Προς το περιεχόμενο

XBOX One S Controller

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.kafkas.gr/proionta/ilektronika/bataries-fortistes/alkalikes/varta-mpatapia-varta-lr-06-minion-aa-12tem_89768/

Τελικά θα πάρω αυτές. Είναι η καλύτερη τιμή σε φυσικό κατάστημα και γνωστή μάρκα. Η διαφορά με το skroutz (μαζί με τα έξοδα αποστολής) είναι 1,4 ευρώ παραπάνω, σιγά το πράγμα δηλαδή. Άσε που ο Καύκας είναι και 5 λεπτά απ' το σπίτι μου :P

https://www.kafkas.gr/proionta/ilektronika/bataries-fortistes/alkalikes/varta-bataria-alkaliki-1-5v-minion-aa-lr624-183695_183695/

και υπάρχουν και αυτές που είναι 0,30 παραπάνω από του skroutz μαζί με τα έξοδα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα ! Εχω ενα xbox 360 wireless controller αλλά επειδη έχει θέμα η μπαταρία του έχω βάλει το καλωδιο και στην ουσία θέλω να το ενσύσματο. Το θέμα ειναι οτι ενω αναβοσβήνει το λαμπάκι πανω στο controller δεν το αναγνωριζουν τα windows. Ξερει κανεις αν και ποιους drivers πρεπει να κατεβάσω ? Χρειάζεται να συνδέσω και το receiver ?
Αυτο ειναι το controller που έχω....

Τελικά ήθελε και το reciever....Παρακαλω καποιος moderator να σβήσει το μήνυμα μου....

pc-and-video-games-accessories-xbox-360-exdisplay-official-wireless-silver-controller-play-charge-kit.jpg

Επεξ/σία από polonos1313
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/9/2018 στις 6:19 ΜΜ, yiannis1991 είπε

Αγόρασα τα χειριστήριο του XBOX και σκέφτομαι να πάρω και το Play and charge kit για να μην παίρνω μπαταρίες κάθε λίγο και και λιγάκι. Γενικά το kit αξίζει ή μου προτείνετε κάτι άλλο;

Το εχω το κιτ αγορασμένο μεταχειρισμενο και σου λυνει τα χερια ..για πολλα χρονια ειχα επαναφορτιζόμενες μπαταριες ..φορτιζει γρηγορα ακομα και συνδεμενο στην φορτιση παίζει και ολα αυτα με ενα απλο καλωδιο μικρο usb που ολοι εχουμε απο καποιο τηλεφωνο... Και αν δεν θελεις να εισαι καλωδιομενος ..το βαζεις στην ακρη να φορτισει και ως τοτε χρησιμοποιεις κανονικα μπαταριες...οι μπαταριες δεν βγαινουν φτηνα ουτε οι απλες ουτε οι επαναφορτιζόμενες +φορτιστη.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/3/2019 στις 2:21 ΜΜ, chriskoko είπε

Το εχω το κιτ αγορασμένο μεταχειρισμενο και σου λυνει τα χερια ..για πολλα χρονια ειχα επαναφορτιζόμενες μπαταριες ..φορτιζει γρηγορα ακομα και συνδεμενο στην φορτιση παίζει και ολα αυτα με ενα απλο καλωδιο μικρο usb που ολοι εχουμε απο καποιο τηλεφωνο... Και αν δεν θελεις να εισαι καλωδιομενος ..το βαζεις στην ακρη να φορτισει και ως τοτε χρησιμοποιεις κανονικα μπαταριες...οι μπαταριες δεν βγαινουν φτηνα ουτε οι απλες ουτε οι επαναφορτιζόμενες +φορτιστη.

Το κιτ έχει 25 ευρώ στο skroutz. Με 25 παίρνω 4 τέτοιες https://www.e-shop.gr/mpataria-mediarange-premium-aa-lr6-24tem-p-ANA.MER0106, δηλαδή 96 μπαταρίες που είναι 48 αλλαγές μπαταριών, φτάνουν δηλαδή άνετα 2+ χρόνια, για την χρήση που το κάνω τουλάχιστον. Καλά αν πάω στο amazon παίρνω ακόμη φθηνότερες μπαταρίες. Το κακό με το κιτ είναι ότι δίνεις μπροστά τα λεφτά και πρέπει να είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσει τουλάχιστον όσο οι μπαταρίες χωρίς να πάθει το παραμικρό. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Ενώ με τις μπαταρίες τελειώνουν, τις πετάς και βάζεις καινούργιες και τέλος. Για μένα με βολεύει με μπαταρίες αφού δεν το λιώνω κιόλας...

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...