Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλησα να δοκιμασω το streaming ... στο σπίτι έχω 50αρα γραμμή forthnet και κάθε φορά που πάω να ανοίξω ένα κανάλι μου βγάζει μήνυμα Playback has failed due to a network error
Λογικά θα χρειαστείτε και άλλα στοιχεία, πείτε μου.....

Δημοσ.

Είχα ως και πριν λίγο καιρό adsl και δεν είχα πρόβλημα με streaming ip κανάλια. Το γύρισα σε vdsl και σε κάποια κανάλια έχω ακριβώς το ίδιο μήνυμα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panoskatos είπε

Είχα ως και πριν λίγο καιρό adsl και δεν είχα πρόβλημα με streaming ip κανάλια. Το γύρισα σε vdsl και σε κάποια κανάλια έχω ακριβώς το ίδιο μήνυμα. 

Wind ή αλλη εταιρεία;

Δημοσ.

Αν έχεις τη γνωστή εφαρμογή android, το βγάζει και σε μένα που έχω απλή adsl. Εξαρτάται από τη μέρα.

Δοκίμασε άλλες εφαρμογές, άλλες σελίδες, να δεις που εμφανίζεται το σφάλμα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Αν έχεις τη γνωστή εφαρμογή android, το βγάζει και σε μένα που έχω απλή adsl. Εξαρτάται από τη μέρα.

Δοκίμασε άλλες εφαρμογές, άλλες σελίδες, να δεις που εμφανίζεται το σφάλμα.

Ναι την γνωστή έχω :)

Τελικά πρέπει να ήταν σύμπτωση, δοκίμασα και με άλλη σύνδεση και μου έβγαλε το ίδιο. Για να δούμε! 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να μην ανοιγω αλλο τοπικ , ειπα να κανω ενα stream χθες στο twitch, με το που το ανοιγα το game μου ειχε τρελο lag (υψηλο ping, δλδ εκανα κατι και γινοταν 2 δευτερολεπτα μετα), 720p-60fps το ειχα bitrate εβαλα απο 1000 μεχρι 3000 αλλα τιποτα.. Καμια ιδεα τι πρεπει να κανω με τα settings?

το συστημα της υπογραφης μου, Vdsl 30/3mbps

με βαση το χαμηλο up speed και το συστημα μου θα πρεπει να βαλω encode απο το cpu ή την gpu;

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
12 hours ago, splanis said:

για να μην ανοιγω αλλο τοπικ , ειπα να κανω ενα stream χθες στο twitch, με το που το ανοιγα το game μου ειχε τρελο lag (υψηλο ping, δλδ εκανα κατι και γινοταν 2 δευτερολεπτα μετα), 720p-60fps το ειχα bitrate εβαλα απο 1000 μεχρι 3000 αλλα τιποτα.. Καμια ιδεα τι πρεπει να κανω με τα settings?

το συστημα της υπογραφης μου, Vdsl 30/3mbps

με βαση το χαμηλο up speed και το συστημα μου θα πρεπει να βαλω encode απο το cpu ή την gpu;

720p 60fps με τέτοιο bitrate δεν γίνεται. Δοκίμασε 648p ή 480p 30fps με bitrate 1800-2000 και encode από cpu φυσικά. Τώρα για το lag που αναφέρεις μάλλον είναι θέμα bufferbloat και διορθώνεται με qos (αν έχεις το μόντεμ, ρούτερ του παρόχου δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα).

Δημοσ.

με 50αρι vdsl θα την παλεψει καλυτερα;

2 λεπτά πριν, timos71 είπε

720p 60fps με τέτοιο bitrate δεν γίνεται. Δοκίμασε 648p ή 480p 30fps με bitrate 1800-2000 και encode από cpu φυσικά. Τώρα για το lag που αναφέρεις μάλλον είναι θέμα bufferbloat και διορθώνεται με qos (αν έχεις το μόντεμ, ρούτερ του παρόχου δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα).

Δημοσ.
Just now, splanis said:

με 50αρι vdsl θα την παλεψει καλυτερα;

Μεγαλύτερο bandwidth άρα και δυνατότητα για μεγαλύτερο bitrate και μικρότερη πιθανότητα να γεμίζουν τα buffers. Άρα ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, timos71 είπε

Μεγαλύτερο bandwidth άρα και δυνατότητα για μεγαλύτερο bitrate και μικρότερη πιθανότητα να γεμίζουν τα buffers. Άρα ναι.

10mbps upload speed σε σχεση με τα 3 λογικα θα το παιζει ανετα το 720p/60 ετσι;

Επεξ/σία από splanis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...