Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω αγορασει την μητρικη Asus rog strix b350-f gaming μεταχειρισμενη απο την οποια ελειπε η βιδα για τον m.2

Μετα απο αναζητηση στο σκρουτζ δεν βρηκα κατι.

Γνωριζετε εαν υπαρχει καποιο καταστημα στην Αθηνα απο οπου θα μπορουσα να παρω μια τετοια βιδα?

Δημοσ.

Σε καταστήματα με βίδες.Ενα υπάρχει στην άνοδο της Καλλιρρόης στην Αθήνα.εχει τα πάντα σχεδόν.με την μητρική ανά χείρας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Manvik είπε

Καλησπέρα εχω αγορασει την μητρικη Asus rog strix b350-f gaming μεταχειρισμενη απο την οποια ελειπε η βιδα για τον m.2

Μετα απο αναζητηση στο σκρουτζ δεν βρηκα κατι.

Γνωριζετε εαν υπαρχει καποιο καταστημα στην Αθηνα απο οπου θα μπορουσα να παρω μια τετοια βιδα?

Επικοινώνησε με τον αγοραστή να σου τη στείλει αλλιώς στείλε ένα mail στην ASUS ή τηλέφωνο καλυτερα και ρώτησε από που μπορείς να βρεις βίδα. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε

Σε καταστήματα με βίδες.Ενα υπάρχει στην άνοδο της Καλλιρρόης στην Αθήνα.εχει τα πάντα σχεδόν.με την μητρική ανά χείρας.

Εννοεις το BYTE COMPUTER ??

44 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Επικοινώνησε με τον αγοραστή να σου τη στείλει αλλιώς στείλε ένα mail στην ASUS ή τηλέφωνο καλυτερα και ρώτησε από που μπορείς να βρεις βίδα. 

Εχω επικοινωνησει με το παιδι.. εψαξε αλλα δεν τη βρηκε . Επισης προσπαθησα να παρω και κανα δυο δορες στην asus χωρις αποτελεσμα.. δεν χτυπαει καν , αλλα θα ξαναπροσπαθησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...