Hiddenite Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα σε εσωτερικό χώρο καταστήματος που βρίσκεται σε ισόγειο θέλω να βάλω τηλεόραση. Το να τοποθετήσω κεραία στην ταράτσα είναι αδύνατον. Η εσωτερική κεραία θα πιάνει όλα τα ελεύθερα κανάλια; Έχω σκεφτεί να βάλω ενα Android box και να "λαμβάνει"όλα τα κανάλια μέσω internet π.χ. μέσω kodi (δεν ξέρω εαν γίνεται ). Οποία άποψη δέκτη .Επίσης εάν υπάρχει και δοκιμασμένος εξοπλισμός ,πείτε μου. Ευχαριστώ
alexakos89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Hiddenite είπε Καλημέρα σε εσωτερικό χώρο καταστήματος που βρίσκεται σε ισόγειο θέλω να βάλω τηλεόραση. Το να τοποθετήσω κεραία στην ταράτσα είναι αδύνατον. Η εσωτερική κεραία θα πιάνει όλα τα ελεύθερα κανάλια; Έχω σκεφτεί να βάλω ενα Android box και να "λαμβάνει"όλα τα κανάλια μέσω internet π.χ. μέσω kodi (δεν ξέρω εαν γίνεται ). Οποία άποψη δέκτη .Επίσης εάν υπάρχει και δοκιμασμένος εξοπλισμός ,πείτε μου. Ευχαριστώ Μια λύση είναι το Kodi. Αλλά σε περίπτωση μη Ίντερνετ δεν θα έχεις. Νομίζω δεν έχει ολα τα κανάλια αν θυμάμαι καλά. Και η ποιότητα δεν είναι καλή. Εσωτερική κεραία που έχει φίλος πιάνει καλά και δεν έχει πρόβλημα και παίζει hd,full hd.
Hiddenite Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ. Στις εσωτερικές κεραίες υπάρχουν κάποιες καλύτερες από άλλες; Κάποια μαρκα συγκεκριμένη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα