voltmod Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Η Honor παράλληλα με το λανσάρισμα των 8X και 8Χ Max ανακοίνωσε και τη νέα έκδοση του fitness band της, το Honor Band 4. Το νέο fitness band του sub-brand της Huawei έρχεται με «home button» και με έγχρωμη οθόνη AMOLED και στοχεύει στην αγορά του Mi Band 3 της Xiaomi, με το κόστος του να μην ξεπερνάει στην αγορά της Κίνας τα $30. Η οθόνη τεχνολογίας AMOLED έχει διαγώνιο 0,95 ιντσών και προστατεύεται από καμπυλωτό (2.5D) γυαλί είναι από τα λιγότερο ενεργοβόρα στοιχεία της συσκευής συγκριτικά με άλλων ανταγωνιστικών προτάσεων, αφού με μπαταρία μόλις 100mAh, η Honor υπόσχεται αυτονομία 14 ημερών. Το Honor Band 4 είναι ένας αξιόλογος fitness tracker με pedometer, heart rate sensor, sleep tracker (χάρη στο χαρακτηριστικό Huawei TruSleep 2.0 που καταγράφει και παρακολουθεί τους κύκλους ύπνου, συμπεριλαμβανομένου και του σταδίου 4, REM κάνοντας προτάσεις για τη βελτίωση του κ.ά) και είναι dust- και water-resistant μέχρι 5ATM. Παράλληλα με την κανονική έκδοση Band 4, η Κινέζικη εταιρεία Honor παρουσίασε και την έκδοση Running Edition της συσκευής, που έρχεται με οθόνη τεχνολογίας POLED, που όμως είναι μονοχρωματική. Επίσης έχει μικρότερη μπαταρία 77mAh, ωστόσο προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες ανίχνευσης και παρακολούθησης αθλητικών δραστηριοτήτων όπως είναι το τρέξιμο, συμπεριλαμβανομένων του ρυθμού, του μήκους του βήματος, της επαφής με το έδαφος κ.ά. Το Honor Band 4 θα κυκλοφορήσει πρώτα στη Κίνα στις 20 Σεπτεμβρίου –όπως και η έκδοση «Running»- σε Black, Blue και Pink με τιμή ¥199 (περίπου €25). Το Band 4 Running Edition θα κυκλοφορήσει σε Black, Blue, Red, Yellow, Green και Pink με τιμή ¥99, δηλαδή όχι περισσότερο από €13. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Istros Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μήπως είναι και αυτό ντομπαρισμενο και πάει μπροστά η ώρα?η 3D Mark το τσεκαρε? 2
mariosCS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Ιστορικά, αυτά πόσο πιο πάνω φτάνουν στην Ευρωπαϊκή αγορά... ;
Doser Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 25$ ηταν και η τιμη του amazfit cor στην παρουσιαση. εμφανιστηκε ομως με τιμη 60+ στην αγορα
pcos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 θελω ενα τετοιο να εχει μεσα τις ανεπαφες πιστωτικες. για αλλη χρηση δεν αν και θα επρεπε να τις εχουμε και στο κινητο
GRat Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, pcos είπε θελω ενα τετοιο να εχει μεσα τις ανεπαφες πιστωτικες. για αλλη χρηση δεν αν και θα επρεπε να τις εχουμε και στο κινητο Ανέπαφες συναλλαγές κακό μεγάλο όταν είσαι σε μέρος με κόσμο. 1
keysmith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Σαν κάτοχος του color band A2 έχω να πω τα εξής. α) ελπίζω αυτό να αλλάζει λουράκια γιατί το 2 δεν αλλάζει επισήμως (βγήκαν ευτυχώς καποια ιμιτασιον αλλά πουθενά οδηγίες πως αλλάζει και δεν είναι προφανές) β) με λύπη μου διαπίστωσα ότι τα κατά τα άλλα fitness (αυτοαποκαλούνται) ωρολόγια ΔΕΝ έχουν κανενός ίδους χρονογράφο/χρονόμετρο. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει δικαίωμα να αποκαλείται fitness (σχέση με άσκηση άρα και αθλητισμό) και να μην επιτρέπει μέτρηση του χρόνου (laps, stopwatch κτλ). Και όχι δεν είναι stopwatch η χρονομέτρηση της άσκησης. γ) κατά οποιαδήποτε λειτουργία πχ άσκηση δεν βλέπει την ώρα. Δλδ αμα τρέχω ένα γύρω στο στάδιο να βλέπω παλμούς, να βλέπω βήματα, αλλά να ΜΗΝ επιτρέπεται να ξέρω τι ώρα είναι;; Σοβαρά; δ) αυτό θα φαίνεται στον ήλιο; Το 2 δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Κατά τα άλλα για να μην λέω μόνο τα αρνητικά είναι χρήσιμα ειδικά για τις ειδοποιήσεις από το κινητό (κλήσεις, sms, fb, messenger). Αν είχαν τα παραπάνω που περιγράφω θα ήταν ολοκληρωμένα. Τώρα είναι για μένα "μισά".. 3
Black Demis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, mariosCS είπε Ιστορικά, αυτά πόσο πιο πάνω φτάνουν στην Ευρωπαϊκή αγορά... ; σπάνια και όταν φτάνουν κάπως βαράνε.. παντος εχει ηδη global έκδοση για προπαραγγελια στο ali στα 31 ευρω θα την κανω σημερα προπαραγγελια 1 ώρα πριν, LibertaGR είπε Ένα είναι το ρολόϊ. Amazfit 2 Stratos. hmm το ενα ενα smartwach το αλλο ειναι smartband / fitness band το ενα κανει 30 το αλλο 170 hmm κατι χανω εδω τωρα τη? λογικά την λογική 1 ώρα πριν, keysmith είπε Σαν κάτοχος του color band A2 έχω να πω τα εξής. α) ελπίζω αυτό να αλλάζει λουράκια γιατί το 2 δεν αλλάζει επισήμως (βγήκαν ευτυχώς καποια ιμιτασιον αλλά πουθενά οδηγίες πως αλλάζει και δεν είναι προφανές) β) με λύπη μου διαπίστωσα ότι τα κατά τα άλλα fitness (αυτοαποκαλούνται) ωρολόγια ΔΕΝ έχουν κανενός ίδους χρονογράφο/χρονόμετρο. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει δικαίωμα να αποκαλείται fitness (σχέση με άσκηση άρα και αθλητισμό) και να μην επιτρέπει μέτρηση του χρόνου (laps, stopwatch κτλ). Και όχι δεν είναι stopwatch η χρονομέτρηση της άσκησης. γ) κατά οποιαδήποτε λειτουργία πχ άσκηση δεν βλέπει την ώρα. Δλδ αμα τρέχω ένα γύρω στο στάδιο να βλέπω παλμούς, να βλέπω βήματα, αλλά να ΜΗΝ επιτρέπεται να ξέρω τι ώρα είναι;; Σοβαρά; δ) αυτό θα φαίνεται στον ήλιο; Το 2 δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Κατά τα άλλα για να μην λέω μόνο τα αρνητικά είναι χρήσιμα ειδικά για τις ειδοποιήσεις από το κινητό (κλήσεις, sms, fb, messenger). Αν είχαν τα παραπάνω που περιγράφω θα ήταν ολοκληρωμένα. Τώρα είναι για μένα "μισά".. είναι η συνέχεια του honor band 3 όπως και το band 3 έχει λουράκια που βγαινουν honor band εχει χρονόμετρο αν έβαζες sport mode with timer κλπ αυτό με την ώρα δύσκολα θα αλλάξει καθος οθονητσα είναι μικρη όπως και το honor band 3 λογικά ναι γενικός δεν εχει καμια σχεση με το a2 που ειναι ένα πολύ ελλιπές (αν και για τα λεφτα του στην ελλαδα ειναι οκ) 1 ώρα πριν, Vempire_G4 είπε Απενεργοποιείτε όταν θέλω εγώ; το ρολόι? οχι..... όπως ολα τους δεν πιστεύω να έχει τέτοια λειτουργία
whoever81 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δυνατός ανταγωνιστής του Mi Band 3 που αγόρασα πριν λίγες μέρες 😡 Ωραία τα χρωματάκια στην οθόνη. Μια χαρά και το Mi 3 βέβαια.
panosveto12 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μπροστα στο Apple watch ολα τα αλλα ειναι παιχνιδια .
keysmith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Black Demis είπε 1. είναι η συνέχεια του honor band 3 2. όπως και το band 3 έχει λουράκια που βγαινουν 3. honor band εχει χρονόμετρο αν έβαζες sport mode with timer κλπ 4. αυτό με την ώρα δύσκολα θα αλλάξει καθος οθονητσα είναι μικρη όπως και το honor band 3 λογικά ναι 5. γενικός δεν εχει καμια σχεση με το a2 που ειναι ένα πολύ ελλιπές (αν και για τα λεφτα του στην ελλαδα ειναι οκ) ευχαριστώ για την απάντηση αλλά να συζητήσουμε κάτι ακόμα 3, Το band 3 έχει χρονόμετρο που ανεξάρτητα από άσκηση μπορείς να το λειτουργήσεις ως χρονόμετρο/χρονογράφο? νομίζω όχι. Πάω στο στάδιο και κάνω κάποιους γύρους και βρίσκω το casio μου πιο χρηστικό καλά θα ήταν να μετρούσε βήματα και παλμούς.. Ένα τέτοιο θα ήθελα αλλά μάλλον θα πάω σε άλλη κατηγορία *υπάρχει απλά δεν είναι αυτά 2, εχει λουράκια αλλά ακούω θέματα με το buckle δλδ σπάνε βίδες και το σασί έχει πρόβλημα στο σημείο που βιδώνουν τα λουράκια. Εχουν καταστραφεί κάποια ρολόγια από τις αλλαγές 4. θεωρώ ότι χωρούσε ένα "μικρό" με καλύτερη χρήση του χώρου και των γραφικών. 5. Το α2 είναι ανταγωνιστής του αντίστοιχου xiaomi και τα καταφέρνει περίφημα συν ότι λειτουργούν τα ελληνικά (γράμματα) στις υπενθυμίσεις που δεν λειτουργούν στο xiaomi (πχ όνομα καλούντος και όχι σκέτος αριθμός). Το xiaomi είχε καλύτερη αυτονομία αλλά και το α2 καλή έχει (όχι τό ίδιο καλή). Προσωπικά δεν το θεωρώ αποτυχημένο με την έννοια ότι δίνει ότι και οι ανταγωνιστές απλά ΌΛΟΙ τους δεν δίνουν κάποια που έπρεπε να δίνουν (χρονόμετρο, on screen time όλη την ώρα, και ίσως ήθελε και κάποιο φυσικό πλήκτρο για αυτές τις λειτουργίες).
Black Demis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, keysmith είπε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά να συζητήσουμε κάτι ακόμα 3, Το band 3 έχει χρονόμετρο που ανεξάρτητα από άσκηση μπορείς να το λειτουργήσεις ως χρονόμετρο/χρονογράφο? νομίζω όχι. Πάω στο στάδιο και κάνω κάποιους γύρους και βρίσκω το casio μου πιο χρηστικό καλά θα ήταν να μετρούσε βήματα και παλμούς.. Ένα τέτοιο θα ήθελα αλλά μάλλον θα πάω σε άλλη κατηγορία *υπάρχει απλά δεν είναι αυτά 2, εχει λουράκια αλλά ακούω θέματα με το buckle δλδ σπάνε βίδες και το σασί έχει πρόβλημα στο σημείο που βιδώνουν τα λουράκια. Εχουν καταστραφεί κάποια ρολόγια από τις αλλαγές 4. θεωρώ ότι χωρούσε ένα "μικρό" με καλύτερη χρήση του χώρου και των γραφικών. 5. Το α2 είναι ανταγωνιστής του αντίστοιχου xiaomi και τα καταφέρνει περίφημα συν ότι λειτουργούν τα ελληνικά (γράμματα) στις υπενθυμίσεις που δεν λειτουργούν στο xiaomi (πχ όνομα καλούντος και όχι σκέτος αριθμός). Το xiaomi είχε καλύτερη αυτονομία αλλά και το α2 καλή έχει (όχι τό ίδιο καλή). Προσωπικά δεν το θεωρώ αποτυχημένο με την έννοια ότι δίνει ότι και οι ανταγωνιστές απλά ΌΛΟΙ τους δεν δίνουν κάποια που έπρεπε να δίνουν (χρονόμετρο, on screen time όλη την ώρα, και ίσως ήθελε και κάποιο φυσικό πλήκτρο για αυτές τις λειτουργίες). όχι πάει μαζί με άσκηση (κάποιες έχουν κάποιες όχι) α δεν είχα τέτοια θέματα ειχα 3 λουράκια τα έλιωσα τα πέταξα να σπάσει δεν σπάσανε θέλει άλλου είδους οθόνη όχι αυτήν που φοράνε (να δούμε με αυτήν που έβαλαν πως θα είναι) στα huawei ότι αφορά το soft ναι όλα παίζουν out of the box και σωστά εκεί υπερτερούν σε μεγάλο βαθμό απο τα αντίστοιχα της xiaomi α ναι και μετρανε πολυ καλυτερα τον υπνο (αν ενδιαφερετε κάνεις για αυτό) τώρα εχω το huawei fit s1 παρα πολύ ευχαριστημένος να κρατούσε μπαταρία παραπάνω καλα θα ηταν (6 μερες κρατάει με true sleep ενεργό 2+ βδομάδες χωρίς εμενα με ενδιαφέρει όμως το true sleep και αυτό δυστιχος ξεσκίζει την μπαταρια)
TopicStrarter Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 to xiaomi mi band 2 που είχα πάρει εγώ 25 ευρώ τζάμπα λεφτά δεν κάνει τιποτα καλά καλύτερα να έπαιρνα ένα casio των 25 ευρώ πιο χρήσιμο θα ήταν και ας μην μετρούσε παλμούς (όχι ότι τους μετράει σωστά το mi band αλλά τέσπα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα