Προς το περιεχόμενο

XBOX One S Controller

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα τα χειριστήριο του XBOX και σκέφτομαι να πάρω και το Play and charge kit για να μην παίρνω μπαταρίες κάθε λίγο και και λιγάκι. Γενικά το kit αξίζει ή μου προτείνετε κάτι άλλο;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Αγόρασα τα χειριστήριο του XBOX και σκέφτομαι να πάρω και το Play and charge kit για να μην παίρνω μπαταρίες κάθε λίγο και και λιγάκι. Γενικά το kit αξίζει ή μου προτείνετε κάτι άλλο;

εντελως ψευτιά ειναι φιλε. Εμενα ουτε μισο χρονο δεν κρατησε. Παιρνε καλυτερα μπαταριες

Δημοσ.

Ωραίος! Ευχαριστώ, έχω ακούσει και αλλού ότι είναι ψιλομούφα. Οι μπαταρίες πόσο κρατάνε περίπου;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ωραίος! Ευχαριστώ, έχω ακούσει και αλλού ότι είναι ψιλομούφα. Οι μπαταρίες πόσο κρατάνε περίπου;

Οι μπαταριες κρατανε πολυ. 

Το charge kit τον μισο χρονο που ηταν ζωντανο, κρατουσε πολυ λιγο..

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, postfire είπε

παρε ε[αναφορτιζομενες 

δεν θελει εξτρα μηχανημα να τις φορτιζει ομως?

ή μπορεις να τις φορτισεις και μεσα στο controller?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξτρα θελει

παρε καποιο φτηνο σετ που τα εχει μαζι φορτιστη + μπαταριες 2500+ mah

ετσι και αλλιως κρατανε πολυ καμια σχεση με ds4

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακριβα πιστευω θα βγει ετσι

καλυτερα να παρει απλες μπαταριες, ετσι κι αλλιως φθηνες ειναι these days

48 μπαταριες για €12

https://www.amazon.de/AmazonBasics-Performance-Batterien-Darstellung-abweichen-Weiß/dp/B00MNV8E0C/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1536400023&sr=8-7&keywords=batterien%2Baa&th=1

Με €12 εχεις να παιζεις για μια ζωη

Και 100 μπαταριες για €22

amazon's choice

Επεξ/σία από firepc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει παιδιά, καλύτερα απλές μπαταρίες και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Με τις επαναφορτιζόμενες, ειδικά με κάποιο φθηνό πακέτο μπορεί να συμβούν διάφορα. Για να κάνεις απόσβεση ένα σετ επαναφορτιζόμενες και φορτιστή ισοδυναμεί με πολλές απλές μπαταρίες αφού είναι αρκετά φθηνές τώρα..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Κοντά δεν είμαι αλλά ακόμη και με τα έξοδα αποστολής βγαίνουν πιο φθηνές από public και practiker που έχει στο Βόλο.

Δημοσ.

Το Amazon τι μεταφορικά έχει; Αν είναι πάνω από 6 ευρώ τότε συμφέρει από skroutz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...