Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tomkol είπε

Αν το θεμα ειναι δικο μου δεν θα υπηρχαν διαφορετικες μετρησεις κατω στον πινακα τηλεφωνου με τις μετρησεις στον 5ο σε μενα ; Μου το ειπαν 3 τεχνικοι οτι φταιει κατι στην γραμμη και οτι κατα 95% δεν ειναι καλωδιωση.. Αν ειναι η καλωδιωση , ποσο μπορει να παει η χρεωση απο ηλεκτρολογο για να τα φτιαξει αυτα;;

Δεν ξέρω που ειναι η βλάβη, ουτε μπορω να μαντέψω κάτι. Σου ειπα ενα τρόπο να ξεκαθαρίσεις καλα τι μπορει να φταίει. Το τι θα κανεις και αν θα το κανεις και πως θα το κανεις, ειναι δικη σου αποφαση. Ειδικά αν ειναι απο κατανεμητη->καφαο και δεν το φτιάχνουν, απλα η wind σε δουλευει, όπως θα σε δουλευε οποιαδηποτε εταιρεία με αντιστοιχο προβλημα. 

αν τωρα η βλάβη ειναι απο κατανεμητη και μεσα, η χρέωση πάει με βαση τη δουλεια και τα υλικα. Αν πχ μια πριζα σου βραχυκυκλωνει ειναι ευκολο και φθηνο, αν όμως είναι σαπισμενο/τραυματισμενο το καλωδιο που ερχεται απο τον κατανεμητη μεχρι το σπιτι σου, αλλη χρεωση θα βγει για 5 οροφους περασμα καλωδιου (και απο που), ετσι δεν ειναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, isay είπε

Δεν ξέρω που ειναι η βλάβη, ουτε μπορω να μαντέψω κάτι. Σου ειπα ενα τρόπο να ξεκαθαρίσεις καλα τι μπορει να φταίει. Το τι θα κανεις και αν θα το κανεις και πως θα το κανεις, ειναι δικη σου αποφαση. Ειδικά αν ειναι απο κατανεμητη->καφαο και δεν το φτιάχνουν, απλα η wind σε δουλευει, όπως θα σε δουλευε οποιαδηποτε εταιρεία με αντιστοιχο προβλημα. 

αν τωρα η βλάβη ειναι απο κατανεμητη και μεσα, η χρέωση πάει με βαση τη δουλεια και τα υλικα. Αν πχ μια πριζα σου βραχυκυκλωνει ειναι ευκολο και φθηνο, αν όμως είναι σαπισμενο/τραυματισμενο το καλωδιο που ερχεται απο τον κατανεμητη μεχρι το σπιτι σου, αλλη χρεωση θα βγει για 5 οροφους περασμα καλωδιου (και απο που), ετσι δεν ειναι;

Nαι σωστα..απλα ρωτησα πανω κατω ποσο μπορει να κοστισει... Θα δειξει απο  μεθαυριο τι θα ειναι και τι θα μου πουν απο οτε που θα ξαναερθουν .. Αν δεν λυθει θα παω οτε..εκει θα το εντοπισουν και οι ιδιοι αν κανουν πιο αναλυτικο τσεκ σε ολα..

Επεξ/σία από tomkol
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, divo είπε

Πρώτα από όλα να αρχίσουμε από το προφίλ σου το προφίλ που έχεις είναι για 24αρι 200άρι. 

Η απόσταση που φαίνεται στο att είναι σχετικά καλή για vectoring.

Ποιο zte σου έχει έρθει;  το entry2i kai to 724 δεν κανουν για 200αρι.

Έχεις όντως Πολλά λάθη και αυτά φαίνονται να είναι και δικά σου και γραμμής. Σε ποια περιοχή είσαι;

Οσο για τη φορητότητα σου υπολόγισε ότι θα διαρκέσει κάνα εικοσαήμερο το λιγότερο.

ZTE ZXHN H268N χρησιμοποιω..Και ειμαι στον Αγιο Δημητριο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόταση μου είναι, αν πας οτε να μην πας σε 100αρι, μείνε στο 50αρι, αν το 50αρι δουλέψει οπως πρέπει δεν θα εχεις πρόβλημα.

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Προταση μου ειμαι αν πας οτε να μην πας σε 100αρι, μείνε στο 50αρι, αν το 50αρι δουλέψει οπως πρέπει δεν θα εχεις πρόβλημα.

Προταση μου ειμαι αν πας οτε να μην πας σε 100αρι, μείνε στο 50αρι, αν το 50αρι δουλέψει οπως πρέπει δεν θα εχεις πρόβλημα.

Εχω ακουσει οτι με το 100ρη δεν υπαρχει μεγαλη αποκλιση στα mbps..θα πιανω τουλαχιστον 90αρη και θα ερθει καλυτερος εξοπλισμος , ειναι μαλακιες αυτα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν ειναι μλκιες αλλα παίζεις με την τύχη σου και κυρίως την τσέπη σου

Για 100ρη δεν θα χρειαστουν επισκευες κατω στο ρολοι τηλεφωνου για να δουνε καλωδιωσεις και τετοια;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tomkol είπε

Για 100ρη δεν θα χρειαστουν επισκευες κατω στο ρολοι τηλεφωνου για να δουνε καλωδιωσεις και τετοια;

Φιλε μου το ιντερνετ είτε adsl είτε vdsl είναι (αν περνά απο χαλκό) απαιτεί άψογες γραμμές σε ολη την διαδρομή μεχρι τον ρουτερ σου.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Φιλε μου το ιντερνετ είτε adsl είτε vdsl είναι (αν περνά απο χαλκό) απαιτεί άψογες γραμμές σε ολη την διαδρομή μεχρι τον ρουτερ σου.

Αυτό.

Φαντάσου την τηλεφωνικη γραμμή σαν δρομο με ασφαλτο. Αν ειναι καλός, πιάνεις και 30 και 50 και 100 και 200, αλλά αν ειναι μάπα, εχει λακουβες, εχει σαμαρακια, εχει παλια ασφαλτο, την καλυτερη bmw m3 να έχεις θα την πηγαινεις σαν yugo.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, spectaculator είπε

Είναι όλες τις ώρες έτσι χάλια η γραμμή σου; Μήπως σε συγκεκριμένες ώρες κάτι μπαίνει σε λειτουργία και οι παρεμβολές τα κάνουν μαντάρα;

Ολες τις ωρες αρχηγε μου!

Δημοσ.

Ηρθε παλι σημερα ανθρωπος απο οτε και παλι τα ιδια , εφτιαξε την ταχυτητα πηγε 45mbps και μετα απο μιση ωρα 20 και μετα απο 1 ωρα αποσυνδεση.  Εκανε μετρησεις και στην γραμμη στο ρολοι και στο καφαο . Εκανε μερικα πραγματακια και μου ειπε λογικα τωρα θα ειναι οκ . Και μετα απο μιση ωρα παλι τα ιδια... Αν παω στον ΟΤΕ θα το βρουνε τι παιζει;

Δημοσ.

Όταν λες στη γραμμή εννοείς μέσα στο στιτι σου ή στον κατανεμητη; Επισης το 45 και το 20 το βλέπεις με speedtest ή στα στοιχεια του router;

Αν πας στον οτε, σου εγραψα κατεβατό νωρίτερα οτι θα ειναι πιο ευκολο να βρεις το προβλημα, αλλά αν δεν βάλεις χερι εσυ (ή ηλεκτρολογος σου) μονιμη σοβαρη λύση δε θα βρεις. Αν το αμαξι σου κάνει ένα θορυβο περιοδικά, οσες φορες κι αν μιλήσεις τηλεφωνικά με το συνεργειο, αν δεν το πας εκει να το δοκιμάσει εκτενώς δεν θα σταματησει ο θορυβος.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tomkol είπε

Μια ωρα μετα την τεχνικη επισκευη απο ΟΤΕ 10/9/18 ...

Δε βοηθάς σημαντικά για να σε βοηθήσουμε. Ο τεχνικος τι μετρησε και πως το μετρησε; Αποσυνδεσε τη γραμμη του σπιτιου σου; Μετρησε μεσα στο σπιτι σου;

Απο την καρτέλα που εβαλες βλέπω δυο πραγματα. Εχεις κλειδώσεις στα 17 αλλά θα πεσεις στα 14 γιατί η γραμμή σου εχει τις κακομοιρας τα errors, οποτε σου λεω παλι αυτο απο σου γραφω μερες. Η γραμμή απο το καφαο μεχρι και την πριζα του σπιτιου σου, εχει προβλημα, είναι εξώφθαλμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...