giannhsgsxr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 καλησερα εχω ερθει αθηνα για 4 μια βδομαδα και θα ηθελα να ριξω μια ματια εδώ κοντα Βριλήσσια εχετε μαντρες να προτείνετε ευχαριστω.,
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Ψαξε καλυτερα απο ιδιωτη αν εχειςτα λεφτα . 1
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μακρυά από μάντρες ειδικά στα βόρεια-βορειοανατολικά Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από paylidis 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μονοδρος ομως για μεταχειρισμενα που θελεις και καποια χρηματοδοτηση .
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δίνουν και χωρίς μάντρα χρηματοδοτήσεις μέσω τραπεζης μια χαρά απλά ο κόσμος δε το ξέρει. 1
TIM1982 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 ριξε μια ματια http://www.autotrovas.gr/ , εχουν αγορασει γνωστοι μου απο εκει και λενε τα καλυτερα
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, TIM1982 είπε ριξε μια ματια http://www.autotrovas.gr/ , εχουν αγορασει γνωστοι μου απο εκει και λενε τα καλυτερα Ειχα αγορασει πριν 6-7 χρονια ενα Ibiza 1.2απο αυτον . Οταν το πουλησα ειδα οτι ειχε σπασμενη μια βαση μηχανης.Θελουν μεγαλη προσοχη οι μαντρες.
TIM1982 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 μαζι σου , αλλα θεωρεις ζημια μια βαση μηχανης???την οποια πιθανο ειναι να την προκαλεσες και εσυ ??? παντως καλο ειναι ενα αμαξι απο οπου και να το παρεις να δωσεις 60 ευρω σε γνωστη εταιρια που ελεγχει αυτοκινητα και να σου κανει πληρης και λεπτομερης ενημερωση και μετα αν σε συμφερει προχωρας
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, TIM1982 είπε μαζι σου , αλλα θεωρεις ζημια μια βαση μηχανης???την οποια πιθανο ειναι να την προκαλεσες και εσυ ??? παντως καλο ειναι ενα αμαξι απο οπου και να το παρεις να δωσεις 60 ευρω σε γνωστη εταιρια που ελεγχει αυτοκινητα και να σου κανει πληρης και λεπτομερης ενημερωση και μετα αν σε συμφερει προχωρας Σοβαρη οχι αλλα θα μπορουσε να την εχει φτιαξει ...Δεν την εκανε ο γιος μου (δικο του ηταν) γιατι το κρατησε πολυ λιγους μηνες .Μετα πηγε σε ενα παλι Ibiza 1.4 100 αλογα (μου ειχε φανει πολυ καλο αμαξι) για τα λεφτα του )και τωρα εχει ενα ΤΤ του 2001 Για να καταλαβουμε αν ενα αμαξι ειναι εισαγωγης αρκει μια ματια στην αδεια κυκλοφοριας .Αν στο πρωτο κουτακι γραφει 00/00 /00 ειναι εισαγωγης και η διπλανη ημερομηνια ειναι η πρωτη κυκλοφορια στην Ελλαδα . Αν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα στο πρωτο κουτακι ειναι η πραγματικη ημερομηνια κυκλοφοριας.Παραθετω δυο εικονες. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ειχα αγορασει πριν 6-7 χρονια ενα Ibiza 1.2απο αυτον . Οταν το πουλησα ειδα οτι ειχε σπασμενη μια βαση μηχανης.Θελουν μεγαλη προσοχη οι μαντρες. Ενώ αν είχες αγοράσει από ιδιώτη, δεν υπήρχε περίπτωση να είχε σπασμένη βάση μηχανής? Εγώ θα έλεγα ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή (και εξονυχιστικό έλεγχο φυσικά) από όπου και να αγοράσεις.
Green Dragon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Αν αγοράσεις από επίσημη αντιπροσωπεία είσαι πιό εξασφαλισμένος ή μπα;;; Σίγουρα θα πληρώσεις κάτι παραπάνω βέβαια.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Αν αγοράσεις από επίσημη αντιπροσωπεία είσαι πιό εξασφαλισμένος ή μπα;;; Σίγουρα θα πληρώσεις κάτι παραπάνω βέβαια. Λογικά ναι,εκεί έχεις και εγγύηση μεταχειρισμένου 1 ή 2 χρόνια.Είναι η πιο ασφαλής επιλογή για μεταχειρισμένο εκτός αν γνωρίζεις προσωπικά τον πωλητή και ξέρεις πως συντηρούσε το αμάξι. Βέβαια κοστίζει κάτι παραπάνω και επίσημες σοβαρές αντιπροσωπείες στην Ελλάδα που να τηρουνε αυτά που υπόσχονται είναι ελάχιστες.
ziaba Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σοβαρη οχι αλλα θα μπορουσε να την εχει φτιαξει ...Δεν την εκανε ο γιος μου (δικο του ηταν) γιατι το κρατησε πολυ λιγους μηνες .Μετα πηγε σε ενα παλι Ibiza 1.4 100 αλογα (μου ειχε φανει πολυ καλο αμαξι) για τα λεφτα του )και τωρα εχει ενα ΤΤ του 2001 Για να καταλαβουμε αν ενα αμαξι ειναι εισαγωγης αρκει μια ματια στην αδεια κυκλοφοριας .Αν στο πρωτο κουτακι γραφει 00/00 /00 ειναι εισαγωγης και η διπλανη ημερομηνια ειναι η πρωτη κυκλοφορια στην Ελλαδα . Αν ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα στο πρωτο κουτακι ειναι η πραγματικη ημερομηνια κυκλοφοριας.Παραθετω δυο εικονες. αν έκανε ταρζανιές ο μικρός και σε μια βδομάδα μπορούσε να τις κόψει
Green Dragon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, TIM1982 είπε ......παντως καλο ειναι ενα αμαξι απο οπου και να το παρεις να δωσεις 60 ευρω σε γνωστη εταιρια που ελεγχει αυτοκινητα και να σου κανει πληρης και λεπτομερης ενημερωση και μετα αν σε συμφερει προχωρας Μπορείς να μου δώσεις τα στοιχεία της εταιρίας - έστω με προσωπικό ΄μηνυμα - αν δεν επιτρέπεται να το αναφέρεις εδώ.
fanatilas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Μπορείς να μου δώσεις τα στοιχεία της εταιρίας - έστω με προσωπικό ΄μηνυμα - αν δεν επιτρέπεται να το αναφέρεις εδώ. spotmechanic, πολυ καλοι και αξιοπιστοι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα