PerfectParanoia Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, AtiX είπε 1 μέτρο είναι 100 εκατοστά... 1 τετραγωνικό μέτρο είναι 100×100 εκατοστά... Τα 100 τετραγωνικά εκατοστά δεν είναι 1 τετραγωνικό μέτρο.. Ελπίζω να να λέμε το ίδιο... μιας και δεν έχω πιει καφέ ακόμα... Το ίδιο νομίζω λέτε απλά πριν είπες 1m^2 = 1000 cm^2 που δεν ισχύει αφού ,όπως πολύ σωστά γράφεις, 1m^2 = 100*100 cm^2 = 10.000 cm^2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Oταν τα περισσοτερα σχολια αναφέρονται στο πόσο χάλια είναι εμφανισιακά το multi-sensor camera array μέσα σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, μην απορείτε μετά γιατί μία απλ και κάθε απλ την ενδιαφέρει τόσο πολύ το "φαίνεσθαι" και δεν σας δίνει τεχνολογία με το κιλό... Δε λεω ότι θα πρέπει να είναι φυσιολογικό να βλέπεις τη παραπάνω φωτό και να λες "μααα τι ομορφιά είναι αυτη..", αλλά από κάτι τέτοιες υλοποιήσεις καταλαβαίνεις τις δυσκολίες που εμφανίζονται όταν πας ενα βήμα παραπέρα.. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από cpgr 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenAssassin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξερω απο φωτογραφια αλλα δεν εχω δει ποτε DSLR ή επαγγελματική βιντεοκάμερα με 42 φακους και νομιζω για καποιο λογο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Αφου ολοι οι φακοί είναι ίδιοι;παιζει πολύ δυνατά το σενάριο fake! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 κι εγω κατα πασα πιθανοτητα για hoax το κοβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelhs4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Φήμες λένε ότι το νέο αυτό τηλέφωνο θα έχει την κωδική ονομασία "Master Yi" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diesel3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Κάτι σε 3D photos μου μυρίζει, αν είναι αλήθεια. Ή true depth ξέρω γω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Η τεχνολογίας pure view και τα 41mpxl του 2012 στο 808 είναι άφταστη μέχρι και σήμερα ...6 χρόνια μετά ... Ναι βέβαια! Ακόμα και το μεσαίο φορμά ωχριά μπροστά του... Άσε μας μεσημεριάτικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, spectaculator είπε Ναι βέβαια! Ακόμα και το μεσαίο φορμά ωχριά μπροστά του... Άσε μας μεσημεριάτικο! sensor size > software Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε μήπως οταν έλεγε η Αννίτα "Να σκάσει μύτη το επόμενο παρατράγουδο", είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polteris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 NOKIA Revolver θα λεγετε η συσκευή!!! 🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Όταν θα βγάζω φωτογραφία πια κάμερα θα κοιτάζω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polteris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Όταν θα βγάζω φωτογραφία πια κάμερα θα κοιτάζω? Αν κοιτας το πουλακι θα εισαι κομπλε φανταζομαι!! 😆😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, polteris είπε Αν κοιτας το πουλακι θα εισαι κομπλε φανταζομαι!! 😆😆 ποιο απολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athoz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GoldenAssassin είπε Δεν ξερω απο φωτογραφια αλλα δεν εχω δει ποτε DSLR ή επαγγελματική βιντεοκάμερα με 42 φακους και νομιζω για καποιο λογο... Ο λόγος είναι πως οι φωτογρφικές μέχρι τώρα ήταν μόνο το μέσον που αποτύπωνε τα φωτώνια σε δεδομένα (ή φιλμ). Πλέον έχουν και ένα πανίσχυρο επεξεργαστή που μπορεί να χειριστεί Ai software (βλέπε google camera) και να συνδυάσει πολύπλοκους αλγόριθμους για να κάνει επεξεργασία από πολλούς αισθητήρες και καρέ με εντυπωσιακά αποτελέσματα (Lytro, light field photography, etc). H Nokia πάντα προτοπορούσε και έκανε το επόμενο βήμα στην τεχνολογία, που είναι αναγκαίο για να δώσει πάτημα και στο μεθεπόμενο, ακόμα και αν δεν πετύχει στην πρώτη φάση. Εϊναι λυπηρό που οι εταιρίες που προσφέρουν λίγα στην τεχνολογία σε σχέση με την παλιά Nokia έχουν στρέψει την προσοχή του κόσμου στην εμφάνιση και το μάρκετινγκ και φάινεται και απο τις απαντήσεις σε αυτό το νήμα. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από Athoz 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα