koseran Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα.Επειδη έπεσε νερό στον υπολογιστή μου είχε ως αποτελεσμα την βραχυκύκλωση ορισμενων πλήκτρων ,και ετσι προσωρινά χρησιμοποιώ το εικονικό!Ξερει κανεις πως μπορω να ενεργοποιησω οταν παταω σε γραμμή για πληκτρολογιση να ανοιγει αυτοματα το εικονικο πληκτρολογιο;
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Αν είναι σταθερός γιατί δεν παίρνεις ένα άλλο φθηνό; Αν είναι λάπτοπ, κι αυτό αλλάζει σχετικά εύκολα με αγορά από ebay.
koseran Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, micos000 είπε Αν είναι σταθερός γιατί δεν παίρνεις ένα άλλο φθηνό; Αν είναι λάπτοπ, κι αυτό αλλάζει σχετικά εύκολα με αγορά από ebay. Προφανώς και δεν είναι σταθερός αλλιώς δεν θα υπήρχε θέμα!Το πήγα σε έναν τεχνικό και μου ζήτησε 40 ευρω , τα θεώρησα πολλά και δεν του τον άφησα να τον επισκευάσει!Βρηκα τα ανταλλακτικά για το δικο μου πι στο ebay και το πληκτρολογιο στοίχιζε γυρω στα 18 ευρω νομίζω αλλα δεν ξέρω καθόλου για αγορές από το εξωτερικό! Η μαρκα του λαπτοπ ειναι hp 15-g204nv αν μπορεις να στειλεις καποιο λινκ! Θεωρεις πολλα τα 40 ευρω για την αλλαγη να παω να ρωτησω και αλλου?
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το θέμα όταν παίρνεις πληκτρολόγιο από έξω είναι ότι κατά 99% δε θα έχει τα Ελληνικά γράμματα. Αν αυτό δε σε απασχολεί τότε μπορείς να παραγγείλεις ένα μόνος σου και να το περάσεις ακολουθώντας οδηγίες από το youtube για το πως να αποσυναρμολογήσεις το λάπτοπ και να αλλάξεις το πληκτρολόγιο. Αν το κάνεις πρώτη φορά τότε μπορεί να σου φανεί δύσκολο, δεν είναι όμως, αρκεί να πιάνει λίγο το χέρι σου και να έχεις ένα σετ με μικρά κατσαβίδια. Πριν προβείς όμως σε αγορά πρέπει να ανοίξεις μια φορά το λάπτοπ και να φωτογραφίσεις τους κωδικούς που είναι πάνω στην καλωδιοταινία που συνδέει το πληκτρολόγιο με τη μητρική για να πάρεις ακριβώς το ίδιο. Απ' ότι βλέπω όμως πρέπει να είναι το ίδιο για όλη τη σειρά hp 15-g, π.χ. https://www.ebay.com/itm/New-for-HP-Pavilion-15-e-15-n-15-g-15-r-series-laptop-keyboard-black-With-Frame/161809485123?hash=item25ac98cd43:g:-k8AAOSwkX1ZcG5m Από Ελλάδα ( με Ελληνικά πλήκτρα) βρήκα αυτό. http://laptop-keyboard.gr/index.php/hp-15-g200nv-keyboard.html Πάντως και σε λάπτοπ μπορείς να συνδέσεις usb πληκτρολόγιο! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από micos000 1
ice25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 9/9/2018 στις 1:29 ΠΜ, koseran είπε Προφανώς και δεν είναι σταθερός αλλιώς δεν θα υπήρχε θέμα!Το πήγα σε έναν τεχνικό και μου ζήτησε 40 ευρω , τα θεώρησα πολλά και δεν του τον άφησα να τον επισκευάσει!Βρηκα τα ανταλλακτικά για το δικο μου πι στο ebay και το πληκτρολογιο στοίχιζε γυρω στα 18 ευρω νομίζω αλλα δεν ξέρω καθόλου για αγορές από το εξωτερικό! Η μαρκα του λαπτοπ ειναι hp 15-g204nv αν μπορεις να στειλεις καποιο λινκ! Θεωρεις πολλα τα 40 ευρω για την αλλαγη να παω να ρωτησω και αλλου? Ούτε ο κόπος του δεν πληρώνετε με 40Ε... βάλε και το ανταλλακτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα