lionheart75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Δεν καταλαβαίνω σε τι είναι καλύτερο από τα κοινά καλά TV box. 4k Netflix παίζουν TV box που κοστίζουν 60 ευρώ. Κάνω λάθος; Δώστε τα φώτα σας . Δεν κάνει μόνο αυτό και μάλιστα τέλεια σε σχέση με άλλα, επιπλέον είναι και gaming κονσόλα καθώς πέρα από τα android games μπορείς να κάνεις stream από τους server της nvidia πρόσφατους τίτλους παιχνιδιών, να τους κατεβάσεις καθώς επίσης να streamάρεις και από το pc σου. 1
vrwmiaris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, lionheart75 είπε Σύνολο βγαίνει 188 λίρες με τη βάση, για όσους δεν έχουν Πειραιώς αυτό μεταφράζεται σε ~210 ευρώ. Η Βάση όπου και αν ψάξεις κάνει πολύ ακριβότερα από τις 18 λίρες (20 ευρώ) που την έχει το amazon.co.uk. Μπορεί να δίνεις 40 ευρώ παραπάνω συνολικά από το Ιταλικό amazon αλλά αν χρειάζεσαι gamepad + βάση αξίζει. Δεν χρειάζεσαι, στην 7.0 έχουν δώσει υποστήριξη για x box/ps4 controller.Επίσης 20€ για ένα κομμάτι πλαστικό είναι πααααρα πολλά, ούτε επί ΠΑΣΟΚ δεν θα τα δίναμε.Υπάρχουν σταντ με πολύ λιγότερα από τα κινεζομαγαζα 2
lionheart75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Δεν χρειάζεσαι, στην 7.0 έχουν δώσει υποστήριξη για x box/ps4 controller.Επίσης 20€ για ένα κομμάτι πλαστικό είναι πααααρα πολλά, ούτε επί ΠΑΣΟΚ δεν θα τα δίναμε.Υπάρχουν σταντ με πολύ λιγότερα από τα κινεζομαγαζα To ότι δεν αξίζει για σένα δεν σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει για όλους. Όσοι θέλουν το χειριστήριο+βάση δίνουν + 40 ευρώ και τα παίρνουν, οι υπόλοιποι πάνε αγοράζουν σκέτη την κονσόλα με το remote. Πάντως η συμβατότητα με gamepads των Οne και ps4 είναι πολύ θετική. Εγώ όμως θέλω να έχω και το δικό του, σαν συλλέκτης ένα πράγμα. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από lionheart75 1
NewGascp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η παραγγελία έγινε και προφανώς είναι έτοιμο για dispatch οπότε έγινε και η χρέωση 189,73 € (χρέωση σε λίρες και μετατροπή Εθνικής) Εξαιρετική τιμή για ένα εξαιρετικό προϊόν. Ευχαριστώ TS και αν θέλεις διόρθωσε και την τιμή. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από NewGascp Προστέθηκε screenshot από Εθνική για του λόγου το αληθές
petroudis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το είχα και το πούλησα εδώ στο ινσομνια, ναι μεν καλό γρήγορο αλλά τα χαλούσε στο streaming με ποντίκι πάνω από 125hz polling rate, λαγκαρε σαν τρελό, έστειλα βίντεο στην nvidia και δεν μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα, ο καθένας έχει τις ανάγκες του και στη δικιά μου περίπτωση δεν με κάλυψε. Δείτε και εδώ: https://forums.geforce.com/default/topic/1009447/gamestream/unplayable-mouse-input-lag-during-gamestream/ Αντιθέτως το steamlink δεν έχει πρόβλημα και παίζει άψογα με οποιοδήποτε ποντίκι και η τιμή ξεφτίλα. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από petroudis 1
dimoskoutr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μιας και έχω steamlink δεν μπορείς να τα βάλεις στην ίδια ζυγαριά. Δεν έχουν καμία σχέση σαν συσκευές. Το shield είναι ουσιαστικά αυτόνομη συσκευή που προσφέρει και πολλά άλλα. Το steamlink ένα απλό streaming κάνει ουσιαστικά. Άρα δεν συγκρίνονται λογικά και οι τιμές τους. 1
petroudis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Μιας και έχω steamlink δεν μπορείς να τα βάλεις στην ίδια ζυγαριά. Δεν έχουν καμία σχέση σαν συσκευές. Το shield είναι ουσιαστικά αυτόνομη συσκευή που προσφέρει και πολλά άλλα. Το steamlink ένα απλό streaming κάνει ουσιαστικά. Άρα δεν συγκρίνονται λογικά και οι τιμές τους. Συμφωνώ αλλά όπως είπα σύμφωνα με τις δίκες μου ανάγκες streaming games/σερφάρισμα με χρήση του PC μου, με λίγα λόγια το nvidia είναι φτιαγμένο για χρήση μόνο με το controller του, αν βάλεις gaming ποντίκι θα έχεις προβλήματα (εκτός αν το διόρθωσαν, πέρασαν κάτι μήνες από τότε) το σκεφτικό μου ήταν να το έχω σε άλλο δωμάτιο για να μη φτιάχνω άλλο pc και να στρημάρω από παιχνίδια μέχρι ταινίες και προγράμματα, σε αυτό το τομέα το steamlink είναι αξιοπρεπές και μάλλον αυτό έπρεπε να είχα πάρει εξαρχής (ας ηταν καλά το game.co.uk στα 17€ χεχε) Κάτι άλλο τα παιχνίδια που έχει η nvidia για streaming μέσο των server της στοιχίζουν μέχρι 50€ (witcher 3 κ.α.) και κάποια άλλα παλιά με μηνιαία συνδρομή, οι σέρβερ είναι Αγγλία, θέλει vdsl ταχύτητες και λογικά αναλογήστε και το ping της απόστασης. Αυτά ελπίζω να βοήθησα τους αγοραστές να έχουν μια εικόνα, το ότι είναι άψογο σαν android tv δεν το συζητώ... είναι το καλύτερο Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από petroudis
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω πώς η μηνιαία συνδρομή πλέον δεν υφίσταται.
jimbo77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Το σκέφτομαι κυρίως για Plex client σε 4Κ αλλά δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω τα €€ ακόμα...
alex_man Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Πέρα από τις δυνατότητες για gaming, υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα του nvidia shield σε σχέση με μια smart tv για multimedia streaming και netflix ?
Bourdoulas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Για Netflix όχι. Θα είναι το ίδιο. Multimedia είναι αρκετά καλύτερο από μια smart TV. Παίζει τα πάντα νεράκι, έχει Auto frame rate switching, δεν έχει καθόλου lag που έχουν τα περισσότερα Android boxes (αν και οι περισσότεροι δεν ενοχλούνται ή δεν τα καταλαβαίνουν). Αν αξίζει τα χρήματα; Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια θα έλεγα πως δεν αξίζει να δώσεις 180 ευρώ. Για Kodi συγκεκριμένα μπορείς να κάνεις σχεδόν τα ίδια με λιγότερα χρήματα σε συνδυασμό με τo LibreElec (και οχι το Android). 1
fredd0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 το shield αξιζει α) για gaming β) αν εχεις κανα σπαστικο smart os (χελλπου LG) και δεν αφηνει Kodi οποτε σε παει αναγκαστικα σε Plex (που το χουν κανει χαλια για μενα τους τελευταιους μηνες) η γ) αν εχεις projector το αν αυτα αξιζουν 180 ευρω για σενα ειναι δικο σου θεμα 1
fytotech Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, fredd0 είπε το shield αξιζει α) για gaming β) αν εχεις κανα σπαστικο smart os (χελλπου LG) και δεν αφηνει Kodi οποτε σε παει αναγκαστικα σε Plex (που το χουν κανει χαλια για μενα τους τελευταιους μηνες) η γ) αν εχεις projector το αν αυτα αξιζουν 180 ευρω για σενα ειναι δικο σου θεμα Συμφωνώ απλά να προσθέσω και τα μεγάλα αρχεία 4k, που πολλά Android boxes ψιλοαγχώνονται.
fredd0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, fytotech είπε Συμφωνώ απλά να προσθέσω και τα μεγάλα αρχεία 4k, που πολλά Android boxes ψιλοαγχώνονται. για smart tv ηταν απαντηση, και δεν μου τυχει smart tv της τελευταιας 5ετιας που να κολωνει σε 4κ αρχεια. Τωρα αν χρειαζεσαι android box για multimedia μπορεις να παρεις το xiaomi με λιγοτερο απο 60ε και ενα ugreen usb->ethernet και να σου μεινουν καμια 120ρια ευρω στην τσεπη ΑΝ δε σε νοιαζει το gaming κομματι. Αλλα γενικα, για μενα, τα android boxes ψιλοπεθαινουν ακριβως γιατι πλεον δε προσφερουν τιποτα που δε σου προσφερει η smart τηλεοραση σου. Εγω εχω ενα 4κ apple tv (λαθος επιλογη αλλο θεμα αυτο) γιατι εχω αμερικανικες συνδρομες και απλα βολευει να το βγαζω με vpn και να το μοιραζω σ'ολο το σπιτι χωρις να βγαζω ολες τις τηλεορασεις με vpn. Αν δεν υπηρχε αυτο, ειλικρινα, δε θα ειχα τιποτα, οι τηλεορασεις με καλυπτουν κατα 99.99%
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Με τόσα λεφτά δεν είναι καλύτερα να πάρεις κάτι με windows; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις