kleo1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 σε xiaomi Redmi 4A πάντως, όταν το αγόρασα υπήρχε η επιλογή VoLTE στα settings, πλεον μετά από κάποια updates δεν την βγάζει, αφαιρέθηκε. Εκτός αν δε τη βλέπω εγώ.
SpiromaN Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας. Είμαι κάτοχος Samsung galaxy s9 plus αγορασμένο από Ελληνικό μαγαζί έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία wifi calling της cosmote αλλά δε βρίσκω πουθενά τη ρύθμιση στο κινητό μου. Ξέρεις κάποιος κάτι να με βοηθήσει;
saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, SpiromaN είπε Καλησπέρα σας. Είμαι κάτοχος Samsung galaxy s9 plus αγορασμένο από Ελληνικό μαγαζί έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία wifi calling της cosmote αλλά δε βρίσκω πουθενά τη ρύθμιση στο κινητό μου. Ξέρεις κάποιος κάτι να με βοηθήσει; Να έχεις ενεργοποιήσει το 4G. Όταν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία(για πρώτη φορά) πρέπει να του κάνεις και μια επανεκκίνηση στο κινητό
SpiromaN Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Στις 14/11/2018 στις 9:00 ΠΜ, saruman123 είπε Να έχεις ενεργοποιήσει το 4G. Όταν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία(για πρώτη φορά) πρέπει να του κάνεις και μια επανεκκίνηση στο κινητό Τι εννοείς να έχω ενεργοποιήσει το 4g. Έστειλα και το μήνυμα στο 1330 και μου λέει η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί για αυτό τον αριθμό.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Πρεπει να το υποστηρίζει η rom σου. Δες για ποια χωρα προορίζεται η συσκευή και μετα δες αν το csc της χωρας το υποστηρίζει.
prokroustis91 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 οσοι ενδιαφερονται ας ριξουν μια ματια εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32700-Ενεργοποίηση-VoLTE-και-HD-Voice-σε-κινητά-Xiaomi/?pageNo=1
Innersense Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη που επαναφέρω ενα παλιο θεμα, αλλά έχω χαρεί πολύ και θέλω να τα γράψω κάπου. Κάτοχος Samsung S9+ αγορασμένο από τη Vodafone, το χρησιμοποιώ με Cosmocarta. Με το που το αγόρασα πέρσι το καλοκαίρι, έτυχε και μου ανέφεραν καποια παιδια τη δυνατοτητα του για WiFi Calling και ενω το έψαξα τότε, εστειλα το σχετικο SMS για την ενεργοποίηση κλπ δεν κατάφερα ποτέ να το κάνω να δουλέψει, ενώ δε μου έβγαζε και την αντίστοιχη επιλογή στα Settings/Connection Settings/More Connection Setting κλπ. Χθές που λέτε μου βγήκε ένα μυνημα για νεο update 350 και κάτι mb που έγραφε για κάτι βελτιώσεις στην camera, καινούργια beauty face κλπ 😂 Το κατεβάζω και το εγκαθιστώ και ως εκ θαύματος voila το φως το αληθινό! Χωρίς καμία περαιτέρω ρύθμιση το κινητό αποφάσισε να κάνει επιτέλους αυτόματα τη χρήση του WiFi Calling, γυρίζοντας με το σχετικό εικονίδιο όποτε τα επίπεδα του σήματος κινητής τηλεφωνίας είναι χαμηλά! Ακούγεται πολύ εξειδικευμένη λειτουργία, αλλά μιας και εδρεύω σε παλαιό πέτρινο ισόγειο που ουσιαστικά έχει δύο μπάρες δίπλα στα παράθυρα και μια ένα βήμα πιο μέσα, η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι πραγματικά θεόσταλτη και δείχνει να δουλεύει περίφημα! Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Innersense 1
it-origami Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς Google pixel 3a με vodafone wifi calling?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα