Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Rzarector είπε

Φίλε μου είδα το Picanto από κοντά σε μια έκθεση, και μάλιστα το GT, και μου έκανε εντύπωση η έκδηλη φθηνή ποιότητα εντός. Ούτε το πορτ μπαγάζ δεν έκλεινε, τα πάντα μέσα τρίζανε με το άγγιγμα του χεριού, και γενικά δεν το περίμενα με τίποτα από KIA σήμερα. Μου φάνηκε εντελώς ψεύτικο. Σίγουρα αυτό που μετράει είναι τα μηχανικά μέρη, αλλά η εικόνα που πήρα και κυρίως η αίσθηση υλικών ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου. Κρίμα

Μου κανει εντυπωση αυτο γιατι ισα ισα η ποιοτητα εντος ειναι που μου εκανε εντυπωση.Απο οσα αλλα ειδα ηταν καλυτερη.Το πορτ παγκαζ δεν εκλεινε γιατι το εχουν βαλει στις εκθεσεις ετσι.

• Like 2
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Rzarector είπε

Φίλε μου είδα το Picanto από κοντά σε μια έκθεση, και μάλιστα το GT, και μου έκανε εντύπωση η έκδηλη φθηνή ποιότητα εντός. Ούτε το πορτ μπαγάζ δεν έκλεινε, τα πάντα μέσα τρίζανε με το άγγιγμα του χεριού, και γενικά δεν το περίμενα με τίποτα από KIA σήμερα. Μου φάνηκε εντελώς ψεύτικο. Σίγουρα αυτό που μετράει είναι τα μηχανικά μέρη, αλλά η εικόνα που πήρα και κυρίως η αίσθηση υλικών ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου. Κρίμα

Εγω παλι το αντιθετο..!!! Μαλλον ειδες καλπικο picanto...!😋

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Την καλύτερη. 

Απλα δε βλεπω να εχει αναφερθει εδω.

Αλλα σκεφτομαι fiesta 1.5 diesel σε 1χρονο να παρω εαν χρειαστεί για αποστασεις σχετικά μικρές δλδ 90km τη μερα.

Δημοσ.

Ξεκιναει απο 14000 το φιεστα. Επισης και σε εξοπλισμο δε το λες και ιδιαιτερα πλουσιο σε σύγκριση με αλλα. Αλλα εχει ωραιο μοτερακι. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To fabia το βλέπω πολύ τίμιο κι εγώ και μου αρέσει και σχεδιαστικά μέσα - έξω.Αλλά ρε φίλε, διακόπτες χράτσα χρούτσα ακόμα για a/c; Ήμαρτον, έχουμε ξεφύγει από το 1990 μια τριακονταετία. 😕

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/9/2018 στις 8:12 ΜΜ, ParhsG είπε

Για fiesta τι γνωμη εχετε;

Τοπ στην κατηγοριά του  . Ακόμη και αμάξια παραγωγής απο το 2015 (νέες γενιές) δεν συγκρίνονται με τις προηγούμενες γενιες Mk 7 και Mk 7.5 του fiesta παραγωγής απο το 2008 δηλαδή . 

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
20 ώρες πριν, vilfer είπε

Με γειες, καλορίζικο 😉. Είναι η gt έκδοση;

Ναι το gt 1.2 ειναι. 

Θα ανεβασω φωτο με το που παραλαβω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...