akoinonitos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω στη θεση σου θα εκανα ενα φορματ ,θα εβαζα τον ssd για bootdrive και θα εβαζα μονο το λειτουργικο και τα προγραμματα μου ,τα παιχνιδια στο hdd. Aυτο μονο. 1
george1703 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει διαφορά αν τα παιχνίδια και κάποια προγράμματα τα διαβάζω μέσα από τα program files των Windows του hdd, ενώ τρέχω τα windows στον ssd?
Undertaker25 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πως γίνεται να έχεις τα program files των Windows σε διαφορετικό δίσκο από τον δίσκο των Windows? Εκτός αν δεν καταλαβαίνω κάτι καλά. Αυτό που σου λέει ο akoinonitos είναι το εξής SSD: Μόνο Windows και προγράμματα. HDD: Παιχνίδια. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από Undertaker25
george1703 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω και στους δύο τους δίσκους τα Windows, στον ssd χωρίς τα προγράμματα μόνο που χρησιμοποιώ περισσότερο, και στον hdd έχω τα Windows μαζί με προγράμματα και παιχνίδια που εγκαθιστώ γενικά. Τρέχω τα Windows από τον ssd και ένα πρόγραμμα που το χρησιμοποιώ σπάνια, μπαίνω στα program files του hdd και το τρέχω από εκει(ενώ είμαι στα Windows του ssd). Ελπίζω να έγινα κατανοητός
Undertaker25 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις αυτή τη διαδικασία. Κάνε αυτό που σου είπαμε. Format και στους δυο τους σκληρούς (αφού έχεις αποθηκεύσει ότι χρειάζεσαι) και εγκατάσταση των Windows ΜΟΝΟ στον SSD. Εκεί θα αποθηκεύεις και τα διάφορα προγράμματα. Τον HDD θα τον έχεις μόνο για να εγκαθιστάς παιχνίδια και να κατεβάζεις.
george1703 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ, απλά επειδή θέλω να αποφύγω το Φόρματ επειδή έκανα χθες, θέλω να ρωτήσω εάν με αυτόν τον τρόπο έχω χαμηλότερες ταχύτητες από αυτό που μου προτείνετε εσείς
akoinonitos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, george1703 είπε Οκ, απλά επειδή θέλω να αποφύγω το Φόρματ επειδή έκανα χθες, θέλω να ρωτήσω εάν με αυτόν τον τρόπο έχω χαμηλότερες ταχύτητες από αυτό που μου προτείνετε εσείς Tα εχεις κανει λιγο μπαχαλο ρε συ. Κανε ενα φορματ και στεισε το συστημα σωστα. Μια φορα θα το κανεις και θα σωσεις και ενα ειδωλο στον hdd και θα εισαι κομπλε για πολλα χρονακια. Τωρα το συστημα σου μπουταρει απο τον hdd οχι απο τον ssd πραγμα που το κανει πιο αργο. Οταν εχεις χρονο και ορεξη το κανεις και εισαι jet <φτιαχνεις και τις μνημουλες οπως σου ειπα και θα εισαι super Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από akoinonitos 1
george1703 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Τις μνήμες τις έκανα όπως μου είπες. Μάλλον τα έγραψα ανακατεμένα... Θα αφήσω τον hdd όπως έχει και στον ssd θα βάλω τα Windows. Δηλαδή θα μπουταρω από ssd, και τα προγράμματα θα τα τρέχω μέσω του hdd(που τα έχω τώρα εγκατεστημένα). Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για τον χρόνο. Καλό σκ 1
Undertaker25 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορείς να μου εξηγήσεις το λόγο που πρέπει να τρέχεις τα προγράμματα από ξεχωριστό δίσκο?
george1703 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Undertaker25 είπε Μπορείς να μου εξηγήσεις το λόγο που πρέπει να τρέχεις τα προγράμματα από ξεχωριστό δίσκο? Γιατί ο ssd είναι 120 gb και μαζί με τα Windows και fortnite πήγε στα 75 ελεύθερα. Επίσης θέλω να βάλω και προγράμματα όπως Android studio, Photoshop, Matlab + παιχνίδια. Επίσης σε κάποια προγράμματα πχ office 365 δεν έχει επιλογή να ορίσω εγώ το path που να εγκατασταθεί. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από george1703
TopCLR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Αν υπολογίσεις οτι πρέπει ένα 30% περίπου να έχεις ελεύθερο χώρο στον SSD για να μπορεί να λειτουργεί "άνετα", τότε στα 120GB πρέπει να έχεις τουλάχιστον 35GB ελεύθερα. Εσύ με 75GB ελεύθερα γιατί να κάνεις αλχημείες; Στο Hard disk Sentinel εκτός από την υγεία (που είπες είναι 100%) πρόσεξες αν γράφει για προβλήματα επικοινωνίας του δίσκου με τον host (και για τους δύο δίσκους);
Undertaker25 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, george1703 είπε Γιατί ο ssd είναι 120 gb και μαζί με τα Windows και fortnite πήγε στα 75 ελεύθερα. Επίσης θέλω να βάλω και προγράμματα όπως Android studio, Photoshop, Matlab + παιχνίδια. Επίσης σε κάποια προγράμματα πχ office 365 δεν έχει επιλογή να ορίσω εγώ το path που να εγκατασταθεί. Μα σου είπαμε ήδη ότι ΟΛΑ τα παιχνίδια θα τα βάλεις στον HDD, τον οποίο θα έχεις μόνο γι' αυτή τη δουλειά. Στον SSD θα έχεις ΜΟΝΟ Windows και προγράμματα. Τέσπα, δικό σου είναι το pc, κάνεις ότι αποφασίσεις. Καλή συνέχεια.
leros2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Σωστά έχει το fortnite στον ssd τέτοιου είδους παιχνίδια χρειάζονται ssd. ,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα