Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/10/2018 στις 7:47 ΜΜ, Dantε είπε

For the record αγοραστηκε αυτο

598a915e85441.jpg

13150E με το κλειδι στο χερι.

Απο βδομαδα το περιμενω.

Μπραβο! Πιστευω οτι εκανες καλη επιλογη και δεν θα το μετανιωσεις..!

Εγω προσωπικα θα το επαιρνα στη βασικη εκδοση 1.2 γιατι μετα θα μου φαινοταν καπως στην τιμη...

Το εκανες t.d? Σπιρτοζικο..??? Εγω εχω οδηγησει τον ιδιο κινητηρα σε i20 του 2012 και μου αρεσει πολυ!

Ρωτησες τι διαφορες εχει ο πρωτος 1.2 σε σχεση με τον τωρινο..?

Επεξ/σία από gia_nnis
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Μπραβο! Πιστευω οτι εκανες καλη επιλογη και δεν θα το μετανιωσεις..!

Εγω προσωπικα θα το επαιρνα στη βασικη εκδοση 1.2 γιατι μετα θα μου φαινοταν καπως στην τιμη...

Το εκανες t.d? Σπιρτοζικο..??? Εγω εχω οδηγησει τον ιδιο κινητηρα σε i20 του 2012 και μου αρεσει πολυ!

Ρωτησες τι διαφορες εχει ο πρωτος 1.2 σε σχεση με τον τωρινο..?

Ηθελα τα εξτρα γιατι λογικα θα μεινει ,οποτε ειναι κριμα για 2Κ να σου λειπουν αρκετα πραγματα.Ειναι και το εμφανισιακο κιολας ,οχι μονο το πρακτικο.

Οχι δε το εκανα test drive.Ουτε για το κινητηρα ρωτησα,μιας και δε θα παιρνα κατι με τον παλιο.

Πηγα ειδα οσα με ενδιεφεραν,ειδα review και αποφασισα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/9/2018 στις 10:58 ΜΜ, mp123 είπε

Επιτελους ενας ανθρωπος που λεει οτι και εγω. Εγω το πηρα περσι στην γυναικα αυτοματο 1.0 μεσσαια εκδοση 12000 κομπλε ολα. Μια χαρα ειναι.εμενα τσιμπαει καπου στα 8 /100 αλλα ειναι αυτοματο. Ξεκουραστο. 

@mp123 , @Tigio13 ,  @Dantε

καλησπέρα θα μπορούσατε να μας πείτε  λίγα σχόλια μετά απο 2 χρόνια?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stelioss_1 είπε

@mp123 , @Tigio13 ,  @Dantε

καλησπέρα θα μπορούσατε να μας πείτε  λίγα σχόλια μετά απο 2 χρόνια?

Αν το είχαμε πάρει 1.2 87 hp το i10 οπως έλεγα ακόμα θα το είχαμε.Περσυ της το άλλαξα και της πηρα το swift 1.2. γιατί ηλ έμαθε πια και ήθελε κάτι με πιο πολυ γκάζι.  Με λίγα λόγια πολυ καλό το i10 αλλά μόνο με τον 1.2 μοτέρ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα για μένα μετά από 3 χρόνια το αμάξι είναι μια χαρά. Hyundai I10 1000 κυβικά. Είναι αρκετά οικονομικό σε τέλη σέρβις και καύσιμο, έχει μικρές διαστάσεις και παρκάρεις εύκολα και έχει αρκετά μεγάλους χώρους μέσα για τις διαστάσεις του. Στη δική μας περίπτωση τα 1000 κυβικά δεν αποτέλεσαν πρόβλημα και το αμάξι είναι ότι πρέπει για τη χρήση που το έχουμε. Όπου να ναι θα το πάω γοα το 3ο σέρβις και μέχρι στιγμής δεν έχει βγαλει κάποιο πρόβλημα. Βέβαια στα 3 χρόνια έχουμε κάνει μόνο 13000 κμ οπότε δύσκολα σε τόσο λίγα χιλιόμετρα να έχει βγάλει πρόβλημα. 

Επεξ/σία από Tigio13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...