Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες δείχνουν επερχόμενο smartphone της Nokia με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

42 λεπτά πριν, udroxoos είπε

Δηλαδή το Lumia 1020 που έχω βγάζει μάπα φωτογραφίες ε; Εσύ με τι κινητό φωτογραφίζεις έτσι για να μας ανοίξεις τα μάτια;;

το lumia 1020 βγάζει τρομερές φωτογραφίες αλλά κακά τα ψέματα τα 41mp ήταν για το marketing και μόνο ,βέβαια ρύθμιζες πιο κάτω τα mp και όλα οκ με τον χώρο γιατί μετά τα 20mp δεν βλέπεις διαφορά εκτός ας έχεις διαστημική τεχνολογία σε φακό,αισθητήρα κλπ που ξεπερνάει και τις dslr.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, georgepppo είπε

το lumia 1020 βγάζει τρομερές φωτογραφίες αλλά κακά τα ψέματα τα 41mp ήταν για το marketing και μόνο ,βέβαια ρύθμιζες πιο κάτω τα mp και όλα οκ με τον χώρο γιατί μετά τα 20mp δεν βλέπεις διαφορά εκτός ας έχεις διαστημική τεχνολογία σε φακό,αισθητήρα κλπ που ξεπερνάει και τις dslr.

Για ποιο μάρκετινγκ μιλάς; Πρόσφατα σε εκδρομή χρειάστηκα ζουμ. Πολλοί τραβούσαν με ζουμάτες compact και βγάζανε κουνημένες ελαιογραφίες.

Εγώ απλά με ένα crop στο raw των 41mp είχα μια τρομερά ζουμαρισμένη φωτο με απόλυτη οξύτητα και όχι τις ελαιογραφίες που βγάζουν οι υπόλοιποι.

Ως λειτουργικό τα windows είναι εντελώς παρατημένο αλλά για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν τα social-σκουπίδια, το 1020 είναι ακόμα στην κορυφή.

Από το '13 που το έχω θα αντικατασταθεί μόνο με ένα νέο pureview ή κάτι αντίστοιχο.

• Like 7

4 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

η αληθεια ειναι σαν εμφανιση δεν μ αρεσει, αλλα το επομενο μου κινητο θα ειναι σιγουρα νοκια λογο ανθεκτικοτητας. πανε ολοι και βγαζουν κινητα με γυαλι στη πλατη και αδυναμο σκελετο και πρεπει μετα να το χεις μεσα σε θηκη και παλι τρεμεις. χιλιες φορες νοκια (θα καλυψουμε τις εξτρα καμερες με σελοτειπ και θα ναι κομπλε 😂)

Και αυτό γίνεται!!! 🤣😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να έχει εσωτερικά της πλάτης μηχανισμό και να περιστρέφει τους φακούς όταν αλλάζεις λειτουργία ... Πχ θες ευρυγώνια φωτό να βάζει τον κατάλληλο φακό ... 

Θες ζουμ να βάζει τον κατάλληλο φακό ...

Να έχει δλδ 5 κάμερες αλλά να είναι εσωτερικά και να περιστρέφονται όταν χρειάζεται ... 

Κάτι τέτοιο δλδ αλλά εσωτερικά οι κάτω κάμερες 

Nokia-10-concept-renders-penta-lens.webp

Επεξ/σία από dimitrisdim14
  • Like 1

Μόλις τώρα, dimitrisdim14 είπε

Θα ήθελα να έχει εσωτερικά της πλάτης μηχανισμό και να περιστρέφει τους φακούς όταν αλλάζεις λειτουργία ... Πχ θες ευρυγώνια φωτό να βάζει τον κατάλληλο φακό ... 

Θες ζουμ να βάζει τον κατάλληλο φακό ...

Να έχει δλδ 5 κάμερες αλλά να είναι εσωτερικά και να περιστρέφονται όταν χρειάζεται ... 

Να κάτι που θα ηταν εξαιρετικά καινοτόμο! 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, udroxoos είπε

Δηλαδή το Lumia 1020 που έχω βγάζει μάπα φωτογραφίες ε; Εσύ με τι κινητό φωτογραφίζεις έτσι για να μας ανοίξεις τα μάτια;;

Όχι πάντως με κινητό αρχηγέ! Δεν είδα τις φωτό σου οπότε λιγα μπορώ να σου πω. Στη φωτογραφία τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!

(Και μετά σου λένε οι οπαδοί των iphones είναι ψώνια...)

Επεξ/σία από spectaculator

Αντι να βαζουν ολο και πιο πολλες καμερες, δεν καταλαβαίνω γιατι δεν κανουν την ζωή τους και την δικη μας πιο ευκολη με μια μονο αλλα με μεγαλύτερο αισθητήρα στα 12mp και οχι παραπάνω;;; Δεν χρειαζεται να ανακαλύψουμε τον τροχο απο την αρχη. Εδω ισχυει απολυτα το «μεγαλυτερο ειναι καλυτερο». Ειναι να απορει κανεις!!!

Οκ. Ο μεγαλυτερος αισθητηρας θελει φακο που θα προεξεχει περισσοτερο. Αλλα μας ρωτησαν εαν θελουμε ακομη πιο λεπτα κινητα; Μεγαλύτερες μπαταριες θελουμε και αυτο θα τους δωσει τον χωρο να τις μεγαλωσουν.

Ελεος πια με τα τμηματα μαρκετινγκ. Γιατι αυτα φταινε κυριως!!

20 ώρες πριν, udroxoos είπε

Για ποιο μάρκετινγκ μιλάς; Πρόσφατα σε εκδρομή χρειάστηκα ζουμ. Πολλοί τραβούσαν με ζουμάτες compact και βγάζανε κουνημένες ελαιογραφίες.

Εγώ απλά με ένα crop στο raw των 41mp είχα μια τρομερά ζουμαρισμένη φωτο με απόλυτη οξύτητα και όχι τις ελαιογραφίες που βγάζουν οι υπόλοιποι.

Ως λειτουργικό τα windows είναι εντελώς παρατημένο αλλά για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν τα social-σκουπίδια, το 1020 είναι ακόμα στην κορυφή.

Από το '13 που το έχω θα αντικατασταθεί μόνο με ένα νέο pureview ή κάτι αντίστοιχο.

από περιεργεια, το 1020 το εχεις με 8.1 ?

εγω με 10αρια και περασμενη την lumia camera με κολπακι.

αν παντως παιδια ως αποτελεσμα βγαζει αξιοπρεπεις φωτγοραφιες προς καλες, τι μας νοιαζει ή οντως αστεια εμφανιση κ το μεγαλο πληθος αριθμου καμερων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Locke_John είπε

από περιεργεια, το 1020 το εχεις με 8.1 ?

εγω με 10αρια και περασμενη την lumia camera με κολπακι.

αν παντως παιδια ως αποτελεσμα βγαζει αξιοπρεπεις φωτγοραφιες προς καλες, τι μας νοιαζει ή οντως αστεια εμφανιση κ το μεγαλο πληθος αριθμου καμερων.

Ναι με original 8.1 γιατί είχα διαβάσει πως είχε θέμα με τα 10ρια και την κάμερα του.

11 ώρες πριν, spectaculator είπε

Όχι πάντως με κινητό αρχηγέ! Δεν είδα τις φωτό σου οπότε λιγα μπορώ να σου πω. Στη φωτογραφία τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!

(Και μετά σου λένε οι οπαδοί των iphones είναι ψώνια...)

Αρχηγέ έχω και εγώ dslr αλλά δεν είναι πρακτικό να την κρεμάω στον λαιμό κάθε φορά που βγαίνω από το σπίτι.

Έχω όμως πάντα μαζί μου αυτό που θεωρώ ως ένα από τα κορυφαία καμερο-κινητά.

Επεξ/σία από udroxoos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...