Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παρακάτω σύστημα 
CPU: AMD Ryzen 5 1600 - 32.2%
GPU: Nvidia GTX 1050-Ti - 38.7%
HDD: WD Blue 1TB (2012) - 95%
RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 3000 C15 2x8GB - 75.3%
MBD: Asus PRIME B350-PLUS

και το τελευταιο διαστημα κολλουσε παρα πολύ. Χθες εκανα φορματ, αλλα παρατήρησα οτι συνεχίζει να κολλάει. Εκανα τεστ μηπως φταιει ο δισκος αλλα το hddsentinel moy bgazei 100% αποδοση και υγεια. Τι μπορεί να φταιει? Επίσης στα benchmark που κατεβασα μου εμφανιζει αυτο http://www.userbenchmark.com/UserRun/10725532 . Τα windows ειναι αυθεντικά, και δεν εχει θεματα με θερμοκρασίες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις πειραξει τπτ στο bios  ,σαν να φαινεται οτι ο επεξεργαστης σου δουλευει στα 1.350mhz...

Mπορεις να ανεβασεις ενα ss απο cpuz και hwinfo ?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aυτο που σου ειπα εχει φαει Multibug η μητρικη ,αλλαξες κατι στο bios πριν στο κανει? Μπορεις να δοκιμασεις να κανεις ενα clear cmos ,εχεις περασει το τελευταιο Bios ? αν οχι περνα το. Επισεις τσεκαρε στα Powerplans των windows στο σχεδιο εξοικονομησης που τρεχεις μηπως καταλαθoς εχεις πειράξει αντί για το minimum processor state το maximun και δεν ανεβαινει ο επεξεργαστης πανω απο τα 1550Mhz.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.

στην αρχη ειχα μονο hdd, μετα πήρα ssd και εβαλα μονο τα windows και ετρεχα τα προγραμματα μεσω του hdd (δηλαδη απο το program files toy hdd). αλλα και παλι με τον hdd δεν κολουσε τοσο.

image.png

image.png

DESKTOP-1PD0439.html

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, george1703 είπε

στην αρχη ειχα μονο hdd, μετα πήρα ssd και εβαλα μονο τα windows και ετρεχα τα προγραμματα μεσω του hdd (δηλαδη απο το program files toy hdd). αλλα και παλι με τον hdd δεν κολουσε τοσο.

image.png

image.png

DESKTOP-1PD0439.html

τωρα φαινεται νορμαλ το cpu clock ,τι εκανες ,κολλαει και τωρα ?

Δημοσ.

www.userbenchmark.com/UserRun/10726637 , γιατι λεει 12gb απο τα 16 ραμ ?

νομιζω τωρα πηγαινει καλύτερα, θα το δοκιμάσω και στη συνέχεια και αν εχω παλι θεμα θα ξαναγραψω ... Ευχαριστώ για την βοήθεια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, george1703 είπε

που το λεει?

Οι μνημες σου δουλευεουν στα 2133Mhz μπες στο Bios και ενεργοποιησε το DOCP ,πανε στραφη...

Επισης καλο θα ηταν να βαλεις για boot drive τον ssd. Γενικα θελει λιγο να ασχοληθεις το συστημα σου.

14 λεπτά πριν, george1703 είπε

νομιζω τωρα πηγαινει καλύτερα, θα το δοκιμάσω και στη συνέχεια και αν εχω παλι θεμα θα ξαναγραψω ... Ευχαριστώ για την βοήθεια

Ενεργοποιησε το DOCP στο bios ,εχει μεγαλη σημασια για τις μνημες σου.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

που το λεει?

Οι μνημες σου δουλευεουν στα 2133Mhz μπες στο Bios και ενεργοποιησε το DOCP ,πανε στραφη...

Επισης καλο θα ηταν να βαλεις για boot drive τον ssd. Γενικα θελει λιγο να ασχοληθεις το συστημα σου.

Εδώ το λέει για τα 12gb. Στον hdd έχω περασμένα τα Windows και πολλά προγράμματα, στον ssd έχω τα Windows και το fortnite, και όποιο πρόγραμμα θέλω το ανοίγω μέσω της συντόμευσης από τον hdd χωρίς ν κάνω εγκατάσταση στον ssd. Έχω τον ocz trion 150 120gb.  Τι άλλο προτείνεις για το σύστημα μου; 

21 λεπτά πριν, george1703 είπε

www.userbenchmark.com/UserRun/10726637 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, george1703 είπε

Εδώ το λέει για τα 12gb. Στον hdd έχω περασμένα τα Windows και πολλά προγράμματα, στον ssd έχω τα Windows και το fortnite, και όποιο πρόγραμμα θέλω το ανοίγω μέσω της συντόμευσης από τον hdd χωρίς ν κάνω εγκατάσταση στον ssd. Έχω τον ocz trion 150 120gb.  Τι άλλο προτείνεις για το σύστημα μου; 

Που εδω βρε?

Aυτο που σου ειπα απο πανω μπες στο bios και ενεργοποιησε το DOCP ,εχεις παρει μνημες 3000Mhz και σου δουλευουν στα 2133mhz ,χανεις πολυ σε αποδοση. Δες την φωτο που σου βαζω για να καταλαβεις που ειναι η επιλογη ,απλα επελεξε docp και κανε save and exit τπτ αλλο.

Os7lU0s.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...