Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες δείχνουν επερχόμενο smartphone της Nokia με πέντε κάμερες στο πίσω μέρος

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

49 λεπτά πριν, AtiX είπε

1 μέτρο είναι 100 εκατοστά...

1 τετραγωνικό μέτρο είναι 100×100 εκατοστά...

Τα 100 τετραγωνικά εκατοστά δεν είναι 1 τετραγωνικό μέτρο.. 

Ελπίζω να να λέμε το ίδιο... μιας και δεν έχω πιει καφέ ακόμα... :P

Το ίδιο νομίζω λέτε απλά πριν είπες 1m^2 = 1000 cm^2 που δεν ισχύει αφού ,όπως πολύ σωστά γράφεις,  1m^2 =  100*100 cm^2 = 10.000 cm^2

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oταν τα περισσοτερα σχολια αναφέρονται στο πόσο χάλια είναι εμφανισιακά το multi-sensor camera array μέσα σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, μην απορείτε μετά γιατί μία απλ και κάθε απλ την ενδιαφέρει τόσο πολύ το "φαίνεσθαι" και δεν σας δίνει τεχνολογία με το κιλό...

Δε λεω ότι θα πρέπει να είναι φυσιολογικό να βλέπεις τη παραπάνω φωτό και να λες "μααα τι ομορφιά είναι αυτη..", αλλά από κάτι τέτοιες υλοποιήσεις καταλαβαίνεις τις δυσκολίες που εμφανίζονται όταν πας ενα βήμα παραπέρα..

Επεξ/σία από cpgr
  • Like 10
  • Thanks 1

Δεν ξερω απο φωτογραφια αλλα δεν εχω δει ποτε DSLR ή επαγγελματική βιντεοκάμερα με 42 φακους και νομιζω για καποιο λογο...

• Like 1

3 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε

Η τεχνολογίας pure view και τα 41mpxl του 2012 στο 808 είναι άφταστη μέχρι και σήμερα ...6 χρόνια μετά ...

Ναι βέβαια! Ακόμα και το μεσαίο φορμά ωχριά μπροστά του... Άσε μας μεσημεριάτικο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, GoldenAssassin είπε

Δεν ξερω απο φωτογραφια αλλα δεν εχω δει ποτε DSLR ή επαγγελματική βιντεοκάμερα με 42 φακους και νομιζω για καποιο λογο...

Ο λόγος είναι πως οι φωτογρφικές μέχρι τώρα ήταν μόνο το μέσον που αποτύπωνε τα φωτώνια σε δεδομένα (ή φιλμ). Πλέον έχουν και ένα πανίσχυρο επεξεργαστή που μπορεί να χειριστεί Ai software (βλέπε google camera) και να συνδυάσει πολύπλοκους αλγόριθμους για να κάνει επεξεργασία από πολλούς αισθητήρες και καρέ με εντυπωσιακά αποτελέσματα (Lytro, light field photography, etc). H Nokia πάντα προτοπορούσε και έκανε το επόμενο βήμα στην τεχνολογία, που είναι αναγκαίο για να δώσει πάτημα και στο μεθεπόμενο, ακόμα και αν δεν πετύχει στην πρώτη φάση.

Εϊναι λυπηρό που οι εταιρίες που προσφέρουν λίγα στην τεχνολογία σε σχέση με την παλιά Nokia έχουν στρέψει την προσοχή του κόσμου στην εμφάνιση και το μάρκετινγκ και φάινεται και απο τις απαντήσεις σε αυτό το νήμα.

Επεξ/σία από Athoz
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...