Manvik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα εχω αγορασει την μητρικη Asus rog strix b350-f gaming μεταχειρισμενη απο την οποια ελειπε η βιδα για τον m.2 Μετα απο αναζητηση στο σκρουτζ δεν βρηκα κατι. Γνωριζετε εαν υπαρχει καποιο καταστημα στην Αθηνα απο οπου θα μπορουσα να παρω μια τετοια βιδα?
Mr_Terror Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 ειναι λεπτη σε παχος και κοντη βιδα.Θελει προσοχη γιατι αν μπει λαθος βιδα μπορει να φαει το σπειρωμα 1
TsoliasGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Σε καταστήματα με βίδες.Ενα υπάρχει στην άνοδο της Καλλιρρόης στην Αθήνα.εχει τα πάντα σχεδόν.με την μητρική ανά χείρας.
thetiesthatbind Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Manvik είπε Καλησπέρα εχω αγορασει την μητρικη Asus rog strix b350-f gaming μεταχειρισμενη απο την οποια ελειπε η βιδα για τον m.2 Μετα απο αναζητηση στο σκρουτζ δεν βρηκα κατι. Γνωριζετε εαν υπαρχει καποιο καταστημα στην Αθηνα απο οπου θα μπορουσα να παρω μια τετοια βιδα? Επικοινώνησε με τον αγοραστή να σου τη στείλει αλλιώς στείλε ένα mail στην ASUS ή τηλέφωνο καλυτερα και ρώτησε από που μπορείς να βρεις βίδα.
Manvik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε Σε καταστήματα με βίδες.Ενα υπάρχει στην άνοδο της Καλλιρρόης στην Αθήνα.εχει τα πάντα σχεδόν.με την μητρική ανά χείρας. Εννοεις το BYTE COMPUTER ?? 44 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Επικοινώνησε με τον αγοραστή να σου τη στείλει αλλιώς στείλε ένα mail στην ASUS ή τηλέφωνο καλυτερα και ρώτησε από που μπορείς να βρεις βίδα. Εχω επικοινωνησει με το παιδι.. εψαξε αλλα δεν τη βρηκε . Επισης προσπαθησα να παρω και κανα δυο δορες στην asus χωρις αποτελεσμα.. δεν χτυπαει καν , αλλα θα ξαναπροσπαθησω
Manvik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Crybal είπε Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι? χολαργο
ksessalonikios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Πάνε σε κανα κατάστημα υπολογιστών που διαθέτει σέρβις και ρωτα εκεί, όλο και θα έχουν καμια περισια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα