fytotech Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Looter είπε Δεν ξέρω γιατί έχει γίνει ΤΟΣΟΣ ντόρος με το συγκεκριμένο μηχάνημα αυτή τη στιγμή. Στην ίδια τιμή πάνω-κάτω (διαφορά μικρότερη των 10 ευρώ) έχει ξαναπαίξει μέσα στους τελευταίους 12 μήνες. https://geizhals.eu/nvidia-shield-tv-2017-945-12897-2505-000-945-12897-2505-001-a1558053.html To θέμα όμως δεν είναι η τιμή ως απόλυτο μέγεθος. Ο επεξαργαστής Χ1 tegra που φοράει , παρότι έχει επαρή δύναμη μέχρι και σήμερα είναι 2 γενιές πίσω. https://en.wikipedia.org/wiki/Tegra Οπότε αν κάποιος το παίρνει κυρίως για τις gaming δυνατότητες του ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ είναι η ιδανική στιγμή καθώς ΔΕΝ είναι future-proof η συσκευή. Αν κάποιος το παίρνει μόνο για stream , θα έχει ξοδέψει ΠΟΛΛΑ για μια συσκευή που θα εκμεταλευτεί μόνο ένα μικρό της μέρος. Αν κάποιος το παίρνει για overal χρήση , πάλι καλύτερο είναι να περιμένει λιγάκι μήπως ανακοινώσει νέα έκδοση η Nvidia το Γενάρη βασισμένη σε νέα GPU.. ΓΕΝΙΚΑ ΣΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ Η NVIDIA ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ FULL. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ 3ΤΙΑΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΙΣΚΟ... Πες μου ένα καλύτερο Android TV Box και με περισσότερα χρήματα.
Looter Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, fytotech είπε Πες μου ένα καλύτερο Android TV Box και με περισσότερα χρήματα. Φίλε μου έχω απαντήσει αναλυτικά. Αν έχεις απόλυτη ανάγκη ΣΗΜΕΡΑ το πιο δυνατό Android TV Box ανεξαρτήτου τιμής , είναι μια πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά. Το ΣΗΜΕΡΑ όμως για τη συγκεκριμένη συσκευή έχει ανάληψη ρίσκου όπως εξήγησα.. Φαντάζομαι όποιος έχει τη δυνατότητα να παίρνει πάντα την τελευταία συσκευή θα το έχει από το 2015 και θα πάρει και το καινούργιο μόλις βγει.. Αν κάποιος όμως δεν το έχει πάρει μέχρι τώρα , τον ενδιαφέρει το gaming κομμάτι και θέλει να έχει η συσκευή του δύναμη σε βάθος χρόνου , τότε η επιλογή έχει ρίσκο... Περί ορέξεος βέβαια...
vrwmiaris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδή το είχα ψάξει, δεν σκοπεύει να βγάλει νέα συσκευή, γι'αυτό και το πήρα.
non-serviam Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η NVIDIA έχει βγάλει και νεότερο chip σε σχέση με αυτό που υπάρχει στο Shield. Το έβγαλε πέρσι την άνοιξη (έχω το development kit του), και παράλληλα ανανέωσε (σμίκρυνε) το Shield. Η λογική λοιπόν λέει (όπως και με τα ταμπλετ) ότι είναι μια νεκρή σειρά και κατ' επέκταση αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να έχουμε (και συνολικά αλλά και για την "σειρά"). Το sale είναι 8-14 Σεπτεμβρίου, οπότε αποφασίστε γρήγορα! Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από non-serviam
pepis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, speedman_26 είπε Και τα δύο έχω συνδρομη Τι είναι το emby;;;
panoskir Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, pepis είπε Τι είναι το emby;;; Let me Google that for you Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από panoskir 1
vrwmiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, panoskir είπε Let me Google that for you Μην απαντάς γιατί δεν θα μάθουν να ψάχνουν μόνοι τους ούτε τα απλά πράγματα 3
ronnio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ξέρουμε ποιο μοντέλο είναι σε προσφορά εννοώ το 2015 η το 2017? Ευχαριστώ Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από ronnio
vrwmiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, ronnio είπε Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ξέρουμε ποιο μοντέλο είναι σε προσφορά εννοώ το 2015 η το 2017? Ευχαριστώ Το 17, ίδια είναι απλά είναι μικρότερο και χωρίς υποδοχή για κάρτα. 1
enterhere Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο hub usb 3.0 για το nvidia shield;
nemesi54 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 To game pad, για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, του χρειάζεται? Είναι χρήσιμο σε λειτουργία media player ή και το remote ειναι οκ?
panos7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, non-serviam είπε Η NVIDIA έχει βγάλει και νεότερο chip σε σχέση με αυτό που υπάρχει στο Shield. Το έβγαλε πέρσι την άνοιξη (έχω το development kit του), και παράλληλα ανανέωσε (σμίκρυνε) το Shield. Η λογική λοιπόν λέει (όπως και με τα ταμπλετ) ότι είναι μια νεκρή σειρά και κατ' επέκταση αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να έχουμε (και συνολικά αλλά και για την "σειρά"). Το sale είναι 8-14 Σεπτεμβρίου, οπότε αποφασίστε γρήγορα! Eλλαδα δεν στελνει απο το site της nvidia
pedrojay Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Looter είπε Ο επεξαργαστής Χ1 tegra που φοράει , παρότι έχει επαρή δύναμη μέχρι και σήμερα είναι 2 γενιές πίσω. https://en.wikipedia.org/wiki/Tegra Οπότε αν κάποιος το παίρνει κυρίως για τις gaming δυνατότητες του ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ είναι η ιδανική στιγμή καθώς ΔΕΝ είναι future-proof η συσκευή. Επειδή μάλλον δεν είσαι κάτοχος και δεν γνωρίζεις,να αποσαφηνίσω κάτι ώστε να μην υπάρχει παρανόηση όσον αφορά το gaming. To SoC του shield χρησιμοποιείται μόνο στα android παιχνίδια,τα οποία είναι γενικότερα χαμηλότερων απαιτήσεων από τα "κλασικά" pc/console games.Αλλά όπως και να χει,η cpu/gpu του shield είναι ότι ισχυρότερο υπάρχει σε android και χωρίς να διαφαίνεται κάτι στον ορίζοντα που θα είναι ιδιαίτερα ισχυρότερο για τα επόμενα 1 ή 2 χρόνια.Που ακόμα και να υπάρξει δεν θα κάνει άχρηστο το shield και μιλάμε πάντα για android games,έτσι; Για τα pc games έχει το Gamestream και το Geforce now.Το ένα χρησιμοποιεί το hardware του pc σου και το άλλο χρησιμοποιεί τους πανίσχυρους server της Nvidia,οπότε δεν παίζει ρόλο τι έχει το shield. Προσωπικά είναι η μόνη ίσως συσκευή τεχνολογίας που έχω δει,που όταν βγήκε ήταν τόσο overkill στον τομέα της,ώστε ακόμα και 3 χρόνια μετά να είναι ακόμα η κορυφαία με διαφορά. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από pedrojay 2
humanoid Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Κανείς που να παρήγγειλε χθες ή σήμερα; τι εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης σας έβγαλε; γιατί έχει φύγει τελείως το listing με πωλητή το ίδιο το Amazon...
vrwmiaris Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, nemesi54 είπε To game pad, για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, του χρειάζεται? Είναι χρήσιμο σε λειτουργία media player ή και το remote ειναι οκ? Με το remote και το app που έβγαλαν είμαι καλυμμένος.Από την στιγμή που έχουν δώσει υποστήριξη για Xbox/ps4 το βρίσκω περιττό.εκτός εάν θέλεις voice chat ή σε τρώει η τσέπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις