Προς το περιεχόμενο

Popcorn Time - (Dis)connecting

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα!

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που μου παρουσιάζει τις τελευταίες μέρες το PopCorn Time.

Κατ' αρχάς, το έχω κατεβάσει από το https://popcorntime.sh και συγκεκριμένα έχω την τελευταία εκδοχή για mac. Λειτουργούσε μια χαρά για καιρό και εδώ και μια εβδομάδα περίπου παρουσίασε ξαφνικά το εξής πρόβλημα: ανοίγει κανονικά, η αναζήτηση ταινίας γίνεται επίσης κανονικά, ενώ μπορώ να δω και το trailer, αλλά όταν πατάω "watch now", για να δω την ταινία, εμφανίζεται το σήμα του "connecting" και κολλάει εκεί, χωρίς ποτέ να αρχίσει να φορτώνει. Μένει στατική η οθόνη όσο και να περιμένω. 

Αυτό γίνεται με όλες τις ταινίες. Μάλιστα απεγκατέστησα το πρόγραμμα πολλές φορές, σβήνοντάς το τελείως, και το ξαναφόρτωσα από την ίδια σελίδα, αλλά συνεχίζει να κάνει το ίδιο ακριβώς.

Τι λέτε να φταίει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Jim_p, δύσκολο να φταίει κάποιο firewall, γιατί έγινε τελείως ξαφνικά και χωρίς να αλλάξω κάτι στον υπολογιστή μου.

Mico000, σ' ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω.

Αλλά εκτός αυτού έχω γενικά περιέργεια να δω τι μπορεί να φταίει, οπότε αν κάποιος μπορεί να σκεφτεί κάτι ή έχει συμβεί στον ίδιο, θα χαρώ να μου πει! :)

Update:

Μόλις συνειδητοποίησα ότι η εκδοχή που μου πρότεινες micos000 είναι η δεύτερη που έχω - το χρησιμοποιώ κι αυτό πού και πού, αλλά έχουν διαφορετική διαθεσιμότητα σε ταινίες.

Οπότε η ερώτηση παραμένει για όποιον μπορεί να σκεφτεί κάτι!

Ευχαριστώ! :)

Επεξ/σία από Ανήξερη
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Ανήξερη είπε

Αλλά εκτός αυτού έχω γενικά περιέργεια να δω τι μπορεί να φταίει,

Από τη φύση του, το pct δεν έχει δικές του ταινίες αλλά leechάρει λινκ από torrent sites και το κάνει μέσω script, οπότε, αν το site από το οποίο τραβάει τα λινκ αλλάξει κάτι στη λειτουργία του ή πάψει να δουλεύει ή αλλάξει domain ή οτιδήποτε άλλο, τότε δε θα μπορεί το πρόγραμμα να στριμάρει. Επίσης, δεν τραβάνε από το ίδιο site για ταινίες και σειρές, οπότε μπορεί να δουλεύει το ένα τμήμα και όχι το άλλο. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, πολλά μπορούν να φταίνε, όπως π.χ. η πρόσφατη αλλαγή domain και τρόπου λειτουργίας του kickass.

Πάντως, το δοκίμασα το πρόγραμμα μόλις τώρα σε windows και δουλεύει κανονικά (η έκδοση 3.1) και δουλεύει κανονικά!

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ, micos000 για την απάντηση και για το ότι τσέκαρες αν λειτουργεί σε σένα. Κι εγώ την ίδια έκδοση έχω, απλώς για mac. Ναι, όλα αυτά που γράφεις εύλογα, αλλά σε αυτή την περίπτωση, το πρόβλημα θα 'ταν κοινό για όλους τους χρήστες και θα έβρισκα στο ίντερνετ πολλές σχετικές αναφορές σε αυτό, κάτι που δεν συμβαίνει.

Σ' ευχαριστώ πάντως! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι ότι το pct δεν έχει και τίποτα φοβερές ρυθμίσεις. Πέρα από το vpn το μόνο που ίσως να μπορούσε να δημιουργήσει θέμα είναι ο φάκελος αποθήκευσης. Δοκίμασε να τον αλλάξεις από τις ρυθμίσεις μήπως και αλλάξει κάτι. Μετά, όταν πατάς να δεις μια ταινία στο κάτω μέρος και κάτω από την επιλογή ανάλυσης γράφει κάτι με peers, δοκίμασε να αλλάξεις tracker από εκεί.

Ase3Yj.jpg

Επεξ/σία από micos000
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...