crashnburn Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν στην casio ηταν εξυπνοι θα εφτιαχναν ενα anadigi ανθεκτικο χωρις εμφανιση rambo, αξιοπιστο στην ωρα ,πραγματικα αδιαβροχο για κολυμπι οχι τρελα πραγματα δλδ, solar να μην ασχολεισαι με μπαταριες κ φορτιστες κ κουραφεξαλα ,με bluetooth k ενα απλο λιτο app για ειδοποιησεις κλησεων - εφαρμογων σε μια καλη τιμη πχ 70-80€ κ θα επαιρναν το σωβρακα ολων εχω το mi band 2 με ελληνικες ειδοποιησεις αλλα η φορτιση καθε λιγο κ λιγακι (τα αλλα ειναι χειροτερα βεβαια) κ το οτι για να δεις την ωρα την ημερα δεινοπαθεις ,με εχει κουρασει θα παρω ενα τετοιο να ξεμπλεξω με τις χαζομαρες https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?from=catspan&keyphrase=Casio+AQ-S800W&order_by=pricevat&order_dir=asc Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από crashnburn 1
tsonta Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, crashnburn είπε θα παρω ενα τετοιο να ξεμπλεξω με τις χαζομαρες https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?from=catspan&keyphrase=Casio+AQ-S800W&order_by=pricevat&order_dir=asc Επειδή αυτό είναι ακριβώς το ίδιο και καλύτερο?
geovala Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, panosveto12 είπε Μπροστα στο Apple watch ολα τα αλλα ειναι παιχνιδια . Καταπληκτικό είναι, αλλά έχουν τουλάχιστον 250€ διαφορά και είναι ανόμοια η σύγκριση που κάνεις. 7 ώρες πριν, crashnburn είπε αν στην casio ηταν εξυπνοι θα εφτιαχναν ενα anadigi ανθεκτικο χωρις εμφανιση rambo, αξιοπιστο στην ωρα ,πραγματικα αδιαβροχο για κολυμπι οχι τρελα πραγματα δλδ, solar να μην ασχολεισαι με μπαταριες κ φορτιστες κ κουραφεξαλα ,με bluetooth k ενα απλο λιτο app για ειδοποιησεις κλησεων - εφαρμογων σε μια καλη τιμη πχ 70-80€ κ θα επαιρναν το σωβρακα ολων εχω το mi band 2 με ελληνικες ειδοποιησεις αλλα η φορτιση καθε λιγο κ λιγακι (τα αλλα ειναι χειροτερα βεβαια) κ το οτι για να δεις την ωρα την ημερα δεινοπαθεις ,με εχει κουρασει θα παρω ενα τετοιο να ξεμπλεξω με τις χαζομαρες https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?from=catspan&keyphrase=Casio+AQ-S800W&order_by=pricevat&order_dir=asc Όπως τα λες, το mi band 2 δεν ήταν για σένα, καθώς εσύ χρειάζεσαι απλό ρολόι. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από geovala
thanoik34 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, crashnburn είπε αν στην casio ηταν εξυπνοι θα εφτιαχναν ενα anadigi ανθεκτικο χωρις εμφανιση rambo, αξιοπιστο στην ωρα ,πραγματικα αδιαβροχο για κολυμπι οχι τρελα πραγματα δλδ, solar να μην ασχολεισαι με μπαταριες κ φορτιστες κ κουραφεξαλα ,με bluetooth k ενα απλο λιτο app για ειδοποιησεις κλησεων - εφαρμογων σε μια καλη τιμη πχ 70-80€ κ θα επαιρναν το σωβρακα ολων εχω το mi band 2 με ελληνικες ειδοποιησεις αλλα η φορτιση καθε λιγο κ λιγακι (τα αλλα ειναι χειροτερα βεβαια) κ το οτι για να δεις την ωρα την ημερα δεινοπαθεις ,με εχει κουρασει θα παρω ενα τετοιο να ξεμπλεξω με τις χαζομαρες https://www.skroutz.gr/c/334/andrika-rologia.html?from=catspan&keyphrase=Casio+AQ-S800W&order_by=pricevat&order_dir=asc Δες αυτό πολύ καλό https://world.g-shock.com/asia-mea/en/special/gba-800/ 1
newton91 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, thanoik34 είπε Δες αυτό πολύ καλό https://world.g-shock.com/asia-mea/en/special/gba-800/ Τιμουλα;
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, newton91 είπε Τιμουλα; Γύρω στα 200 παίζει Ελλάδα
newton91 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Γύρω στα 200 παίζει Ελλάδα Εντάξει γενικά στις συγκρίσεις να μπαίνει και ένα όριο έτσι ; Δεν Μπορούμε να συγκρίνουμε κάτι που κάνει 25€ και κάτι που κάνει 200€. Δηλαδή έλεος
mp3buddy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα unboxing και σύγκριση με το Mi Band 3 Spoiler Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από mp3buddy
Black Demis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mp3buddy είπε Ένα unboxing και σύγκριση με το Mi Band 3 Απόκρυψη περιεχομένων 3 πράγματα που μου έκαναν μπαμ σε σχέση με το honor band 3 1. επιτέλους λουράκι δεν θα φεύγει μόνο του (επιτελούς σωστή υλοποίηση ) 2. επιτελούς έβαλαν γυαλί γιατί το προηγούμενο την οθόνη του την είχα κάνει σαν........... 3. αρκετα ποοι σβλελτο απο το honor band 3 μαλλον καλη συσκευουλα (εκανα προπαραγγελια παντος 31 ευρω πανεεε 😛
keysmith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 To γυαλι που θέλετε κάποιοι φαντάζομαι αντιλαμβάνεστε ότι θα σπάει πολύ πιο εύκολα. Το πάθαμε με τα κινητά (από πλαστικά έγιναν γυαλιά) και μετά αλλάζουμε οθόνες κάθε τόσο. Μπορεί εδώ η επιφάνεια να είναι μικρή και το βάρος το ίδιο παρολα αυτά ο κίνδυνος θραύσης είναι αισθητά μεγαλύτερος του "πλαστικού". Δεν βρίσκω λόγο να είναι γυαλί σε fitness watch και θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει το "πλεονέκτημα" (μη μου πείτε "υφή" Το σκληρό γυαλισμένο πλαστικό είναι μια χαρά επίσης)
blincy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει κάποιο band που να λειτουργεί με BT 5;
evagelos_21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Το 3 που εχω απο ιουνιο, με εχει βολεψει. Επειδη δεν καραλαβα, το 4 θα εχει γυαλί αντι για πλαστικο;
Black Demis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 10/9/2018 στις 9:30 ΠΜ, blincy είπε Υπάρχει κάποιο band που να λειτουργεί με BT 5; Ο λόγος? Ούτε καν με bt2 δεν είναι αυτά έχουν ειδικό low power bluetooth modulator smartband που ουσιαστικά στέλνει πολύ μικρή ρωι δεδομένον για να μειώσει την κατανάλωση στο minimum Στις 10/9/2018 στις 9:33 ΠΜ, evagelos_21 είπε Το 3 που εχω απο ιουνιο, με εχει βολεψει. Επειδη δεν καραλαβα, το 4 θα εχει γυαλί αντι για πλαστικο; Από ότι είδα στο video ναι
blincy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Black Demis δε με ενδιαφέρει το εύρος δεδομένων αλλά η απόσταση επικοινωνίας με το band το οποίο στο BT5 είναι αρκετά μεγαλύτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα