haarp Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα.ενδιαφερομαι να αγοράσω το https://www.skroutz.gr/s/13528737/Xiaomi-Redmi-5-32GB.html και θα ήθελα την γνώμ σας από πιο κατάστημα να το πάρω,μιας και δεν έχω ξαναπαρει από σκρουτζ
saruman123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Να κοιτάξεις να λέει Global Version και να έχει τον κωδικό MDG1 πίσω στο κουτί.
haarp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο συγκεκριμένο δεν γράφει global version αλλά έχω διαβάσει θετικά σχόλια για το συγκεκριμένο σάιτ.να το επιλέξω από εκεί? https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-phones/Xiaomi Redmi 5-Oktapyrino-1-8GHz-5-7-LCD-IPS-3GB-RAM-32GB-ROM-Mavro Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από haarp
ziaba Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, haarp είπε Στο συγκεκριμένο δεν γράφει global version αλλά έχω διαβάσει θετικά σχόλια για το συγκεκριμένο σάιτ.να το επιλέξω από εκεί? https://www.mygad.gr/smartphones/xiaomi-phones/Xiaomi Redmi 5-Oktapyrino-1-8GHz-5-7-LCD-IPS-3GB-RAM-32GB-ROM-Mavro γραφιτικές να κάνεις διαφήμισή? πάρε από άλλο μαγαζί με πιο πολλές αξιολογήσεις (πχ Kaizer, Phonegallery) που το χουν και πιο φτηνά και άμεσα διαθέσιμο
haarp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Καταρχήν δεν γράφτηκα τώρα για να κάνω διαφήμιση. κινητό θέλω να πάρω και το ψάχνω το θεμα.και στα σάιτ που ανέφερες δεν το βλέπω διαθέσιμο... Απλά διάβασα καες κριτικές για το συγκεκριμένο σάιτ για αυτό και ρώτησα.
haarp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Όντως υπάρχει διαθέσιμο σε black από phonegallery. Κάποια προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο σάιτ?
ziaba Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, haarp είπε Όντως υπάρχει διαθέσιμο σε black από phonegallery. Κάποια προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο σάιτ? είχα αγοράσει συσκευή απ αυτούς άλλα πριν από 4 χρονιά δεν είχα κάποιο θέμα
saruman123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, haarp είπε Όντως υπάρχει διαθέσιμο σε black από phonegallery. Κάποια προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο σάιτ? Από το Phone έχω πάρει όλα μου τα Samsung και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
jvaf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Το έψαχνα και εγώ για το ίδιο κινητό και επικοινώνησα με το mygad όπου με ενημέρωσαν ότι δεν καλύπτει το 4G Δίκτυο της Wind και ότι δεν είναι με Global Version. Νομίζω και το youhou το έχει.
saruman123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, jvaf είπε Το έψαχνα και εγώ για το ίδιο κινητό και επικοινώνησα με το mygad όπου με ενημέρωσαν ότι δεν καλύπτει το 4G ΔΙΚΤΙΟ ΤΗΣ WIND και ότι δεν είναι με Global Version. Νομίζω και το youhou το έχει. Δεν έχεις ενημερωθεί,είναι σε όλα τα δίκτυα.
jvaf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Δεν έχεις ενημερωθεί,είναι σε όλα τα δίκτυα. Ναι ο υπάλληλος από το mygad με ρώτησε σε ποιον πάροχο είμαι και μου ανέφερε για πρόβλημα με το 4G της Wind
saruman123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, jvaf είπε Ναι ο υπάλληλος από το mygad με ρώτησε σε ποιον πάροχο είμαι και μου ανέφερε για πρόβλημα με το 4G της Wind Να ενημερωθούν και αυτοί,εχουν μείνει πίσω πες τούς. Αυτό ήταν παλιά. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα