Προς το περιεχόμενο

Nvidia SHIELD TV 16GB + Remote + Controller 189,73€ @ amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fredd0 είπε

για smart tv ηταν απαντηση, και δεν μου τυχει smart tv της τελευταιας 5ετιας που να κολωνει σε 4κ αρχεια. Τωρα αν χρειαζεσαι android box για multimedia μπορεις να παρεις το xiaomi με λιγοτερο απο 60ε  και ενα ugreen usb->ethernet και να σου μεινουν καμια 120ρια ευρω στην τσεπη ΑΝ δε σε νοιαζει το gaming κομματι.

Αλλα γενικα, για μενα, τα android boxes ψιλοπεθαινουν ακριβως γιατι πλεον δε προσφερουν τιποτα που δε σου προσφερει η smart τηλεοραση σου. Εγω εχω ενα 4κ apple tv (λαθος επιλογη αλλο θεμα αυτο) γιατι εχω αμερικανικες συνδρομες και απλα βολευει να το βγαζω με vpn και να το μοιραζω σ'ολο το σπιτι χωρις να βγαζω ολες τις τηλεορασεις με vpn. Αν δεν υπηρχε αυτο, ειλικρινα, δε θα ειχα τιποτα, οι τηλεορασεις με καλυπτουν κατα 99.99%

Έχω Android TV Sony (περσινή). Σε πολύ μεγάλα bitrate πρέπει να κλείσω τα πάντα για να τα παίξει. Μιλάμε για αρχεία κοντά στα 100GB το ένα. Αυτό που κάνω είναι να ενεργοποιώ developer options, να κλείνω όλα τα προγράμματα, έχω πάρει κι έναν SSD εξωτερικό 250GB με USB 3.1 και παίζει απροβλημάτιστα.

Τα κλασικά αρχεία των 20-40GB τα παίζει χωρίς όλες αυτές τις διαδικασίες. 

Το Shield τα παίζει όλα χωρίς να κάνεις κάτι. 

Πάντως κι εγώ συμφωνώ σε αυτά που λες και δεν το παίρνω αλλά πολύ με τρώει!

• Like 1
  • Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 8/9/2018 στις 6:40 ΜΜ, Looter είπε

Η μόνη υποσημείωση είναι ότι μιλάμε για hardware του 2015 , δηλαδή τριετίας. Σε αυτά τα λεφτά , σχεδόν q4 του 2018 δε θα έλεγα ότι αποτελεί ωχ αμάν ευκαιρία , ειδικά για όσους ΔΕΝ παίζουν παιχνίδια ή όσους έχουν XBOX ή PS4.

άκυρο ποστ τελείως,τι σχέση εχει πόσα χρόνια εχει βγει,και το 2000 να ήταν,μιλάμε για το ποιο δυνατό android box.(εναι μοντέλο του 2017 και cpu 2015).

εγώ το είχα για λιγο και δυστυχώς δεν εχει google play,και δεν παίζει κάποιες εφαρμογές απο play που ήθελα και το έδωσα.

Άλλα όποιος θέλει το δυνατότερο box που δεν ζεσταίνετε, το παίρνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, fredd0 είπε

Τωρα αν χρειαζεσαι android box για multimedia μπορεις να παρεις το xiaomi με λιγοτερο απο 60ε  και ενα ugreen usb->ethernet και να σου μεινουν καμια 120ρια ευρω στην τσεπη ΑΝ δε σε νοιαζει το gaming κομματι.

Επειδη κατεχω και χρησιμοποιω και τα δυο που αναφερθηκαν (Nvidia + Xiaomi Mibox). Φυσικα και δεν ειναι τα ιδια και ουτε παιζουν το ιδιο ανετα τα multimedia. Κλασσικο παραδειγμα video HEVC (X265)  που για μενα ειναι αρκετα βολικο εκτος απο της μοδας, ακομη και σε 720P το Mibox ψιλλοκολλαει και χανει frames οταν τα παιζει ειδικα απο στικακι. Το Shield TV τα τρεχει νερακι ακομη και 1080p. Μη πιασω να λεω μετα για 4Κ. Εκει χανει η μανα το παιδι. Οτι πληρωνει παιρνει ο καθενας. Σε διαφορα αλλα δυνατα υψηλης αναλυσης βιντεακια στο Mibox πρεπει να κλεισουν διαφορες εφαρμογες, μετα εκκινηση απο την αρχη για να τρεχει ομαλα. Στο Nvidia τρεχουν τα παντα ολα απροσκοπτα. (αν και για να ειμαι ειλικρινης το android 8 μου δινει την εντυπωση οτι ειναι πιο βαρυ απο το 7αρι)

Αν και hardware του 2015 μαλλον δεν εχει ξεπεραστει ακομη και σημερα..

imageproxy.php.jpg

Επεξ/σία από mtzs
  • Like 3
Δημοσ.

Το συγκεκριμενο Tv box εχει σαν επεξεργαστή οτι ποιο δυνατό έχει βγει και είναι ο NVIDIA® Tegra® X1 processor with a 256-core GPU and 3 GB RAM   .

Αυτον έχει και το Nintendo Switch  , και πιθανός θα έβγαζε και ταμπλετ η Nvidia εαν δεν εκανε την συμφωνια με την Nintendo .

Έχω ακόμη το nvidia shield k1 ταμπλετ με τον πρωιγούμενης γενειας επεξεργαστη και πάει σφαίρα σε ολα τα σύγχρονα παιχνίδια , οποτε ο Tegra X1 θα είναι ακόμη καλύτερος .

Εν τέλη για όποιον θέλει media player και όχι μόνο , είναι οτι ποιο δυνατό και με υποστήριξη ακόμη απο την Nvidia  .

Ετσι οπως τα λέω ψήθηκα  και εγώ τελικά ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κάνει εντύπωση που ξεχνάτε ότι στα 189 € συμπεριλαμβάνεται και το επιπλέον χειριστήριο με χαμηλότερη τιμή στο idealo περί στα 70€.

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5309187_-shield-wireless-2017-nvidia.html

Αν "190-70=120" (αν αποφασίζατε να αγοράσετε μετά το controller) που βγαίνει το Shield δεν είναι προσφορά τότε με πόσα θα ήταν ?

Επεξ/σία από NewGascp
Δημοσ.

Αν και εχει ερωτηθεί πολλές φορές τι επιλέγω: Πληρωμή σε GBP (αρα μετατροπή της Alpha bank Am. Express που έχω) ή σε EUR (που λογικά το μετατρέπει το Amazon) ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, majnun είπε

Αν και εχει ερωτηθεί πολλές φορές τι επιλέγω: Πληρωμή σε GBP (αρα μετατροπή της Alpha bank Am. Express που έχω) ή σε EUR (που λογικά το μετατρέπει το Amazon) ?

Πληρωμή σε λίρες εσύ που έχεις Alpha.

Ακόμα και εγώ που έχω Πειραιώς και θα χρεωθώ + έξοδα μετατροπής συναλλάγματος 2,5% του συνολικού ποσού πλήρωσα σε λίρες μιας και μου πάει σχεδόν μία η άλλη ( για την ακρίβεια θα μου βγεί περί τα 2 ευρώ φθηνότερα πληρώνοντας σε λίρες από τον υπολογισμό που έκανα). 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ψάχνετε και συμβατό στικάκι, "τσίμπησα" ένα απο εδώ

https://www.ebay.co.uk/itm/SanDisk-USB-128-GB-Ultra-USB-3-0-100-MB-sec-USB-Flash-Drive-New-sm/322652330717?epid=2254825198&hash=item4b1f93dadd:g:6PcAAOSw8-tWbnmv

Βγήκε 25,κάτι. Είναι το SDCZ48-128G-U46 και είναι συμβατό σαν Internal memory για το shield.

(κλείστε το thread των προσφορών 😥)

Επεξ/σία από NewGascp
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NewGascp είπε

https://www.ebay.co.uk/itm/SanDisk-USB-128-GB-Ultra-USB-3-0-100-MB-sec-USB-Flash-Drive-New-sm/322652330717?epid=2254825198&hash=item4b1f93dadd:g:6PcAAOSw8-tWbnmv

Βγήκε 25,κάτι. Είναι το SDCZ48-128G-U46 και είναι συμβατό σαν Internal memory για το shield.

Προτιμώ low profile στικάκια για αυτή την δουλειά (αποθήκη μόνιμα) αλλά η τιμή του συγκεκριμένου είναι τσάμπα.

Πάει έχουμε καεί εντελώς! :D 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Εγώ πάντως παρήγγειλα μαζί και την overpriced, έτσι και αλλιώς, βάση του. Αν δεν το κάνεις τώρα, πότε θα το κάνεις; :D 

Ηλεκτρονικό κατάστημα το σπίτι σε λίγο καιρό!.. χααχαχχααχα 😂😂😁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NewGascp είπε

Έχει κάτι πιο μικρά, όσο ένα νύχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...