stavrosbmw Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα, θελω να αγορασω καποιο call of duty για τον υπολογιστη.Δεν ξερω ποιο, αρκει να ειναι συμβατο με τον υπολογιστη μου. Το λεω αυτο γιατι εχω λαπτοπ Hp windows 7 home premium επεξεργαστη: intel celeron cpu 900 @ 2.20GHz 2.19 GHz Εγκατεστημενη μνημη ram 2 GB Λειτουργικο συστημα 32-bit Γραφω ολα τα στοιχεια για να μου πειτε ποια απο τα παιχνιδια call of duty θα επαιζαν μια χαρα στον υπολογιστη χωρις να κολλανε. Ευχαριστω για το χρονο σας.
enable_your_mind Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρις να θελω να πω κατι ασχημο με αυτο το συστημα για πασεντζα και ναρκαλιευτη μια χαρα εισαι , ομως εχεις αλλες απαιτησεις οποτε το μηχανημα δεν σε καλυπτει..... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από enable_your_mind
stavrosbmw Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Χωρις να θελω να πω κατι ασχημο με αυτο το συστημα για πασεντζα και ναρκαλιευτη μια χαρα εισαι , ομως εχεις αλλες απαιτησεις οποτε το μηχανημα δεν σε καλυπτει..... καποιο απο τα πιο παλια οπως το world at war δεν υπαρχει περιπτωση να παιζει?
Masamune Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 13 minutes ago, stavrosbmw said: καποιο απο τα πιο παλια οπως το world at war δεν υπαρχει περιπτωση να παιζει? Το παίζει όπως και το CoD 4 Modern Warfare
stavrosbmw Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Masamune είπε Το παίζει όπως και το CoD 4 Modern Warfare μεχρι και το cod 4 παιζει δλδ ετσι? για ποιο καινουρια φανταζομαι ουτε να το σκεφτομαι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα