defacer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν αυτός που είχε την απαράδεκτη συμπεριφορά ήταν γκόμενος και όχι εργοδότης, τι θα έκανε η φίλη σου; Ρώτα την. Και εσύ τι θα της έλεγες για το θέμα της; Άντρες μαλακες μέχρι το μεδούλι; Είναι δύσκολοι καιροί, το καταλαβαίνω. Αλλά το φόρουμ είναι γεμάτο από ιστορίες "κάθομαι και με πηδάνε". Αν ο καθένας δε σηκωθεί όρθιος δίπλα στο δίκιο του εκεί που τον τσούζει, πώς θα βελτιωθεί η κατάσταση; Και μέχρι να έρθει η επανάσταση του γείτονα τι θα κάνουμε; Πιο πρακτικά τώρα, εκεί είναι που η φίλη σου κοιτάει τι δικαιούται, και λέει στον όποιο μαλάκα "δικαιούμαι τάδε και φυσικά θα κάνω διάλειμμα, υπάλληλος είμαι όχι σκλάβος, talk to the hand". Και φυσικά κοιτάει να βρει άλλη δουλειά από χθες, εκτός αν την ενδιαφέρει να ανακαλύψει ποια είναι τα όρια της ανθρώπινης γελοιοτητας. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από defacer 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, green gordon said: Οσο ακυρη ειναι η τελευταια φραση του ts στο πρωτο ποστ (btw οτι να ναι τα κριτηρια εδω μεσα για σβησιμο ποστ) αλλο τοσο ακυρο ειναι να πιστευουμε οτι η επιθεωρηση θα κανει κατι ουσιωδες. Αυτα γινονται χρονια τωρα και για να γινονται σημαινει οτι μαλλον δεν τιμωρουνται. Αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να μην κανει καποιος αυτο που υποχρεουται να κανει. Κι επισης, τελευταια, μια χαρα καμπανες ριχνει η επιθεωρηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε η επιθεωρηση δε γινεται να μυρισει τα νυχια της θα διαβασει ο thread η επιθεωρηση, ρε ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε Αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να μην κανει καποιος αυτο που υποχρεουται να κανει. Κι επισης, τελευταια, μια χαρα καμπανες ριχνει η επιθεωρηση... Σας την πέσανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, DaftRose said: Σας την πέσανε; Βοηθος μαγου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δυστυχώς, σαν και εσάς εκεί έξω υπάρχουν πολλοί. Μόλις έμαθα κάτι που με εξόργισε και ήθελα να το γράψω εδώ, στο αγαπημένο μου site. Έπρεπε βέβαια να περιμένω πως οι Μάμρα και τα βαμπίρ που συναντάμε κάθε μέρα στους χώρους εργασίας, αράζουν και εδώ. Μιλάτε με τέτοια ειρωνεία γιατί δεν έχετε πάθει. Ευτυχώς για εσάς. Τι να κάνω ρε ψηλέ δηλαδή; Τώρα το έμαθα και αύριο θα πάρω τηλέφωνο στην επιθεώρηση. Και φυσικά της είπα να παραιτηθεί. Χαλαστήκατε με την "σάπια χώρα". Ρε που ζείτε εσείς γαμώτο; 7 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Βοηθος μαγου; Ναι γλυκούλη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Προφανώς και οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε οι ίδιοι αυτή η παρακμή που ανεχόμαστε στις δουλειές μας και γι' αυτό αντιδράτε επιθετικά. Ανάλγητοι.. *Ήταν κάποτε μια κοπέλα που, όπως τόσες άλλες, έπεσε θύμα βιασμού, αλλά δεν το κατήγγειλε γιατί φοβόταν. Το γεγονός αυτό αναιρεί τον βιασμό και το φταίξιμο πέφτει στην κοπέλα. Της άξιζε.* Λογική GTP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, DaftRose said: Προφανώς και οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε οι ίδιοι αυτή η παρακμή που ανεχόμαστε στις δουλειές μας και γι' αυτό αντιδράτε επιθετικά. Ανάλγητοι.. *Ήταν κάποτε μια κοπέλα που, όπως τόσες άλλες, έπεσε θύμα βιασμού, αλλά δεν το κατήγγειλε γιατί φοβόταν. Το γεγονός αυτό αναιρεί τον βιασμό και το φταίξιμο πέφτει στην κοπέλα. Της άξιζε.* Λογική GTP Eξαιρετικη η συγκριση με το βιασμο, δεν μου προκαλει καποια εκπληξη αν κρινω και απο τα προηγουμενα ποστ σου. Αναμενω και ενα συλλογισμο σε στυλ: ο Ροναλντο περυσι επαιζε στη Ρεαλ. Η Ρεαλ δεν πηρε πρωταθλημα Ισπανιας. Ο Ροναλντο πηγε στη Γιουβεντους---> Αρα η Γιουβεντους δε θελει να παρει πρωταθλημα. Επισης καθε φορα που ενας απο εσας ισχυριζεται πως ειναι "παρακμη" οποιος συμβουλευει να καταγγελονται τα περιστατικα παρανομιας, αλλες 10 φορες μπορω να πω εγω οτι εσεις που δεν καταγγελετε και δεχεστε να δουλευετε με τετοιους ορους, ειστε αυτοι που χαλανε την πιατσα. Και μαλλον ο δικος μου ισχυρισμος στεκει σε λιγο πιο ισχυρα θεμελια απο τον δικο σας. Καθιστε λοιπον να κλαιγεστε μεσα στα φορουμ. Ειναι αλλωστε γνωστο πως ειναι το πιο αποτελεσματικο πραγμα που θα μπορουσατε να κανετε ως πολιτες ενος τριτοκοσμικου εθνους (του οποιου βεβαιως ειστε και αναποσπαστο μερος, αλλιως δε θα ηταν και τριτοκοσμικο). Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, The_Prodigy είπε Πρόκειται για φίλη μου αλλά δεν νομίζω να είναι η μοναδική περίπτωση αλητείας από εργοδότες. Της αρνούνται διάλειμμα επειδή άκουσον άκουσον, είναι 7ωρη και όχι 8ωρη!!! Δεν το δικαιούται της είπαν. Αναφέρομαι σε γνωστό κατάστημα εσωρούχων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τι γίνεται ρε παιδιά...τι μεσαίωνας είναι αυτός; Βαμπίρ να σου πιουν το άιμα, να σου στερήσουν (αποκρύψουν) και το τελευταίο σου εργασιακό δικαίωμα. Φυσικά την δήλωσε 7ωρη ώστε να πληρώνει λιγότερη ασφάλιση, της αφαίρεσε και το διάλειμμα οπότε είναι σαν να βγάζει εργασία 8ώρου. Και που να απευθυνθείς... ποιος να ασχοληθεί. Τι γίνεται εκεί έξω έχω πάθει βαριά κατάθλιψη με όσα βιώνω και προσωπικά αλλά και από αυτά που μαθαίνω. Π***να χώρα, σάπια μέχρι το μεδούλι. η σύμβασή τι λέει? πχ έμενα γράφει 30 λεπτά τα οποία δεν υπολογίζονται στις ώρες εργασίας, για να καταλάβεις πιάνω 8.00 και σχολώ 16.30 --> 8,5 ώρες σύνολο ενώ πληρώνομαι τις 8 που δουλεύω και το μισάωρο που κάνω διάλειμμα δεν το πληρώνομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 είχα ακούσει περίπτωση εργοδότης να τη πέσει στην υπάλληλο για να του κάτσει και να πάρει αύξηση. Εγώ στη θέση της θα του καθόμουν, δουλειά είναι και αυτή 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ziaba είπε η σύμβασή τι λέει? πχ έμενα γράφει 30 λεπτά τα οποία δεν υπολογίζονται στις ώρες εργασίας, για να καταλάβεις πιάνω 8.00 και σχολώ 16.30 --> 8,5 ώρες σύνολο ενώ πληρώνομαι τις 8 που δουλεύω και το μισάωρο που κάνω διάλειμμα δεν το πληρώνομαι δεν ξέρω καν αν έχει συμβαση. Θα μάθω. Πολύ πιθανό να είναι και ""δοκιμαστική"". Χωρίς αυτό φυσικά να δικαιολογεί τίποτα. Ακόμα χειρότερα τα κάνει. 8 ώρες + 30' λεπτά διάλειμμα, ε; Φυσικά και αυτό παράνομο και "ελληνικό". Είμαστε πολυμήχανοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε δεν ξέρω καν αν έχει συμβαση. Θα μάθω. Πολύ πιθανό να είναι και ""δοκιμαστική"". Χωρίς αυτό φυσικά να δικαιολογεί τίποτα. Ακόμα χειρότερα τα κάνει. 8 ώρες + 30' λεπτά διάλειμμα, ε; Φυσικά και αυτό παράνομο και "ελληνικό". Είμαστε πολυμήχανοι. δε νομίζω, το γράφει και στην αναγγελία πρόσληψης του οαεδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε Δεν είμαι και τόσο βέβαιος πως είναι με σύμβαση και όχι δοκιμαστικά/μαύρα κλπ. Πριν λίγες ημέρες την πήρε. Ζουγκλα λέμε. Ακόμα όμως και αν είναι δοκιμαστικά, (που ξαναλέω δεν το ξέρω) είναι δυνατόν να μην δίνεις διάλειμμα ρε... Μάμρα; QFT Καλα, ας χαλαρώσουμε λίγο. Για το διαλλειμα μιλαμε, οχι να σε χρωστάνε 2-4 μηνες μισθους η να σε δηλωνουν 2ωρο και να δουλευεις 10ωρο. Την δηλωσε 7ωρη γιατι τοσες ωρες την χρειαζοταν. Δεν θα σωθει ο εργοδοτης απο αυτη την μια ωρα. Απο εκει και πέρα, δεν ξερεις καν αν δουλευει επισημα με προσληψη η μαυρα.... Μαθε καποια πολυ βασικά στοιχεία της υποθεσης σου και μετα φτάνουμε και στις ζουγκλες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELTASSOS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, The_Prodigy είπε Πρόκειται για φίλη μου αλλά δεν νομίζω να είναι η μοναδική περίπτωση αλητείας από εργοδότες. Της αρνούνται διάλειμμα επειδή άκουσον άκουσον, είναι 7ωρη και όχι 8ωρη!!! Δεν το δικαιούται της είπαν. Αναφέρομαι σε γνωστό κατάστημα εσωρούχων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τι γίνεται ρε παιδιά...τι μεσαίωνας είναι αυτός; Βαμπίρ να σου πιουν το άιμα, να σου στερήσουν (αποκρύψουν) και το τελευταίο σου εργασιακό δικαίωμα. Φυσικά την δήλωσε 7ωρη ώστε να πληρώνει λιγότερη ασφάλιση, της αφαίρεσε και το διάλειμμα οπότε είναι σαν να βγάζει εργασία 8ώρου. Και που να απευθυνθείς... ποιος να ασχοληθεί. Τι γίνεται εκεί έξω έχω πάθει βαριά κατάθλιψη με όσα βιώνω και προσωπικά αλλά και από αυτά που μαθαίνω. Π***να χώρα, σάπια μέχρι το μεδούλι. Οκ εκ πρωτης καλα τα λες..για πες μας η φιλη σου δεν εκμεταλευεται καταστασεις στην κοινωνια εις βαρος αλλων?...πχ δεν εχει παρκαρει ποτε σε διαβασ αναπηρων?..παιρνει αποδειξη απο γιατρο / οδοντιατρο / υδραυλικο / ηλεκτρολογο/ χτυπαει παντα εισιτηριο στο μετρο?...και επισης ρωτα οταν εχτιζε αυτη η οι γονεις της σπιτι πληρωθηκαν ολα τα πραγματικα ενσημα των εργαζομενων?...οταν ερχεται η οικιακη βοηθος της βαζει ενσημα και της δινει διαλειμα η την ξεπατωνει?...μηπως δεν ειναι π..να η χωρα αλλα οι κατοικοι της?..ολοι μας...μηπως τα φαγαμε ολοι μαζι και δεν το ξερουμε?.... 30 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε είχα ακούσει περίπτωση εργοδότης να τη πέσει στην υπάλληλο για να του κάτσει και να πάρει αύξηση. Εγώ στη θέση της θα του καθόμουν, δουλειά είναι και αυτή 😂 Η δουλεια δεν ειναι ντροπη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δυστυχώς υπάρχουν δουλειές-πόστα που υποτίθεται οτι κάνεις διάλειμμα αλλά στην ουσία δεν είναι διάλειμμα γιατί γίνεται σε χώρο εργασίας και ταυτόχρονα εργάζεσαι. Μου έδιναν διάλειμμα 20-30' σε χώρο control που έπρεπε να απαντάω στο ασύρματο,να σημειώνω και να κοιτάζω 80 κάμερες.Ταυτόχρονα ήθελα να φάω και να κάνω στο τέλος 1 τσιγάρο γιατί το απαγόρευαν στο 8ωρο. Επίσης έχω κάνει σε πόστο που δεν δίνουν καθόλου διάλειμμα γιατί με βάζουν σε χώρο εργασίας που κάθομαι,πχ σε γραφείο όπου πρέπει να κάνω κάνω δουλειά σε PC για την οποία δεν είμαι υποχρεωμένος.Ο πελάτης πρέπει να είναι ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις