Προς το περιεχόμενο

Wifi Calling

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το Xiaomi Redmi Note 5 και έχω καρτοκινητό What's Up, υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω Wifi calling, δλδ υπάρχει κάποια εφαρμογή πχ, μιας και δεν βλέπω να υπάρχει η επιλογή στο κινητό.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι καν συμβατό. Δυστυχώς το VoLTE στην Ελλάδα αποτελεί μια ουτοπία, καθώς ακόμα και η Cosmote το υποστηρίζει όχι απλά σε πολύ συγκεκριμένες συσκευές (Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8, GalaxyS8+ και Galaxy Xcover 4 καθώς και iPhone 5S(VoWiFiμόνο), iPhone 5C(VoWiFiμόνο), iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhonei 6SPlus, iPhone 7, iPhone 7 Plus) αλλά απαιτείται να έχουν συγκεκριμένο firmware/Romκαθώς ΚΑΙ να είσαι κάτοχος συμβολαίου (ΟΧΙ καρτοσυμβολαίου ή οποιουδήποτε τύπου καρτοκινητό).

Δημοσ.
11 ώρες πριν, saruman123 είπε

Όχι δεν είναι καν συμβατό. Δυστυχώς το VoLTE στην Ελλάδα αποτελεί μια ουτοπία, καθώς ακόμα και η Cosmote το υποστηρίζει όχι απλά σε πολύ συγκεκριμένες συσκευές (Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8, GalaxyS8+ και Galaxy Xcover 4 καθώς και iPhone 5S(VoWiFiμόνο), iPhone 5C(VoWiFiμόνο), iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhonei 6SPlus, iPhone 7, iPhone 7 Plus) αλλά απαιτείται να έχουν συγκεκριμένο firmware/Romκαθώς ΚΑΙ να είσαι κάτοχος συμβολαίου (ΟΧΙ καρτοσυμβολαίου ή οποιουδήποτε τύπου καρτοκινητό).

Σε iphone 6s με watch up πάντως δουλεύει κανονικά δεν χρειάζεται να είναι με συμβόλαιο, αρκεί να το υποστηρίζει η συσκευή.

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, gkok1 είπε

Σε iphone 6s με watch up πάντως δουλεύει κανονικά δεν χρειάζεται να είναι με συμβόλαιο, αρκεί να το υποστηρίζει η συσκευή.

Αν διάβασες το συγκεκριμένο το υποστηρίζει χωρίς συμβόλαιο.

Δημοσ.

Sony Xperia XZ1 / XZ Premium / XZ Compact / XA2 / XZ2 / XZ2 Compact(1)

HUAWEI P10 / P10 Plus / Mate 10 Lite / Mate 10 Pro / P20 lite / P20 / P20 Pro / Y6 2018 / P Smart / Y7 Prime 2018(1)

Και εδώ υποστηρίζεται. Χiaomi δυστυχώς όχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, JeSter_D είπε

Sony Xperia XZ1 / XZ Premium / XZ Compact / XA2 / XZ2 / XZ2 Compact(1)

HUAWEI P10 / P10 Plus / Mate 10 Lite / Mate 10 Pro / P20 lite / P20 / P20 Pro / Y6 2018 / P Smart / Y7 Prime 2018(1)

Και εδώ υποστηρίζεται.

Δεν γνωρίζω γι'αυτα.

Εγώ έγραψα αυτά που ξέρω.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, saruman123 είπε

Αν διάβασες το συγκεκριμένο το υποστηρίζει χωρίς συμβόλαιο.

αλλά απαιτείται να έχουν συγκεκριμένο firmware/Romκαθώς ΚΑΙ να είσαι κάτοχος συμβολαίου (ΟΧΙ καρτοσυμβολαίου ή οποιουδήποτε τύπου καρτοκινητό).

Νομίζω ότι έγραψες ότι πρέπει να είσαι κάτοχος συμβολαίου, γι αυτό απάντησα ότι δεν είναι απαραίτητο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gkok1 είπε

αλλά απαιτείται να έχουν συγκεκριμένο firmware/Romκαθώς ΚΑΙ να είσαι κάτοχος συμβολαίου (ΟΧΙ καρτοσυμβολαίου ή οποιουδήποτε τύπου καρτοκινητό).

Νομίζω ότι έγραψες ότι πρέπει να είσαι κάτοχος συμβολαίου, γι αυτό απάντησα ότι δεν είναι απαραίτητο. 

Καλά κάνεις  και το αναφέρεις ,αλλά και γω από το site το αντέγραψα 😁

Προφανώς θεωρείται παραπλάνηση από τις εκάστοτε εταιρίες για να τα αρπάξουν από τα συμβόλαια.

Επειδή είναι εκτός ευρωπαϊκής χώρας τα xiaomi ας προσπαθήσει να αλλάξει την χώρα στο κινητό (π.χ Κινα).

Πιθανόν κατά 99% θα ενεργοποιηθεί και το Wifi calling.

Έτσι κάναμε σε ένα Mi8 και δούλεψε.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
On 07/09/2018 at 23:36, saruman123 said:

Διόρθωσε το copy paste ρε συ :P

Βάλε και το S9 μέσα ! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε

Διόρθωσε το copy paste ρε συ :P

Βάλε και το S9 μέσα ! 

Το είπες εσύ το ίδιο κάνει 😋

• Moderators
Δημοσ.

Kαι στο Note 8 με What's Up δουλευει το Wifi Calling παρεμπιπτοντως, αλλα μου εχουν κανει παραπονα ποιοτητας κλησης.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, amptel είπε

Σε s7 edge ποια ρομ πρέπει να περάσω για να έχω την υπηρεσία??

Να υποθέσω κάποια Ευρωπαϊκή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...