woopsi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Γρήγορη και απλή ερώτηση. Είμαι πάντα με ακουστικά στα αυτιά. Όλα τα ενσύρματα ακουστικά που είχα της apple χάλασαν. Τώρα έχω τα vava που είναι πολύ καλά αλλά δεν μπορώ να τα έχω στα αυτιά μου συνεχώς γιατί κουράζομαι και δεν μπορώ τέτοιου στυλ ακουστικά(με λαστιχάκι). Λέω να πάρω τα airpods, αλλά στο istorm τα δίνει 199€, το apple store 159$ και κάτι μαγαζιά στο σκρουτζ 130€. Είναι valid αυτά του σκρουτζ; Να μη δώσω 130€ και να βγω χαμένος εν τέλει.
marmagia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ από Σκρουτζ τα πήρα πριν κάποιο καιρό και είναι αυθεντικότητα και μια χαρα Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από marmagia
kormos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, woopsi είπε Γρήγορη και απλή ερώτηση. Είμαι πάντα με ακουστικά στα αυτιά. Όλα τα ενσύρματα ακουστικά που είχα της apple χάλασαν. Τώρα έχω τα vava που είναι πολύ καλά αλλά δεν μπορώ να τα έχω στα αυτιά μου συνεχώς γιατί κουράζομαι και δεν μπορώ τέτοιου στυλ ακουστικά(με λαστιχάκι). Λέω να πάρω τα airpods, αλλά στο istorm τα δίνει 199€, το apple store 159$ και κάτι μαγαζιά στο σκρουτζ 130€. Είναι valid αυτά του σκρουτζ; Να μη δώσω 130€ και να βγω χαμένος εν τέλει. Έχει αναφερθεί πολλές φορές, τς προϊόντα που προμηθεύονται τα «παραμάγαζα» είναι αφορολόγητα (κατά μεγάλο %) γι αυτό και είναι ανταγωνιστικά στις τιμές σε σχέση με τις επίσημες αντιπροσωπείες ή τις μεγάλες αλυσίδες.
woopsi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Έχει αναφερθεί πολλές φορές, τς προϊόντα που προμηθεύονται τα «παραμάγαζα» είναι αφορολόγητα (κατά μεγάλο %) γι αυτό και είναι ανταγωνιστικά στις τιμές σε σχέση με τις επίσημες αντιπροσωπείες ή τις μεγάλες αλυσίδες. Υπάρχει κανα άρθρο να διαβάσω σχετικά με το θέμα; Δεν αμφισβητώ κάτι τέτοιο απλά μου κάνει εντύπωση και θα ήθελα να δω πως λειτουργεί το όλο θέμα
kormos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, woopsi είπε Υπάρχει κανα άρθρο να διαβάσω σχετικά με το θέμα; Δεν αμφισβητώ κάτι τέτοιο απλά μου κάνει εντύπωση και θα ήθελα να δω πως λειτουργεί το όλο θέμα Αν σου δείξει το κατάστημα το τιμολόγιο αγοράς (το αποκλείω) ίσως δεις τη διαφορά. Δε βλέπω το λόγο γιατί να σου κάνει εντύπωση όταν στα περισσότερα προϊόντα στον τίτλο ή περιγραφή τους φέρουν χαρακτηριστικό πχ EU, UK, κλπ
woopsi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, kormos είπε Αν σου δείξει το κατάστημα το τιμολόγιο αγοράς (το αποκλείω) ίσως δεις τη διαφορά. Δε βλέπω το λόγο γιατί να σου κάνει εντύπωση όταν στα περισσότερα προϊόντα στον τίτλο ή περιγραφή τους φέρουν χαρακτηριστικό πχ EU, UK, κλπ Εντύπωση μου κάνει πχ πως γιατί να πουλήσεις κάτι 130€ όταν η Apple το δίνει 159$. Ποιό το κέρδος;
alexakos89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, woopsi είπε Εντύπωση μου κάνει πχ πως γιατί να πουλήσεις κάτι 130€ όταν η Apple το δίνει 159$. Ποιό το κέρδος; έλα?
kormos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, woopsi είπε Εντύπωση μου κάνει πχ πως γιατί να πουλήσεις κάτι 130€ όταν η Apple το δίνει 159$. Ποιό το κέρδος; Στο εξήγησα παραπάνω αυτό... Το ένα περιέχει φορολογία (αναφέρομαι για Ελλάδα) και το άλλο όχι
woopsi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kormos είπε Στο εξήγησα παραπάνω αυτό... Το ένα περιέχει φορολογία (αναφέρομαι για Ελλάδα) και το άλλο όχι Ντάξει έψαξα λίγο πέρα δώθε και ψιλοκατάλαβα πως δεν έχουν όλοι τον ίδιο προμηθευτή, και πως μπορούν να το δώσουν με όποια τιμή θέλουν.
kormos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, woopsi είπε Ντάξει έψαξα λίγο πέρα δώθε και ψιλοκατάλαβα πως δεν έχουν όλοι τον ίδιο προμηθευτή, και πως μπορούν να το δώσουν με όποια τιμή θέλουν. Για την Ελλάδα προμηθευτής είναι ένας για τα προιόντα της Apple. Οι λοιποί τα κάνουν εισαγωγή...απο τρίτες χώρες και πολλές φορές "διαφεύγουν" της φορολογίας, εκεί και η καλύτερη τιμή να χτυπά απ όσους κάνουν αγορά από την Ελληνική Αντιπροσωπεία.
woopsi Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, kormos είπε Για την Ελλάδα προμηθευτής είναι ένας για τα προιόντα της Apple. Οι λοιποί τα κάνουν εισαγωγή...απο τρίτες χώρες και πολλές φορές "διαφεύγουν" της φορολογίας, εκεί και η καλύτερη τιμή να χτυπά απ όσους κάνουν αγορά από την Ελληνική Αντιπροσωπεία. Aυτό ακριβώς έψαχνα να μάθω γιατί καθώς άσχετως με το θέμα πίστευα πως τα παίρνουν όλοι απ την αντιπροσωπεία της Apple εδώ. Ευχαριστώ πάντως..
kormos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, woopsi είπε Aυτό ακριβώς έψαχνα να μάθω γιατί καθώς άσχετως με το θέμα πίστευα πως τα παίρνουν όλοι απ την αντιπροσωπεία της Apple εδώ. Ευχαριστώ πάντως.. Να σαι καλά.
kolumvitis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως σχετικά με τα airpods παρότι μου φαίνονται πολύ ελκυστικά, το να έχω ακτινοβολία bluetooth και στα δύο μου αυτιά (ή έστω στο 1) το βρίσκω εξαιρετικά κακή ιδέα και αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που δεν τα έχω αγοράσει.
kormos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, kolumvitis είπε Πάντως σχετικά με τα airpods παρότι μου φαίνονται πολύ ελκυστικά, το να έχω ακτινοβολία bluetooth και στα δύο μου αυτιά (ή έστω στο 1) το βρίσκω εξαιρετικά κακή ιδέα και αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που δεν τα έχω αγοράσει. Τι συσκευή τηλεφώνου έχεις;
kolumvitis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, kormos είπε Τι συσκευή τηλεφώνου έχεις; iphone 6s γτ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα