bebis4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 επεσε στα χερια μου ενα pc που φοραει: AMD ATHLON TM XP 2400+ ATI ALL IN WONDER 9000 SERIES RAM 768 MB καρτα δυκτιου asustek/broadcom 440x 10/100 integreated controller HDD 100 GB. ποια διανομη μου προτεινετε να δοκιμασω που να το βοηθησει να ειναι οσο ποιο γρηγορο γινεται? τωρα φοραει xp και εχει καλη αποκριση. θα εχω θεμα με τους drivers? ειμαι αρχαριος σε linux. μπορω να τρεχω νομιζω τi διανομη απο cd h usb live? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οτι κ να βαλεις μαλλον δεν θα ειναι γρηγοροτερο απο τα xp κ αν ειναι θα ειναι ελαχιστα κ θα χασεις σε λειτουργικοτητα κ hassle free καντο kodi machine με libreelec αν οπωσδηποτε θες να δοκιμασεις linux βαλτου antergos openbox η βαρια βαρια xfce (Antergos Minimal ISO) επισης αν μπορεις να του αυξησεις την μνημη καντο χθες Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από crashnburn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Slitaz και μόνο χρήση για libreoffice, καμία μουσική και browsing μόνο με απενεργοποιημένη τη javascript. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω κανα δυο παρομοια φορητα και παιζω κατα καιρους και δεν τραβανε καθολου...ακομα και με λινουξ. Στην περιπτωση τοσων παλιων φορητων το bottleneck ειναι οι δισκοι που ειναι IDE. Mετα αν δεν εχεις πανω απο 1γιγα μνημη..αρχιζεις τις περικοπες..οποτε και η εμπειρια χρησης παει κατα διαολου..αν δεν εχει παει ηδη δηλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 σας ευχαριστω για την βοηθεια μαλλον θα γινει kodi τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δοκίμασε Slitaz , LegacyOS, , Puppies. Ο επεξεργαστής είναι αδύναμος Για απλές εφαρμογές γραφείου και browsing χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις θα είναι καλούλι 8 ώρες πριν, mphxths είπε Εχω κανα δυο παρομοια φορητα και παιζω κατα καιρους και δεν τραβανε καθολου...ακομα και με λινουξ. Στην περιπτωση τοσων παλιων φορητων το bottleneck ειναι οι δισκοι που ειναι IDE. Mετα αν δεν εχεις πανω απο 1γιγα μνημη..αρχιζεις τις περικοπες..οποτε και η εμπειρια χρησης παει κατα διαολου..αν δεν εχει παει ηδη δηλ. Φίλε mphxths αυτό που έχω παρατηρήσει στα χρεπολατοπ που ασχολούμαι είναι ότι δεν αποτελλούν τόσο πρόβλημα οι IDE δισκοι (ειδικά αν είναι 5400 στροφών ,με τους 4200 υπάρχει ένα θέμα) όσο η L2 Cache των CPU , πχ χρεπια με Pentium M με 2ΜΒ L2 cache λειτουργούν ικανοποιητικά μεχρι και Youtube στα 480ρ αλλά και live streaming αγωνες έχω παρακολουθήσει , βέβαια μια -δυο καρτέλες το πολύ ανοικτές , μια εφαρμογή ανοικτή τη φορά κλπ (μην είμαστε και πλεονέκτες ) κι όλα αυτά με 768 ΜΒ ram και με λουμπουντοειδές μάλιστα (WattOs) ενώ στο ίδιο χρέπι με επεξεργαστή με 1ΜΒ L2 streaming γιοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα