Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dantε είπε

Swift πιανω μονο τη φθηνη εκδοση και up με αεριο ξεφευγει. 

Ουσιαστικα δυστυχως πικαντο-ι10 ειναι το διλημμα. 

Ελεγα μπας και μου ξεφευγε κανενα αλλα απο οτι φαινεται δεν. 

Αφου δε σε ικανοποιουν οι επιλογες που φτανεις σε καινουριο, μηπως να κοιταξεις σε μτχ; Κριμα να δωσεις 12Κ και να το παρεις με κρυα καρδια...

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα δεν ειπα οτι με χαλαει καπου το πικαντο. Ισα ισα μου φαινεται αρκετα καλο.

Απλα εψαχνα μηπως υπηρχε κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα που να μου ξεφυγε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Η suzuki ξερω οτι εχει ακριβα ανταλλακτικα..

Το swift εχει 12.5:1!!! ενω το picanto 10.5.  To swift εχει χαμηλοτερη καταναλωση του δινει μισο λιτρο λιγοτερο σε σχεση με το picanto!

11.830 το suzuki 1.2 GL με 90 αλογα.μια χαρα τιμουλα για το συγκεκριμενο αμαξι.και απο αξιοπιστια σκυλι.και παιρνεις αμαξι που θα πηγαινεις ταξιδια κτλ ανετα.καμια σχεση σαν αυτοκινητο με πικαντο και i10.η βασικη εκδοση που σου γραφω εχει τα παντα πανω μπορεις να το τσεκαρεις.αεριο δεν χρειαζεται εχει αρκετα χαμηλη καταναλωση και εντος πολης.

Επεξ/σία από sakks80
Δημοσ.

Το up tsi το είδες? Είναι ίδια κατηγορία με i10, 108 κλπ αλλά είναι διαολακος με τον 1000αρι turbo που βγαίνει. Από τιμές και εξοπλισμό δεν γνωρίζω αν είναι μέσα στο budget σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/9/2018 στις 8:21 ΜΜ, Dantε είπε

2 κυλινδρο μοτερ;;

Ασε που είναι και πανασχημο. 

Καλα το πουντο που το βγαζει με 8βαλβιδο μοτερ εν ετει 2018;69 ιππους απο 1.2 4Κ.

Τα 8βάλβιδα είναι ταμάμ για πόλη, κίνηση, σταμάτα ξεκίνα. Ο κινητήρας είναι στο στοιχείο του στις χαμηλές μεσαίες-στροφές.

Ερώτημα προς amagawd, συμφωνείς ή διαφωνείς;

Επεξ/σία από zeys13
ερωτημα σε μελος
Δημοσ.
9 ώρες πριν, sakks80 είπε

11.830 το suzuki 1.2 GL με 90 αλογα.μια χαρα τιμουλα για το συγκεκριμενο αμαξι.και απο αξιοπιστια σκυλι.και παιρνεις αμαξι που θα πηγαινεις ταξιδια κτλ ανετα.καμια σχεση σαν αυτοκινητο με πικαντο και i10.η βασικη εκδοση που σου γραφω εχει τα παντα πανω μπορεις να το τσεκαρεις.αεριο δεν χρειαζεται εχει αρκετα χαμηλη καταναλωση και εντος πολης.

Ασε φιλε γιατι το προηγουμενο swift 1.2 94hp που ειχα οδηγησει δεν ειχε νευρο και σηκωνε πολυ γραμμικα τις στροφες. Ενω το picanto δεν πιανεται!!!

Να κανει ο ts και τα 2 t.drive και να μας γραψει εντυπωσεις...!!!

Σε ενα αυτοκινητο δεν ειναι μονο η τιμη αποκτησης αλλα και μετα τι γινεται... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Ασε φιλε γιατι το προηγουμενο swift 1.2 94hp που ειχα οδηγησει δεν ειχε νευρο και σηκωνε πολυ γραμμικα τις στροφες. Ενω το picanto δεν πιανεται!!!

Να κανει ο ts και τα 2 t.drive και να μας γραψει εντυπωσεις...!!!

Σε ενα αυτοκινητο δεν ειναι μονο η τιμη αποκτησης αλλα και μετα τι γινεται... 

το suzuki ειναι κατηγορια corsa,polo κτλ κτλ . σιγουρα οδηγικα θα ειναι πολυ καλυτερο απο μικροτερα οπως Picanto και i10. εγω το παλιοτερο suzuki που ειχα οδηγησει με τα 90 αλογα ειχε κοντο σασμαν και πηγαινε σφαιρα.

εννοειτε οτι πρεπει να παει απο κοντα να τα οδηγησει , να δει τους χωρους που εχει το καθενα και επισης να παρει τιμες με το κλειδι στο χερι και οτιδηποτε αλλο δωσει απο κοντα μια αντιπροσωπια σαν δωρο με εξοπλισμο η σαν εκπτωση και να εχει μια ολοκληρωμενη εικονα για το καθενα.

Επεξ/σία από sakks80
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, sakks80 είπε

το suzuki ειναι κατηγορια corsa,polo κτλ κτλ . σιγουρα οδηγικα θα ειναι πολυ καλυτερο απο μικροτερα οπως Picanto και i10. εγω το παλιοτερο suzuki που ειχα οδηγησει με τα 90 αλογα ειχε κοντο σασμαν και πηγαινε σφαιρα.

εννοειτε οτι πρεπει να παει απο κοντα να τα οδηγησει , να δει τους χωρους που εχει το καθενα και επισης να παρει τιμες με το κλειδι στο χερι και οτιδηποτε αλλο δωσει απο κοντα μια αντιπροσωπια σαν δωρο με εξοπλισμο η σαν εκπτωση και να εχει μια ολοκληρωμενη εικονα για το καθενα.

Εγω δεν θα πω για κυβικα και αλογα..  αλλα στην πραξη για ευαισθησια γκαζιου και ρεπριζ.. και εχει να κανει καθαρα με το μοντελο..

Να δωσω παραδειγμα i20 1.2 με polo 1.4 και μιλαω για χρονολογιες 2012.  Τα ιδια κιλα και τα 2 και ομως το i20 παει μακραν καλυτερα απο το polo! 

Δημοσ.

Καλησπερα εγω περσι πηρα το ι10 το οποιο το θεωρω παρα πολυ καλο για τα λεφτα του.Στην πλουσια εκδοση μου εφτασε στα 11200 και το μονο αρνητικο για μενα ειναι πως δεν εχει ρεζερβα αλλα κιτ επισκευης.Γενικα μεσα στην πολη αλλα και σε ταξιδι δεν ειχα κανενα προβλημα συν του οτι εχω και παιδικο καθισματακι πισω και χωραει και μεγαλο καροτσι στο πορτπαγκαζ.Απο εκει και περα η καταναλωση του ειναι γυρω στο 6 - 6.5 μεσα στην πολη ενω σε ταξιδι με 100-120 σταθερα ειχα δει και κατω απο 5.Πριν μια βδομαδα εκανα το 1ο σερβις (ειναι στο χρονο η στα 10000-15000 δε θυμαμαι ακριβως) μιας και ουτως η αλλως ειχα κατω απο 6000 και το κοστος ηταν 83 €!!! Αν εχεις καποια αλλη απορια πες μου.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Καλησπερα εγω περσι πηρα το ι10 το οποιο το θεωρω παρα πολυ καλο για τα λεφτα του.Στην πλουσια εκδοση μου εφτασε στα 11200 και το μονο αρνητικο για μενα ειναι πως δεν εχει ρεζερβα αλλα κιτ επισκευης.Γενικα μεσα στην πολη αλλα και σε ταξιδι δεν ειχα κανενα προβλημα συν του οτι εχω και παιδικο καθισματακι πισω και χωραει και μεγαλο καροτσι στο πορτπαγκαζ.Απο εκει και περα η καταναλωση του ειναι γυρω στο 6 - 6.5 μεσα στην πολη ενω σε ταξιδι με 100-120 σταθερα ειχα δει και κατω απο 5.Πριν μια βδομαδα εκανα το 1ο σερβις (ειναι στο χρονο η στα 10000-15000 δε θυμαμαι ακριβως) μιας και ουτως η αλλως ειχα κατω απο 6000 και το κοστος ηταν 83 €!!! Αν εχεις καποια αλλη απορια πες μου.

Επιτελους ενας ανθρωπος που λεει οτι και εγω. Εγω το πηρα περσι στην γυναικα αυτοματο 1.0 μεσσαια εκδοση 12000 κομπλε ολα. Μια χαρα ειναι.εμενα τσιμπαει καπου στα 8 /100 αλλα ειναι αυτοματο. Ξεκουραστο. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mp123 είπε

Επιτελους ενας ανθρωπος που λεει οτι και εγω. Εγω το πηρα περσι στην γυναικα αυτοματο 1.0 μεσσαια εκδοση 12000 κομπλε ολα. Μια χαρα ειναι.εμενα τσιμπαει καπου στα 8 /100 αλλα ειναι αυτοματο. Ξεκουραστο. 

Ναι ξεχασα να γραψω πως και εγω το 1000αρι εχω παρει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

Αν εχεις καποια αλλη απορια πες μου.

Το γκαζι του πως το βλεπεις..? Γενικα εχει ζωηρο κινηρα? Σε ποια σημεια αντιλαμβανεσαι οτι δεν τραβαει τοσο καλα?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gia_nnis είπε

Το γκαζι του πως το βλεπεις..? Γενικα εχει ζωηρο κινηρα? Σε ποια σημεια αντιλαμβανεσαι οτι δεν τραβαει τοσο καλα?

Κοίταξε να δεις ειναι ενα 1000ρακι δεν περιμένεις να βάλει φωτια στο δρόμο. Οι απαιτήσεις που είχα εγώ από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ειναι να κινείται με αξιοπρέπεια στην πόλη και αν δουλεύει το aircondition να μη σέρνεται. Για τα δικα μου κριτηρια λοιπον το αμαξι είναι μια χαρα. Βέβαια δεν έχω κριτήριο σε σχέση με άλλα αμάξια της κατηγορίας του γιατί ποτέ δεν είχα στην κατοχή μου. 

Στο μόνο κομμάτι που μπορώ να πω πως με κούρασε ήταν όταν πηγα με τη γυναικα μου Ζαγοροχώρια και δυσκολεύτηκε αρκετά στις συνεχόμενες ανηφορικές στροφές των βουνών εκεί,αλλά νομίζω πως δεν είναι ούτως ή άλλως για τέτοια χρήση το αμάξι. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Να σου πω την αληθεια. Εγω το πηρα γιατι ηταν νεος οδηγος κσι ηθελε επιμονα χιλιαρακι ενω εγω ελεγα να της παρω το 1.2.Τωρα που εχει παρει τον αερα μου λεει επρεπε να το ειχε παρει 1.2.μονο αυτο. Κατα τα αλλα μια χαρα. Πηγαμε 2 ταξιδακια οκ. 😎

• Like 2
Δημοσ.
Στις 12/9/2018 στις 12:05 ΠΜ, Dantε είπε

Μα δεν ειπα οτι με χαλαει καπου το πικαντο. Ισα ισα μου φαινεται αρκετα καλο.

Απλα εψαχνα μηπως υπηρχε κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα που να μου ξεφυγε. 

Φίλε μου είδα το Picanto από κοντά σε μια έκθεση, και μάλιστα το GT, και μου έκανε εντύπωση η έκδηλη φθηνή ποιότητα εντός. Ούτε το πορτ μπαγάζ δεν έκλεινε, τα πάντα μέσα τρίζανε με το άγγιγμα του χεριού, και γενικά δεν το περίμενα με τίποτα από KIA σήμερα. Μου φάνηκε εντελώς ψεύτικο. Σίγουρα αυτό που μετράει είναι τα μηχανικά μέρη, αλλά η εικόνα που πήρα και κυρίως η αίσθηση υλικών ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου. Κρίμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...