έχουν κρυμμένα τα μηχανάκια καρτών και δεν δέχονται κάρτα κεντρικότατα μαγαζιά με τεράστιους τζίρους. Με μια καταγγελία θα στρώσουν κι αυτοί. Κι αν δεν ασχοληθεί κανείς, οι πρωινές εκπομπές των καναλιών θα ενδιαφερθούν πολύ για μια τέτοια ιστορία. Ένα εστιατόριο στη γειτονιά μου εδώ και ένα χρόνο "περιμένει να του φέρουν το POS", μία βδομάδα αφού πήρα τηλέφωνο στην Α.Α.Δ.Ε. ως δια μαγείας έφτασε το POS Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Narayan 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, Narayan είπε Με μια καταγγελία θα στρώσουν κι αυτοί. Κι αν δεν ασχοληθεί κανείς, οι πρωινές εκπομπές των καναλιών θα ενδιαφερθούν πολύ για μια τέτοια ιστορία. Ένα εστιατόριο στη γειτονιά μου εδώ και ένα χρόνο "περιμένει να του φέρουν το POS", μία βδομάδα αφού πήρα τηλέφωνο στην Α.Α.Δ.Ε. ως δια μαγείας έφτασε το POS Απλά έτυχε μωρέ... Πώς κανεις έτσι;
alan2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δεν καταλαβαίνω γιατί ανέπαφα γίνεται δεκτή η κάρτα μου ενώ με το pin δεν γίνεται δεκτή από το POS. Ανάληψη μπορώ να κάνω από ΑΤΜ με το ίδιο PIN.
gokuthelegend Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, skiabox είπε Εδώ Λάρισα τα έχουν κρυμμένα τα μηχανάκια καρτών και δεν δέχονται κάρτα κεντρικότατα μαγαζιά με τεράστιους τζίρους. Spoiler Αν μιλάμε για καταστήματα εστίασης (φαγάδικα, καφετέριες κλπ), παραγγέλνεις, τρως, πίνεις, και όταν είναι να πληρώσεις για να φύγεις τους λες ότι δεν κουβαλάς χρήματα πάνω σου και ότι έχεις μόνο κάρτα. Εκεί να δούμε τι θα κάνουν. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Απόκρυψη περιεχομένων Αν μιλάμε για καταστήματα εστίασης (φαγάδικα, καφετέριες κλπ), παραγγέλνεις, τρως, πίνεις, και όταν είναι να πληρώσεις για να φύγεις τους λες ότι δεν κουβαλάς χρήματα πάνω σου και ότι έχεις μόνο κάρτα. Εκεί να δούμε τι θα κάνουν. ΣΩΣΤΟΣ! αλλά νομίζω τη ξέρουμε τη συνέχεια...
skiabox Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Narayan είπε Με μια καταγγελία θα στρώσουν κι αυτοί. Κι αν δεν ασχοληθεί κανείς, οι πρωινές εκπομπές των καναλιών θα ενδιαφερθούν πολύ για μια τέτοια ιστορία. Ένα εστιατόριο στη γειτονιά μου εδώ και ένα χρόνο "περιμένει να του φέρουν το POS", μία βδομάδα αφού πήρα τηλέφωνο στην Α.Α.Δ.Ε. ως δια μαγείας έφτασε το POS Μάλλον δεν έχεις δει ντοκιμαντέρ του Τσίμα αν θυμάμαι καλά, που δείχνει που καταλήγουν οι καταγγελίες. Είναι 2 άτομα σε ένα γραφείο συμπληρώνουν μια φόρμα, και μετά τα χαρτιά μέσα σε κουτιά και πάνω από την ντουλάπα.
gokuthelegend Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, natural_sgf είπε ΣΩΣΤΟΣ! αλλά νομίζω τη ξέρουμε τη συνέχεια... Αν δεν τη δεκτούν καλείς άμεσα την αστυνομία; Αυτό δεν εννοείς;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Αν δεν τη δεκτούν καλείς άμεσα την αστυνομία; Αυτό δεν εννοείς; Όχι, εννοώ ότι ως διά μαγείας θα εμφανιστεί POS... Και αυτό που λες όμως μπορεί να παίξει, γιατί όχι;
kon1to Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, Narayan είπε Πλέον περνάει η Επιστροφή και με ανέπαφη συναλλαγή. τι εννοείς "περνάει"; οτι σου πιστώνεται το οποιο ποσό (αυτό ίσχυε ανέκαθεν) ή οτι μπορεις να κανεις και εξαργύρωση; 10 ώρες πριν, alan2 είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί ανέπαφα γίνεται δεκτή η κάρτα μου ενώ με το pin δεν γίνεται δεκτή από το POS. Ανάληψη μπορώ να κάνω από ΑΤΜ με το ίδιο PIN. δεν βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος το pos για να το τσεκαρεις με την τράπεζα σου; πιθανόν να έχει φθαρεί το chip
Narayan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, kon1to είπε τι εννοείς "περνάει"; οτι σου πιστώνεται το οποιο ποσό (αυτό ίσχυε ανέκαθεν) ή οτι μπορεις να κανεις και εξαργύρωση; Και τα δύο, την περνάω ανέπαφα και με ενημερώνει η ταμίας για το υπόλοιπο που έχω για εξαργύρωση. Νομίζω την τελευταία φορά που με ενημέρωσαν πως δεν μπορώ να κάνω εξαργύρωση της Επιστροφής αν επιλέξω ανέπαφη συναλλαγή ήταν καλοκαίρι του 2018, το έχουν φτιάξει έκτοτε. 1
antoine455 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Παρακαλώ πολύ θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου αν γνωρίζει. Κατέβασα απ appmirror την Google pay. Έχει δύο διαφορετικές εφαρμογές αυτή τη στιγμή. Η πρώτη αφού την κατεβασεις σου ζητάει το τηλέφωνο αλλά δεν έχει στις επιλογές ελληνικό κινητό. Η άλλη δουλεύει κανονικά. Το θέμα είναι ότι σαν τρόπο πληρωμής η δεύτερη δεν έχει το paypal πάρα μόνο να εισαχθεί πιστωτική κάρτα. Ξέρει κανείς πως γίνεται σε ελληνικό κινητό να βάλεις το Google pay το οποίο όμως στη συνέχεια να έχει επιλογή φόρτισης μέσω PayPal; ευχαριστώ πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα