Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tomkol είπε

Αυτο με τον συνδιαστικο ελεγχο μου το εχουν πει 10 φορες και ποτε δεν εχει γινει .. Δεν ξερω τι θα κανω ειμαι πραγματικα μεσα στην απογνωση με αυτο το θεμα..

Απαίτησε το. Απείλησε ότι θα τους καταγγείλεις και σε ΕΕΤΤ. Απο της στιγμή που πληρώνεις 50αρι, πρέπει μεσα σε εύλογο χρονικό διάστημα να σου δώσουν απάντηση για το τι φταίει και αν μπορούν να το επιδιορθώσουν ή οχι. Αν δεν σου δίνουν μια απάντηση, πας ΕΕΤΤ και κάνεις καταγγελία. Εδώ μπορείς να βρεις λεπτομέρειες. https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html

Έμπλεξες και με wind που πραγματικά οι τύποι είναι απατεώνες, αλλά μην τρελαίνεσαι. Όλα λύνονται :) Εγώ ταλαιπωρούμουν 1μιση μήνα, είχαν έρθει 3 τεχνικοί, μέχρι να μου πουν μια παπάτζα και να με αφήσουν να φύγω χωρις πρόστιμο. Γι' αυτο και πήγα ΟΤΕ μπας και μου βρει τι παίζει

Επεξ/σία από Gkostas2007
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε

Απαίτησε το. Απείλησε ότι θα τους καταγγείλεις και σε ΕΕΤΤ. Απο της στιγμή που πληρώνεις 50αρι, πρέπει μεσα σε εύλογο χρονικό διάστημα να σου δώσουν απάντηση για το τι φταίει και αν μπορούν να το επιδιορθώσουν ή οχι. Αν δεν σου δίνουν μια απάντηση, πας ΕΕΤΤ και κάνεις καταγγελία. Εδώ μπορείς να βρεις λεπτομέρειες. https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html

Έμπλεξες και με wind που πραγματικά οι τύποι είναι απατεώνες, αλλά μην τρελαίνεσαι. Όλα λύνονται :) Εγώ ταλαιπωρούμουν 1μιση μήνα, είχαν έρθει 3 τεχνικοί, μέχρι να μου πουν μια παπάτζα και να με αφήσουν να φύγω χωρις πρόστιμο. Γι' αυτο και πήγα ΟΤΕ μπας και μου βρει τι παίζει

Πφφ... εχω κουραστει να καλω και να μιλαω πολιτισμενα με τους ανθρωπους και να νιωθω θυμα πραγματικα , εχω απογοητευτει πληρως πραγματικα.. Αν ειναι να φτανουμε σε καταγγελιες για να βρουμε ενα τοσο απλο προβλημα στο 2018 τοτε δεν θα παμε ποτε μπροστα ως χωρα..

Δημοσ.

Hρθαν ξανα απο wind σημερα και μου ειπαν οτι το προβλημα δεν ειναι στην καλωδιωση αλλα απο την καμπινα μεχρι το ρολοι τηλεφωνου και πρεπει να επεμβει ο οτε και δεν ξερουν γιατι με τις 2 φορες που  εχει ερθει γιατι δεν το εχει φτιαξει... Τι μπορω να κανω εγω για να πιεσω ωστε να το φτιαξουν απο ΟΤΕ ρε παιδια...;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κανεις καταγγελια στην ΕΕΤΤ εναντιον της wind. Εσύ εκει πληρώνεις. 

Εσυ με τον οτε δεν εχεις καμια σχέση και δεν μπορεις να πιέσεις εκει.

Επεξ/σία από isay
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...