Γιαούρτι Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 έχω πάρει ένα δωρεάν domain στο freenom της μορφής giaourti.tk Θέλω αυτό το domain να δείχνει σε IP ενός server όπου υπάρχει ένα site με το δικό του domain πχ Insomnia.gr Διάβασα κάποια πράγματα και κατέληξα σε αυτό που δείχνω στη φωτογραφία. χρησιμοποιώ τους namesrvers του freenom Spoiler όταν κάνω ping εμφανίζει την ip που εχω βάλει αλλά στον browser βλέπω την default page του plesk. τι έχω κάνει λάθος; για την ιστορία να πω πως το site στο οποίο θέλω να δείχνει είναι στο papaki σε shared hosting. τώρα αυτό που κάνω είναι δοκιμαστικό, με απασχολεί γενικά πως γίνεται
Koeman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Πρέπει να βάλεις στα πεδία nameservers του registrar, εκεί που κατοχύρωσες το giaourti.tk, τους nameservers του server που φιλοξενει την σελίδα που θέλεις να δείχνει δηλαδή τους nameservers από το papaki.
Γιαούρτι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Koeman είπε Πρέπει να βάλεις στα πεδία nameservers του registrar, εκεί που κατοχύρωσες το giaourti.tk, τους nameservers του server που φιλοξενει την σελίδα που θέλεις να δείχνει δηλαδή τους nameservers από το papaki. αν κάνω αυτό που λες τότε στην καρτέλα dns management, που ρυθμίζω τα records εμφανίζεται το μήνυμα Zone is not active yet. και δε μπορώ να ρυθμίσω τα records. επίσης αναφέρουν και αυτό. το αποτέλεσμα πάντως είναι ακριβώς το ίδιο, πάλι στο plesk με πετάει, εκτός αν πρέπει να περάσει χρόνος. στο papaki πάντως, σε κάποια subdomains που ήθελα απλά έβαζα ένα A record στην ip που ήθελα και δούλευε.
Koeman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θα έπρεπε να στο βγάζει θεωρώ γιατί στην περιγραφή για τα δωρεάν domains λένε: Works like any other domain name, use URL Forwarding, free Freenom DNS Service or your own DNS (Name Servers). Επίσης διαβάζω: If you want to add or modify the name servers of a domain, please Go to My Domains Click on Manage Domain Click on Management Tools Click on Nameservers Enter your customer nameservers (minimum 2, maximum 5) Press Change Nameservers DONE! It will take normally up to 30 minutes before name server changes are distributed within our DNS servers. Μήπως ήθελε τον χρόνο του; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Koeman
becoming_I Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δες εδω Στις 8/9/2018 στις 11:25 ΠΜ, Γιαούρτι είπε Θέλω αυτό το domain να δείχνει σε IP ενός server όπου υπάρχει ένα site με το δικό του domain πχ Insomnia.gr Αν θες αυτό θα κάνεις forwarding με Redirect 301 ή masking
Koeman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, becoming_I είπε Δες εδω Αν θες αυτό θα κάνεις forwarding με Redirect 301 ή masking Σωστός..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα