Inler Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Όχι μόνο στο Mindfactory έχει αλλάξει αυτό 2
nikos5800 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 9/9/2018 στις 10:05 ΠΜ, billeiros είπε Λογω του future proof της vega, του potential της, vulkan, dx12 και το σημαντικοτερο :freesync δεν υπαρχει τιποτα το future proof στο vega ,ειναι αυτο που ειναι δεν προκειται να αλλαξει κατι στο μελλον δεν θα καταφερει ποτε να φτασει την gtx 1080ti παροτι εχει λιγο μεγαλυτερο die size και βγαζει λιγο περισσοτερα tera flops ο λογος?τα 64 rops εινα μεγαλο bottleneck , bottleneck το οποιο κανενας μαγικος driver δεν προκειται να το αλλαξει για αυτο βλεπεις να παλευει με την gtx 1080
billeiros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, nikos5800 είπε δεν υπαρχει τιποτα το future proof στο vega ,ειναι αυτο που ειναι δεν προκειται να αλλαξει κατι στο μελλον δεν θα καταφερει ποτε να φτασει την gtx 1080ti παροτι εχει λιγο μεγαλυτερο die size και βγαζει λιγο περισσοτερα tera flops ο λογος?τα 64 rops εινα μεγαλο bottleneck , bottleneck το οποιο κανενας μαγικος driver δεν προκειται να το αλλαξει για αυτο βλεπεις να παλευει με την gtx Λιγα περισσοτερα tfops??Λιγα?? Εγω που την εχω δε βλεπω καμια παλη με τη 1080.Ειναι 20% κατω απο τη δικια μου τουλαχιστον, παντου εκτος απο ενος δυο nvidia optimized τιτλων. Κ η vram της φτανει μεχει και 16gb.Αυτο δεν ει αι futureproof ε? Το vulkan δεν ειναι ε?
nikos5800 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, billeiros είπε Στις 10/9/2018 στις 7:49 ΜΜ, nikos5800 είπε δεν υπαρχει τιποτα το future proof στο vega ,ειναι αυτο που ειναι δεν προκειται να αλλαξει κατι στο μελλον δεν θα καταφερει ποτε να φτασει την gtx 1080ti παροτι εχει λιγο μεγαλυτερο die size και βγαζει λιγο περισσοτερα tera flops ο λογος?τα 64 rops εινα μεγαλο bottleneck , bottleneck το οποιο κανενας μαγικος driver δεν προκειται να το αλλαξει για αυτο βλεπεις να παλευει με την gtx Λιγα περισσοτερα tfops??Λιγα?? Εγω που την εχω δε βλεπω καμια παλη με τη 1080.Ειναι 20% κατω απο τη δικια μου τουλαχιστον, παντου εκτος απο ενος δυο nvidia optimized τιτλων. Κ η vram της φτανει μεχει και 16gb.Αυτο δεν ει αι futureproof ε? Το vulkan δεν ειναι ε? λιγα περισσοτερα σε σχεση με την 1080τι οχι την απλη 1080🙂 12.7 vs 11.5 ,ενταξει το hbcc ειναι ενα + αλλα το vulcan γιατι μου το λες ? τοσο ο pascal αλλα και ο vega αποδιδουν σχεδον το ιδιο, η amd εχει ενα μικρο προβαδισμα αλλα οχι κατι το τρομερο ακομα και σε gpu 3d rendering οπου η καθε καρτα αποδιδει το 100% του computing η vega 64 βρισκεται παντα αναμεσα στην gtx 1080 και 1080τι Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από nikos5800
billeiros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Μα η καρτα ακριβως αναμεσα σε 1080 και ti στοχευε και στοχευει. Τοσο τιμολογιακα οσο και απο αποψη επιδοσεων. Και αν μπει ο παραγοντας freesync στο παιχνιδι για μενα και λογω επιπλεον της τεχνολογιας που κουβαλαει υπερεχει της 1080 ξεκαθαρα. Το pascal ο, τι ηταν να δωσει το εδωσε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα