M@dB0x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παντως τωρα πια samsung δε παιρνω ουτε δωρο να μου τη κανουν.......περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοπιτα και στο τελος ο καθενας κανει την επιλογη του. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από M@dB0x
manoskost Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, M@dB0x είπε Εγω παντως τωρα πια samsung δε παιρνω ουτε δωρο να μου τη κανουν.......περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοπιτα και στο τελος ο καθενας κανει την επιλογη του. σε κατανοω απολυτα, και καλα θα κανεις.
manoskost Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για του λογου το αληθες σας καταθετω την σημερινη απαντηση της samsung στο τριτο προβληματικο panel : Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Αρχικά θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι λυοπούμαστε για το συμβάν, το οποίο δεν αντικατοπτρίζει την ποίότητα των προΐοντων μας. Η υπόθεση σας έχει προωθηθεί στο κέντρο εξυπηρέτησης και στις δύο πρώτες εργάσιμες μέρες θα σας καλέσει το επισκευαστικό μας κέντρο για να σας ενημερώσει για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουμε. μηπως ψαχνουν για πειραματοζωα? ηδη εχω κανει μια καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη πριν μου αλλαξουν την δευτερη οθονη, τωρα που μου αλλαξαν οθονη και εχει παλι προβλημα, λετε να ξαναπαρει το μερος της samsung? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από manoskost
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, manoskost είπε Για του λογου το αληθες σας καταθετω την σημερινη απαντηση της samsung στο τριτο προβληματικο panel : Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Αρχικά θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι λυοπούμαστε για το συμβάν, το οποίο δεν αντικατοπτρίζει την ποίότητα των προΐοντων μας. Η υπόθεση σας έχει προωθηθεί στο κέντρο εξυπηρέτησης και στις δύο πρώτες εργάσιμες μέρες θα σας καλέσει το επισκευαστικό μας κέντρο για να σας ενημερώσει για τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουμε. μηπως ψαχνουν για πειραματοζωα? ηδη εχω κανει μια καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη πριν μου αλλαξουν την δευτερη οθονη, τωρα που μου αλλαξαν οθονη και εχει παλι προβλημα, λετε να ξαναπαρει το μερος της samsung? Εγω νομιζω οτι σου επιστρεφουν συνεχεια την ιδια χαλασμενη απο την αρχη,(την πρωτη που πηρες) λιγο σουλουπωμενη και αντεχει καθε φορα αναλογως με την τυχη σου..😋 Καθε φορα που σου την ξανα στέλνουν ειναι σιγουρο οτι βαζουν στοιχήματα οι τεχνικοί για το πότε περιπου θα την ξανα γυρισεις και γινεται ο κακός χαμός!😂
manoskost Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Εγω νομιζω οτι σου επιστρεφουν συνεχεια την ιδια χαλασμενη απο την αρχη,(την πρωτη που πηρες) λιγο σουλουπωμενη και αντεχει καθε φορα αναλογως με την τυχη σου..😋 Καθε φορα που σου την ξανα στέλνουν ειναι σιγουρο οτι βαζουν στοιχήματα οι τεχνικοί για το πότε περιπου θα την ξανα γυρισεις και γινεται ο κακός χαμός!😂 η πρωτη δεν ειναι, γιατι την πηγα εγω ο ιδιος στο public και πηρα την καινουργια χερι-χερι σφαραγισμενη. η δευτερη δεν ειναι, γιατι η τωρινη δεν παιζει τοσο χαλια με την δευτερη. κατι αλλο παιζει, για αυτο και δεν απαντανε και στο email μου εδω και 2 μηνες που ζηταω να μου πουν τα προβληματα που ειχε τοσο η πρωτη που εγινε αντικατασταση, οσο και η δευτερη που μου αλλαξαν οθονη. και επειδη πιστευω οτι θα μου προτεινουν παλι αλλαγη οθονης, θα ξαναρχισω παλι τον αγωνα της καταγγελιας μεχρι να δικαιωθω. ειναι οπως λενε, μη μπλεξεις.
ROG-X Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 8/9/2018 στις 11:55 ΠΜ, Fronimitis είπε Θελω την βοηθεια σας για επιλογη 65αρας τηλεορασης Samsung. Η QLED ειναι ανωτερη, σε gamut color, bightness, color volume, καλυτερο BFI και λοιπα. Πιο πλουσια εικονα συνολικα. Η Q6FN εχει freesync support. Θες 65αρα ? Εγω θα προτεινα την QLED 55Q9FN, η οποια δινει πονο σε πανελακια τυπόυ OLED. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από ROG-X
alexakos89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, ROG-X είπε Η QLED ειναι ανωτερη, σε gamut color, bightness, color volume, καλυτερο BFI και λοιπα. Πιο πλουσια εικονα συνολικα. Η Q6FN εχει freesync support. Θες 65αρα ? Εγω θα προτεινα την QLED 55Q9FN, η οποια δινει πονο σε πανελακια τυπόυ OLED. Κατάλαβα. Υπέρμαχος της qled τεχνολογίας.
manoskost Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Κατάλαβα. Υπέρμαχος της qled τεχνολογίας. και εγω υπερμαχος της qled ημουν, αλλα αυριο παλι παει η δικη μου στο service να ελεχθει και το τριτο προβληματικο panel ωστε να δουμε τι θα κανουμε. ωραιες οι φωτο και τα λογια για τις qled αλλα η πραγματικοτητα τις διαψευδει, πολλα προβληματα, ακομα και στην q9fn που ποναει και η τσεπη σου για να την παρεις.
alexakos89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, manoskost είπε και εγω υπερμαχος της qled ημουν, αλλα αυριο παλι παει η δικη μου στο service να ελεχθει και το τριτο προβληματικο panel ωστε να δουμε τι θα κανουμε. ωραιες οι φωτο και τα λογια για τις qled αλλα η πραγματικοτητα τις διαψευδει, πολλα προβληματα, ακομα και στην q9fn που ποναει και η τσεπη σου για να την παρεις. Τόσο χαλι ; Γιατί ρε γαμωτο ;
manoskost Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Τόσο χαλι ; Γιατί ρε γαμωτο ; Απλα επειδη γινεται αυτη η κουβεντα, οποιος θελει να αγορασει samsung να παιρνει και την 5 ετη εγγυηση. εγω που δεν την πηρα, εμεινα στο δευτερο προβλημα 10 ημερες χωρις τηλεοραση, και αυριο που θα την ξαναπαρουν δεν ξερω ποσες ημερες θα μεινω χωρις. οταν παρεις την 5 ετη εγγυηση, ερχεται το καταστημα σου φερνει αλλη μεχρι να ετοιμαστει η δικη σου, και ετσι δεν μενεις χωρις τηλεοραση.οπως βλεπεται τα panel ειναι χαλια, δεν ξερω τον λογο, και οποιος φυλαει τα ρουχα του εχει τα μισα, η τεχνολογια ειναι καινουργια και τα προβληματα αρκετα και οχι μονο σε εμενα. επισης μερικα καταστηματα προσφερουν και δωρεαν την 5 ετη εγγυηση, οποτε προτιμηστε το. 42 λεπτά πριν, alexakos89 είπε Τόσο χαλι ; Γιατί ρε γαμωτο ; επειδη ο φιλος rog-x μιλησε πιο πανω για την q9fn, αν δεν βαριεσε διαβασε τι επαθε ο φιλος που την αγορασε https://avclub.gr/forum/showthread.php/164160-Samsung-QE-Q9FN-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια
Fronimitis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Για αυτην εδω τι λετε; https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-qe65q7camtxxh-1195600.html Προηγουμενο μοντελο αλλα δυνατο βλεπω...
manoskost Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fronimitis είπε Για αυτην εδω τι λετε; https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-qe65q7camtxxh-1195600.html Προηγουμενο μοντελο αλλα δυνατο βλεπω... αν την παρεις, παρε και την 5ετη εγγυηση, μην το μετανιωσεις μετα.
Fronimitis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικα ακυρο.Πηγα απο το καταστημα της Συγγρου κι εχουν μεινει μονο εκθεσειακα κομματια.Οποτε δεν πηρα τιποτα....
manoskost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Fronimitis είπε Τελικα ακυρο.Πηγα απο το καταστημα της Συγγρου κι εχουν μεινει μονο εκθεσειακα κομματια.Οποτε δεν πηρα τιποτα.... Εκθεσιακο μην παρεις. αν δεν βιαζεσε ερχεται και η black friday, ολο και κατι θα παιξει απο φετινα μοντελα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα