constantineparas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάχνω για σκληρό δίσκο ο οποίος θα είναι συνδεδεμένος στο σταθερό pc και εκεί θα αποθηκεύονται τα πάντα εκτός του os και των προγραμμάτων που θα είναι στον ssd. Ένας WD60EFRX - WD RED 6TB είναι reliable ; γιατί διαβάζω σε amazon πολλά σχόλια περί συχνού failure Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από constantineparas
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Mην πάρεις τον απλό RED, πάρε τον RED Pro.
orokousaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 και γιατι να μην παρει τον western black 6TB ??
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Ας πάρει όποιον θέλει. Αλλά μιας και ρώτησε για WD Red του πρότεινα το καλύτερο μοντέλο στη συγκεκριμένη σειρά.
orokousaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ο western black 6TB εινε παντος κορυφη φιλε μου
constantineparas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση. Ο μόνος μου προβληματισμός είναι το θέμα σταθερότητας. O red pro απ όσο γνωρίζω είναι το ίδιο απλά λίγο γρήγορος; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από constantineparas
orokousaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 το ιδιο εινε φιλε μου απλα κοιτα εγω θα σου ελεγα να παρεις τον western black 6TB
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Ο red είναι στις 5.400 στροφές με τρία χρόνια εγγυήση, ο red pro στις 7.200 επίσης με τρία χρόνια και ο black στις 7.200 και με πενταετή εγγύηση. Backup παίρνεις;
orokousaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 γι αυτο λεω να παει σε black που εχει και 5 χροννια..εγγύηση. τον εχω σχεδον 2 μηνες και εινε και αθορυβος και παρα πολυ γρηγορος φιλε μου εγω ειμε παντος παρα πολυ ευχαριστημενος με τον δισκο αυτον./
orokousaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 παντως φιλε μου στα παιχνιδια ο black τα φορτωνει σαν σφαιρα.. και εινε και αθορυβος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα