VonLoutsos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Rom, the Vacuous Spider 白痴の蜘蛛ロマ Hakuchi no kumo Roma lit. Για τους Μύστες αποκλειστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 new nokia 10 ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 trypophobia.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, AtiX είπε Πόση κακογουστιά χωράει σε 100 τετραγωνικά εκατοστά θεέ μου... 10 μάλλον... Τα 100 είναι ένα τετραγωνικό μέτρο 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimitrisdim14 είπε Η τεχνολογίας pure view και τα 41mpxl του 2012 στο 808 είναι άφταστη μέχρι και σήμερα ...6 χρόνια μετά ... Εγω απλά θα πω, πως αμα ηταν τοσο καλή οσο αφήνετε κατα καιρους να εννοηθει οσοι το ισχυριζεστε, θα ειχαν υιοθετησει την λύση αυτη πιστευω και οι κορυφαιες του χώρου που καθε χρόνο δινουν μάχη επι του φωτογραφικου αποτελέσματος. Δεν βλεπουμε κατι τετοιο ομως. Απλη παρατηρηση... τιποτε παραπανω η παρακατω. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από TheAccountant 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kostasSTi είπε 10 μάλλον... Τα 100 είναι ένα τετραγωνικό μέτρο 😉 Όχι ρε 1000 cm2 είναι το 1m2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, AtiX said: Όχι ρε 1000 cm2 είναι το 1m2... 1m^2=(10*10)dm^2=(100*100)cm^2=(1000*1000)mm^2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtheo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Fighter pilot 71 είπε ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ...Σαν σουρωτηρι ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASTOU Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Ας έβαζαν στη μέση το φλας αν είναι δυνατόν!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just for today Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Θα δουμε πολες εταιρειες να ακολουθουν.... "Paulo coelho..,, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrofos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Αμα ειχε 6 καμερες θα το αγοραζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε 1m^2=(10*10)dm^2=(100*100)cm^2=(1000*1000)mm^2 1 μέτρο είναι 100 εκατοστά... 1 τετραγωνικό μέτρο είναι 100×100 εκατοστά... Τα 100 τετραγωνικά εκατοστά δεν είναι 1 τετραγωνικό μέτρο.. Ελπίζω να να λέμε το ίδιο... μιας και δεν έχω πιει καφέ ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dihen Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δορυφορική κεραία πότε θα βάλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μετά τα μάτια του bender από το futurama, που έχει γίνει στανταρακι στα iphone και σε όλους τους clopycats, αυτό δεν μου φαίνεται και τόσο περίεργο, τουλάχιστον δεν προεξέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TheAccountant είπε Εγω απλά θα πω, πως αμα ηταν τοσο καλή οσο αφήνετε κατα καιρους να εννοηθει οσοι το ισχυριζεστε, θα ειχαν υιοθετησει την λύση αυτη πιστευω και οι κορυφαιες του χώρου που καθε χρόνο δινουν μάχη επι του φωτογραφικου αποτελέσματος. Δεν βλεπουμε κατι τετοιο ομως. Απλη παρατηρηση... τιποτε παραπανω η παρακατω. Υπάρχουν συγκρίσεις μεταξύ του 1020 και φετινών τηλεφώνων. Το 1020 το είχα κι εγώ αλλά για πολύ λίγο γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου με τα Windows Phone. Κοίταξε λίγο τη σύγκριση και μπορείς να κρίνεις από μόνος σου. Το συμπέρασμα είναι πως εκ πρώτης όψεως φαίνονται κάποιες φορές πιο εντυπωσιακές οι φετινές φωτογραφίες, αλλά αν περάσεις λίγα δευτερόλεπτα ακόμη βλέποντας την θα καταλάβεις ότι γίνεται over sharpening και η λεπτομέρεια είναι λιγότερη σε σύγκριση με πριν 5 χρόνια με το 1020/808. Έχουν βελτιωθεί τομείς όπως νυχτερινές λήψεις και καλύτερη διαχείριση θορύβου λόγω εξέλιξης αλγορίθμων. Αλλά από θέμα ποιότητας φακού και αισθητήρα (που ήταν τότε μεγαλύτερος από τα σημερινά κινητά) υπερτερεί το pureview. Σήμερα μάλλον δεν κάνουν κάτι αντίστοιχο γιατί ποντάρουν στον εντυπωσιακό ψεύτικο αποτέλεσμα με Ai και ψεύτικα πρόσωπα σαν makeup after shot, και ίσως και δεν τους συμφέρει οικονομικά. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από mariosCS Ορθογραφικό 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα