alsakari Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά.Εχω μια οθόνη της LG 27'',και μόλις μου έσπασε η πλαστική βάση στο σημείο που κουμπώνει στην οθόνη.Οπότε τώρα εχω μία πλήρως λειτουργική οθόνη που δεν μπορεί να σταθεί σε όρθια θέση.Υπάρχει ανταλλακτική βάση,ή πρέπει να κάνω πατέντες; Ευχαριστώ
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Στειλε mail στην lg hellas με το μοντελο της οθονης και ρωτα τους για αρχη..
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Οτι σου ειπαν τα παιδια νωρίτερα και να προσθεσω οτι υπάρχουν και επιτραπεζιες βασεις που βιδώνουν στις υποδοχές vesa. Ενδεικτικά (αλλα υπαρχουν και για μικροτερες τηλεορασεις ιντσες -> https://www.kampragos.com/syskeues/2974--dvd-united-tsa1544.html?ref=bestprice.gr Εγω παντως θα ξεκιναγα απο την lg για κοστος ανταλλακτικου 2 ώρες πριν, alsakari είπε Καλησπέρα παιδιά.Εχω μια οθόνη της LG 27'',και μόλις μου έσπασε η πλαστική βάση στο σημείο που κουμπώνει στην οθόνη.Οπότε τώρα εχω μία πλήρως λειτουργική οθόνη που δεν μπορεί να σταθεί σε όρθια θέση.Υπάρχει ανταλλακτική βάση,ή πρέπει να κάνω πατέντες; Ευχαριστώ 1
alsakari Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις(συγγνώμη που άργησα).Τελικά λεω να πάρω μια επιτραπέζια μεταλλική που βρήκα με 25e.Αν πάρω απο την lg την μαμά βάση(αν υπάρχει κιόλας) φοβάμαι οτι θα σπάσει πάλι😛
alieus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Γειά σας. Έχω ένα μονιτορ σαμσουνγκ 24άρι τριετίας περίπου (S24D340H). Εδώ και ένα μήνα άρχισε να βγάζει βλάβες. Συχνά αναβοσβήνει όταν είναι ανοιχτό το pc, βγάζει ειδοποιήσεις ότι το μονιτορ θα κλεισει και να επιλέξω από το μενού αν δεν θέλω να σβήνει αυτόματα, το λεντάκι σταματάει να αναβοσβήνει μετά από κάποια ώρα όταν το σύστημα είναι κλειστό, όταν ανοίγω τον υπολογιστή δεν ανταποκρίνεται αλλά πρέπει να το βγάλω και να το ξαναβάλω στην πρίζα, το μενού που είναι με slide του δάχτυλου, εδώ και δυο μέρες δεν λειτουργεί...αν όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι το μονιτορ μου τελειώνει και ίσως να είναι αποτέλεσμα διάφορων αναβαθμίσεων της amd και της microsoft, τι προτείνετε, πριν ξεκινήσω για επισκευές ή αγορά; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα