kenmex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, pedrojay είπε Γενικά τα NUC μου αρέσουν,αλλά τα φτηνά δεν συγκρίνονται με το shield.Ακόμα και για plex είναι πιο δυνατό,αν χρησιμοποιείς.Ένα ακριβό ίσως,το οποίο βέβαια πάλι θα χάνει σε ευκολία χρήσης από όλους,αλλά θα κερδίζει σε σενάρια χρήσης ως pc.Επιλογές... Τωρα θα πουλησω το PJYH για το NUC8i3BEH.Αυτο εχει και HDR ηδη . Με Plex δεν εχω ασχοληθει. Για το Kodi ετσι κι αλλιως υπαρχει το yatse, δεν νομιζω πως χρειαζεται κατι παραπανω.Αντε ενα remote ή airmouse, αφου τα nuc σχεδον ολα εχουν infrared. Τωρα το προβλημα μου ειναι πως θα δω με σωστα χρωματα 4k hdr στον 1080 προβολεα... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από kenmex
pedrojay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, kenmex είπε Τωρα θα πουλησω το PJYH για το NUC8i3BEH.Αυτο εχει και HDR ηδη . Με Plex δεν εχω ασχοληθει. Αν το λες σοβαρά,γιατί δεν παίρνεις το shield και να μεταθέσεις το nuc σε κάποια από τις άλλες χρήσεις που έγραψες; Καλή συγκυρία μου φαίνεται😋 Άσχετα με το shield,αφού γράφεις για οικογένεια που πιθανόν να χρειάζεσαι και θέαση σε διάφορες συσκευές,θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο plex.
fytotech Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Nuc που να παίζει 4k HDR με μεγάλα bitrate πας σε υπερδιπλάσια ποσά από το Shield. Μακάρι να υπήρχε τέτοια περίπτωση σε τέτοια χρήματα. Τα Windows είναι πολύ βολικά. 1
kenmex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pedrojay είπε Αν το λες σοβαρά,γιατί δεν παίρνεις το shield και να μεταθέσεις το nuc σε κάποια από τις άλλες χρήσεις που έγραψες; Καλή συγκυρία μου φαίνεται😋 Άσχετα με το shield,αφού γράφεις για οικογένεια που πιθανόν να χρειάζεσαι και θέαση σε διάφορες συσκευές,θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο plex. Σοβαρα το λεω.plex δε με νοιαζει, πηρα πριν 1 μηνα τον Marantz sr7012 και εχω επιλογες που θα δω τι. Shield το ειχσα παραγγειλει και το ακυρωσα,με σταματησε το atmos σε netflix 24 λεπτά πριν, fytotech είπε Nuc που να παίζει 4k HDR με μεγάλα bitrate πας σε υπερδιπλάσια ποσά από το Shield. Μακάρι να υπήρχε τέτοια περίπτωση σε τέτοια χρήματα. Τα Windows είναι πολύ βολικά. Πας σε 300 για το nuc + ram+ sdd.~400 ολα μαζι.Αν δεν θες τωρα hdr και με 250 εισαι ΟΚ Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από kenmex
pedrojay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, kenmex είπε plex δε με νοιαζει, πηρα πριν 1 μηνα τον Marantz sr7012 και εχω επιλογες που θα δω τι. Shield το ειχσα παραγγειλει και το ακυρωσα,με σταματησε το atmos σε netflix Δεν κατάλαβα πως μπλέχτηκε ο ενισχυτής στην κουβέντα με το plex...Αν μιλάμε για τοπικά αρχεία,αφού έχεις επιλογές που θα δεις τι,το plex σε βοηθάει στο ΠΩΣ θα το δείς.Εκτός αν κρατάς 2-3 διαφορετικές εκδόσεις κάθε αρχείου για να είναι συμβατές με ταμπλετ,τηλεοράσεις,κινητά κτλ. Το να μην πάρεις το shield για το atmos στο netflix το θεωρώ χαζό.Πρώτον γιατί θα έρθει,δεν είναι θέμα hardware/software.Δεύτερον γιατί με τον marantz μπορείς να κάνεις upmix που θα δώσει πληροφορία σε όλα τα ηχεία σου.Τρίτον το netflix χρησιμοποιεί lossy συμπιεσμένο atmos,οπότε μην σκας και τόσο.
kenmex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tablet/κινητα δεν παιζουν για τα παιδια.Ακομα ευτυχως αρκουνται με κανα παιδικο στην τηλεοραση.Για ταινιες και σειρες δεν ειχα ποτε θεμα στο πως θα τα δω.Μαλλον δεν ξερω ακριβως τι κανει το plex σε σεση πχ με κοdi να τραβαει απο ενα file server.Transcoding? Οσο για το atmos πρακτικα εχεις δικιο.Δεν εχει διαφορα.Χτες ειδα το everest και πρσγματικα καταλαβα τι σημαινει ηχος.Απο netflix τετοιο πραγμα δεν εχω ακουσει. Το βλεπω πολυ δυσκολο να ερθει παντως atmos στο shield σε netflix.MS και LG προφανως τα εχουν χωσει χοντρα.Και ΟΚ για την MS.Αλλα η LG και καλα για atmos στις oled.Πολλοι ζητανε αδεια απο netflix αλλα μεχρι τωρα δρν εχει δωσει πουθενα.Θα δειξει. Επειδη ομως ανοιχτος ειμαι και ακομα ψαχνω, εχω ερωτησεις. Ειλικρινα, πες μου αυτα που σε χαλανε στο shield.Μεχρι τι bitrate παιζει? Hdr σε sdr conversion βλεπεται ή ειναι τελειως χαλια? Και πες οτι το παιρνω.Απο που?controller δε με νοιαζει.229 απο Ελλαδα δε δινω.Αν βρω ενα μεταχειρισμενο ισως το σκεφτω.Amazon μονο με remote ειναι out of stock. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από kenmex
enterhere Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλά όλα αυτά που λέτε, αλλά σε λίγο θα κλειδωθεί το τοπικ. Το θέμα μας είναι η έκπτωση στο Nvidia shield και η ενδεχόμενη αγορά του από κάποιους και όχι οι διαφορές του με τις υπόλοιπες υλοποιήσεις που υπάρχουν. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από enterhere 1
kenmex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σωστα, sorry τελος απο μενα.Στο γερμανικο amazon παιζει στα 189.Τελικη τιμη με μεταφορικα και φορους 208.Για το μοντελο χωρις controller 159 και 174 αντιστοιχα.Αλλα ειναι out of stock το τελευταιο. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από kenmex
parlapipas25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Πως μπορω να κανω stream τα games του pc μου στην τηλεοραση 2 δωματια μακρια;Μηπως το steam link ειναι πιο κατάλληλο για αυτη τη δουλεια. Ρωταω γιατι δεν ξερω,ευχαριστω.
dimoskoutr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Αν θες μόνο το streaming το steam link με ethernet 1gbit θα σου κάνει κανονικά την δουλειά πολύ πιο φθηνά από το shield, κάτοχος steamlink εδώ και ενάμισι χρόνο για το σκοπό που το είχα πάρει είναι μια χαρά... Το shield θα σου κάνει βέβαια και άλλες δουλειές... 1
Et3rn1tyGR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Παίδες εγώ παντως το έχω 9 μηνες και το μηχάνημα είναι οτι καλυτερο αλλά λόγω έλλειψης χρονου το έχω και κάθεται φανταστείτε οτι το χειριστήριο δεν το έχω συνδέσει ουτε μια φορά!!!σκέφτομαι να το πουλησω καμια ενδεικτική τιμή να το δώσω σε κανέναν που ασχολείται περισσότερο;
alexakos89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Το Steam link παίζει 4k τα παιχνίδια ; Η είναι μόνο για full hd?
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 13 hours ago, parlapipas25 said: Πως μπορω να κανω stream τα games του pc μου στην τηλεοραση 2 δωματια μακρια;Μηπως το steam link ειναι πιο κατάλληλο για αυτη τη δουλεια. Ρωταω γιατι δεν ξερω,ευχαριστω. Ποιά τηλεόραση έχεις;
parlapipas25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Malthador είπε Ποιά τηλεόραση έχεις; Sony 65xe8596.Ειναι android αν παιζει ρολο.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, parlapipas25 said: Sony 65xe8596.Ειναι android αν παιζει ρολο. Για το OS σε ρώτησα. Εδώ είσαι. Το εγκαθιστάς, της κουμπώνεις κι ένα X1S gamepad και είσαι gg. Μην αγοράσεις έξτρα συσκευή, δεν χρειάζεται. Απλά θα είσαι συνδεδεμένος με καλώδιο ethernet στο router σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις