sakks80 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Opel corsa 1.4 excite 90hp 12.500 euro. Suzuki swift GL 1.2 90 hp 12.000 euro. Πολυ καλα αμαξια με τα παντα απο εξοπλισμo και πας ταξιδακια και οπου γουσταρεις.
Dantε Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Το corsa παει στην επομενη κατηγορία με τελη και ειναι +90 ευρω ετσι απλα. Το swift στη gl+ εκδοση φαίνεται ενδιαφερον αν και οριακα το πιάνω. Θα παω να το δω.
KoreanW Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 hours ago, NickTG said: Με το Α1. 18 hours ago, YourTrueLegend said: Απο το link σου: All MQB cars will share the same front axle, pedal box and engine positioning, despite varying wheelbase, track and external dimensions. Τα παραπανω λοιπον κανουν σαφες το οτι ουτε ιδιο πατωμα εχουν, ουτε φυσικα ιδιους χωρους. To A3 δεν εχει καμια δουλεια στην κατηγορια του ibiza και το ibiza δεν εχει καμια δουλεια στην κατηγορια του Α3. Η κατηγορια του ibiza ειναι η ιδια με αυτην των polo, fabia, A1. fabia-τωρινό a1 δεν έχουν σχέση με polo-ibiza-επόμενο a1 για την mqb έχεις δίκιο εν μέρει ως προς τις διαφορές στο μεταξόνιο, παρ' όλα αυτά δεν έχεις δίκιο στις ομοιότητες του πατώμαος της καμπίνας εγκάρσια και διαμήκως μέχρι τον πίσω άξονα οπωσδήποτε τεχνολογικά πάντως, η νέα mqb πλατφόρμα φέρνει πολύ κοντά τα segment τέλος πάντων polo-ibiza-επόμενο a1 = νέα πλατφόρμα mqb a0 fabia-προηγούμενο a1 = παλιότερες πλατφόρμες από τις mqb Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από KoreanW
NickTG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Όντως κακώς δεν το διευκρίνησα αφού νόμιζα πως είχε ήδη βγει. Για το επερχόμενο Α1 μιλούσα.
terry308 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνε μια βόλτα στις αντιπροσωπίες .άσε configurator's και ηλεκτρονικούς καταλόγους Πάρε γραπτές προσφορές από 2 τουλάχιστον αντιπροσώπους της ίδιας εταιρείας , έχουν διαφορά Υπάρχουν αμάξια σε στοκ και προωθητικές ενέργειες (με έξτρα πακέτα) και μπορεί να βγεις κερδισμένος ... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από terry308
zeys13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Να προτείνω-αναφέρω Και εγώ κα κάτι. Έχω δει διαφήμιση για το mitsubishi space start στα 10000. Δε το προτείνει κάνεις και δε ξέρω γιατί. Και μιλάμε για εταιρία ιαπωνική.
Dantε Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Το εχω δει και αυτο.Ειναι αρκετα καλο αλλα δεν εχει τον εξοπλισμο που θελω.Και παιζει στα 13000Ε.
gia_nnis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 8/9/2018 στις 11:22 ΠΜ, Dantε είπε Ψαχνω για αυτοκινητο πολης. Κοιταω τις 1,2 εκδοσεις και τις μεσες σε εξοπλισμο. Προς το παρόν εχω καταληξει στο picanto 1,2 premium. Ενδιαφερον φαίνεται και το ι10. Αυτα εχουν το ιδιο μοτερ;σε εσωτερικο το πικαντο είναι πολυ καλο,το ι10 δε το εχω δει ακομα. Ποιες οι αποψεις σας;αλλες προτασεις νομιζω δεν υπαρχουν,μιας και δε θελω να παω πανω απο τις 12000. Εισαι σε σωστο δρομο.. Να παρεις το picanto! Ομορφο.. καλους χωρους για την κατηγορια του με καλο και αξιοπιστο κινηρα! Το i10 ειναι πιο βαρυ και τσιμπαει λιγο παραπανω βενζινη... Να το παρεις σε λευκο η μολυβι χρωμα για καλυτερη μεταπωληση..
sakks80 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Οταν υπαεχει το suzuki swift στο μπατζετ σου τοτε απλα δεν τα βλεπεις picanto, i10 κτλ.
gia_nnis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, sakks80 είπε Οταν υπαεχει το suzuki swift στο μπατζετ σου τοτε απλα δεν τα βλεπεις picanto, i10 κτλ. Η suzuki ξερω οτι εχει ακριβα ανταλλακτικα.. Το swift εχει 12.5:1!!! ενω το picanto 10.5. To swift εχει χαμηλοτερη καταναλωση του δινει μισο λιτρο λιγοτερο σε σχεση με το picanto!
AristidisZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατί δεν κοιτάς και το VW Up eco ; Αν έχεις κοντά πρατήριο με φυσικό αέριο, θα κινείσαι σχεδόν τσάμπα...
xgol Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ απο suzuki swift GLX που οδηγάω συχνά-πυκνά, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το αμάξι άστρωτο ακόμα έχει κατανάλωση γύρω στα 5 λίτρα εντός πόλης, ωραίο στο δρόμο, αθόρυφο, ελαφρύ και με χρηστικό εσωτερικό. Το προτείνω, αν και η τιμή του είναι αλμυρή.
Dantε Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Swift πιανω μονο τη φθηνη εκδοση και up με αεριο ξεφευγει. Ουσιαστικα δυστυχως πικαντο-ι10 ειναι το διλημμα. Ελεγα μπας και μου ξεφευγε κανενα αλλα απο οτι φαινεται δεν. 1
NickTG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει και το Panda με τον 0.9. Νομίζω είναι στα λεφτά που κοιτάς.
Dantε Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 2 κυλινδρο μοτερ;; Ασε που είναι και πανασχημο. Καλα το πουντο που το βγαζει με 8βαλβιδο μοτερ εν ετει 2018;69 ιππους απο 1.2 4Κ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα