epamiz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.caseking.de/en/gigabyte-radeon-rx-vega-64-gaming-oc-8192-mb-hbm2-gcgb-222.html Στην χαμηλότερη τιμη που εχει παίξει νομίζω Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από epamiz
liverpoolman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 για να παρεις απο το συγκεκριμενο μαγαζι χρειαζεται να χεις αφμ επγγελματια???
LASERPEWPEW Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 προσοχή στην συγκεκριμένη υλοποίηση γιατί είχα διαβάσει για προβλήματα, κάντε έρευνα προτού την τσιμπήσετε
morfeas-dsl- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγώ αυτά έχω διαβάσει. Και με μεγάλη κατανάλωση επίσης.
SPANK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Ότι και να είναι πάντως είναι φοβερή προσφορά για Vega 64 όταν στην ίδια τιμή περίπου ειναι η 56 , αφού το σκέφτομαι σοβαρά τώρα 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Τα 350 watt που καιει σε καποια παιχνιδια να δω στο τελος του μηνα αν θα σκεφτεσαι
mindtrapper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Όσο και να κάνει ποτέ Gigabyte σε Vega. Οι πιο άθλιες υλοποιήσεις. Seriously, don't. 2
mpokwsths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε Τα 350 watt που καιει σε καποια παιχνιδια να δω στο τελος του μηνα αν θα σκεφτεσαι Θα φτιάξει τα προφίλ του για κάθε παιχνίδι με underclock και undervolt και θα το κατεβάσει κατά 100-150W. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από mpokwsths 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατι να παρεις τοτε τετοια καρτα και να παιζεις σε υποχρονισμο και να μην παρεις 1080 που και καλυτερη ειναι και σε κοντινα λεφτα και με λιγοτερη καταναλωση. 2
billeiros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε Γιατι να παρεις τοτε τετοια καρτα και να παιζεις σε υποχρονισμο και να μην παρεις 1080 που και καλυτερη ειναι και σε κοντινα λεφτα και με λιγοτερη καταναλωση. Λογω του future proof της vega, του potential της, vulkan, dx12 και το σημαντικοτερο :freesync 1 2
jgeorgiou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 future proof η VEGA , δηλαδή σήμερα είναι ποιο αργή αλλά στην επόμενη ζωή ίσως είναι ποιο γρήγορη? θεολογική προσέγγιση. 2
billeiros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε future proof η VEGA , δηλαδή σήμερα είναι ποιο αργή αλλά στην επόμενη ζωή ίσως είναι ποιο γρήγορη? θεολογική προσέγγιση. Γνωμη σου. Σε vulkan κ dx 12 ειναι πιο γρηγορη ναι. Η δικια σου προσεγγιση απο την αλλη ειναι ουτοπικη 1
mpokwsths Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε future proof η VEGA , δηλαδή σήμερα είναι ποιο αργή αλλά στην επόμενη ζωή ίσως είναι ποιο γρήγορη? θεολογική προσέγγιση. Καθόλου θεολογική προσέγγιση (με μια δόση υπερβολής πάντα) καθώς οι κάρτες της Nvidia, τουλάχιστον στο πρόσφατο παρελθόν, είναι γνωστό ότι κακο-γερνάνε. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από mpokwsths 1
ASDIC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Στις Vega δυστυχως η μονη υλοποιηση που αξιζει τα λεφτα της ειναι της sapphire και οι reference AMD που εχουν αριστα VRMs, μονο κακο ο θορυβος. Εαν εχεις FreeSync AMD ειναι μονοδρομος. Ειναι γνωστο οτι οι κοκκινες καρτες γερνανε καλυτερα σε βαθος χρονου απο τις πρασινες. 1
spy94 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Σε αυτή την τιμή και για όποιον θέλει FreeSync αξίζει κατα βάση. Κατά τα άλλα κλάφτα..Παίρνεις oc εκδοση και κάνεις underclock! 300watt κάρτα ρε AMD?Μου θύμησες gtx 295 εκεί που λεμε τα ξεπεράσαμε τα των καταναλώσεων με τις rx.Η πρασινη στο μηδέν είναι και συ πας στο μείον? Για όσους πιστεύουν ότι θα καλογεράσουν οι συγκεκριμένες θα το δούμε,γιατί ακόμη και αν καλυτερεψουν σε επιδόσεις με τον καιρό σαν σύνολο δεν ξέρω πάλι αν θα αξίζουν. Και οι fx μπορείς να πεις ότι καλογερνάνε,τι να το κάνω τώρα? (ξέρω έχω γίνει γραφικός) Υ.Γ: Tο φιλαράκι μου ο liverpoolman κάτι ρώτησε στην αρχή,με την απορία να μείνει? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα