Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι και να είναι πάντως είναι φοβερή προσφορά για Vega 64 όταν στην ίδια τιμή περίπου ειναι η 56 , αφού το σκέφτομαι σοβαρά τώρα :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε

Τα 350 watt που καιει σε καποια παιχνιδια να δω στο τελος του μηνα αν θα σκεφτεσαι :D

Θα φτιάξει τα προφίλ του για κάθε παιχνίδι με underclock και undervolt και θα το κατεβάσει κατά 100-150W.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατι να παρεις τοτε τετοια καρτα και να παιζεις σε υποχρονισμο και να μην παρεις 1080 που και καλυτερη ειναι και σε κοντινα λεφτα και με λιγοτερη καταναλωση. 

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, morfeas-dsl- είπε

Γιατι να παρεις τοτε τετοια καρτα και να παιζεις σε υποχρονισμο και να μην παρεις 1080 που και καλυτερη ειναι και σε κοντινα λεφτα και με λιγοτερη καταναλωση. 

Λογω του future proof της vega, του potential της, vulkan, dx12 και το σημαντικοτερο :freesync

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

future proof η VEGA , δηλαδή σήμερα είναι ποιο αργή αλλά στην επόμενη ζωή ίσως είναι ποιο γρήγορη?

θεολογική προσέγγιση.

Γνωμη σου. Σε vulkan κ dx 12 ειναι πιο γρηγορη ναι. Η δικια σου προσεγγιση απο την αλλη ειναι ουτοπικη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

future proof η VEGA , δηλαδή σήμερα είναι ποιο αργή αλλά στην επόμενη ζωή ίσως είναι ποιο γρήγορη?

θεολογική προσέγγιση.

Καθόλου θεολογική προσέγγιση (με μια δόση υπερβολής πάντα) καθώς οι κάρτες της Nvidia, τουλάχιστον στο πρόσφατο παρελθόν, είναι γνωστό ότι κακο-γερνάνε. ;)

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1
Δημοσ.

Στις Vega δυστυχως η μονη υλοποιηση που αξιζει τα λεφτα της ειναι της sapphire και οι reference AMD που εχουν αριστα VRMs, μονο κακο ο θορυβος.

Εαν εχεις FreeSync AMD ειναι μονοδρομος. Ειναι γνωστο οτι οι κοκκινες καρτες γερνανε καλυτερα σε βαθος χρονου απο τις πρασινες.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή και για όποιον θέλει FreeSync αξίζει κατα βάση.

Κατά τα άλλα κλάφτα..Παίρνεις oc εκδοση και κάνεις underclock! :P 

300watt κάρτα ρε AMD?Μου θύμησες gtx 295 εκεί που λεμε τα ξεπεράσαμε τα των καταναλώσεων με τις rx.Η πρασινη στο μηδέν είναι και συ πας στο μείον?

Για όσους πιστεύουν ότι θα καλογεράσουν οι συγκεκριμένες θα το δούμε,γιατί ακόμη και αν καλυτερεψουν σε επιδόσεις με τον καιρό σαν σύνολο δεν ξέρω πάλι αν θα αξίζουν.

Και οι fx μπορείς να πεις ότι καλογερνάνε,τι να το κάνω τώρα? (ξέρω έχω γίνει γραφικός:D)

Υ.Γ: Tο φιλαράκι μου ο liverpoolman κάτι ρώτησε στην αρχή,με την απορία να μείνει? ^_^

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...