Aris31983 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά. Εγχειρηστηκα πριν 3 χρόνια απο κιρσοκιλη στους ορχεις. Παρολο π ο γιατρός ειπε οτι όλα πηγαν οκ εμένα ο πόνος δε μ εφυγε ποτε. Μερικές φορές μόλις κουραστω ειναι αφορητος. Με χτυπάει απ τη μεση μέχρι το γόνατο κ παρα πολύ στον ορχη. Εχω κ δισκοκηλη Εντωμεταξυ αλλα με προβλήματιζει π χτυπάει στον ορχη ακομα. Έκανα μαγνητικη κ δε βλέπει τπτ ουτε ο ουρολογος ουτε ο ορθοπεδικος... Αλλα εγω ποναω πολυ . σηκωνω πολύ βάρος στη δουλειά μ καθημερινά. Αυτο χειροτερευει τα πράγματα;;; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από Aris31983 1
_filippos_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Καλύτερα να αποταθείς σε κάποιον γιατρό. Εδω μέσα δεν εχει νόημα...
greekbusters Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε ts συγγνώμη κιόλας αλλά δεν στα εξήγησε καλα ο γιατρός σ ; μετά την εγχείρηση για 2 μήνες πρέπει να κάνεις αποχή από το βάρος. Έπειτα πρέπει να προσέχεις πολύ τα βάρη που σηκώνεις και αν γίνεται να φοράς και ζώνη. Στο λέω εκ εμπειρίας. Έκανα κυρσοκυλη τον Φλεβάρη του 16 , ειμαι 28 χρονών ( δεν ξέρω πόσο είσαι αλλά παίζει ρόλο). Στην δουλειά μου σηκώνω βάρη πολλά όπως λες ότι κάνεις κ εσυ καθημερινά αλλά κάκιστο γυμναστήριο χωρίς τα θέματα που αναφέρεις. Εγώ έκατσα 2 μήνες όσο δύσκολο και αν ήταν μετά εγχείρησης όπως ακριβώς με συμβούλεψε ο γιατρός. Ακόμα νιώθω ελαφρά τσιμπήματα όπως λες στον ορχη, αλλά στιγμιαία και όταν σηκώνω πολλά πολλά βάρη για ώρες . Όχι πόνο όπως περιγράφεις. Για την ιστορία, την έκανα στο Ιπποκράτειο Όσο για εσάς που τρολαρετε από πάνω μακάρι να μην το μάθετε ποτέ, γτ δεν ξέρετε τι σημαίνει πρόβλημα αυτό. Επίσης προκαλείται σε ηλικίες κατω των 30 από το σώμα μας από μόνο του. Ξέρω πολύ καλά περι αυτού του θέματος γτ έχω δώσει πολλά μα πολλά λεφτά σε γιατρούς πριν κ μετά την εγχείρηση Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από greekbusters 2 3
Ladygreece Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Θέλω να μάθω Περισσότερα για την κιρσοκήλη παρακαλώ άμεσα. Γιατί ο σύντροφος μου θα μπει την Τρίτη για επέμβαση. Έχει τρίτου βαθμού. Λέτε να μη το κάνει; θα πονάει μελλοντικά;
tedybear Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Ladygreece είπε Περισσότερα για την κιρσοκήλη Δε βλέπω γιατί να πονά μελλοντικά. Το πιθανότερο είναι τώρα να έχει ενοχλήσεις. Έκανα τέτοια επέμβαση πολλά χρόνια πριν. Γρήγορη ήταν, έφυγα την επόμενη μέρα. Κανένας πόνος δεν υπάρχει. Ο κυριότερος λόγος που γίνεται είναι για να μην επηρεαστεί αρνητικά το σπέρμα. Η τομή γίνεται ψηλά, μια παλάμη κάτω και αριστερά (συνήθως) από το ύψος του αφαλού. Ή γινόταν, δεν ξέρω αν έχει αλάξει κάτι τώρα ή αν θα γίνει λαπαροσκοπικά στο σύντροφό σου. Προχωρήστε άφοβα, μόνο καλό θα κάνει η επέμβαση. Αν υπάρχουν αμφιβολίες συζητήστε το με το γιατρό, δεν είναι εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ούτε κάτι ασυνήθιστο.
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 1. Απευθύνεσαι σε άλλον γιατρό. 2. Η μαγνητική αν δεν δείχνει τίποτα τότε ο πόνος προέρχεται από άλλη αιτία. 3. Έπρεπε να σου πει και ο γιατρός ότι πρέπει να προσέχεις με τα βάρη βραχυπροθεσμα η μακροπροθεσμα. Ειδικά αν έχεις τέτοιο ιστορικό με κηλες. Spoiler
makiss8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Ladygreece είπε Θέλω να μάθω Περισσότερα για την κιρσοκήλη παρακαλώ άμεσα. Γιατί ο σύντροφος μου θα μπει την Τρίτη για επέμβαση. Έχει τρίτου βαθμού. Λέτε να μη το κάνει; θα πονάει μελλοντικά; να ρωτησεις καποιο γιατρο οχι ε?σε ενα φορουμ τεχνολογιας εκανεσ λογαριασμο θα πατε μπροστα εσεις οι νεοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις