Sasuke_Uchiha Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, andreasece είπε Chinese ή international? https://www.onlinemegastore.gr/index.php?route=product/product&product_id=1131 https://www.skroutz.gr/s/14790011/Xiaomi-Mi-Band-3.html Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από Sasuke_Uchiha 1
Starcraft2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Sasuke_Uchiha είπε Τι pm; Γράψε εδώ τι σε χάλασε γιατί είμαι στο τσακ να μη το παραγγείλω και θα βοηθησεις κ αλλου μελλοντικούς αγοραστές. Είναι εκτός θέματος και θα ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα, ότι θέλετε πμ... ευχαριστώ.
andreasece Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Starcraft2 είπε Είναι εκτός θέματος και θα ανοίξουμε μεγάλη κουβέντα, ότι θέλετε πμ... ευχαριστώ. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι πρέπει να συζητάμε σε αυτά τα θέματα. Αν είναι κάτι προσωπικό και δεν θες να το πεις δημόσια κακώς έκανες την πρώτη δημοσίευση. Γενικά δεν προσφέρεις κάτι αυτή τη στιγμή, μόνο αμφιβολία σε υποψήφιους αγοραστές χωρίς αιτιολόγηση. 6
Starcraft2 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, andreasece είπε Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι πρέπει να συζητάμε σε αυτά τα θέματα. Αν είναι κάτι προσωπικό και δεν θες να το πεις δημόσια κακώς έκανες την πρώτη δημοσίευση. Γενικά δεν προσφέρεις κάτι αυτή τη στιγμή, μόνο αμφιβολία σε υποψήφιους αγοραστές χωρίς αιτιολόγηση. ...δεν έγραψα ότι είναι χάλια το ρολόι αλλά ότι είμαι απογοητευμένος σε σχέση με το no.1 f1 που έχω, μπορώ να παραθέσω 10 καλά και κάποιος να παραθέσει 10 άσχημα...δεν θα μπω στην διαδικασια αντιπαράθεσης, απεναντίας είπα σε όποιον θέλει λεπτομέρειες να μου στείλει προσωπικό μήνυμα... Όσον αφορά για το αν έπρεπε να κάνω την πρώτη μου δημοσίευση και σχόλια τέτοιου είδους υπάρχουν και οι διαχειριστές να το κρίνουν... Ο,τι άλλο θέλεις pm me... Ξεφύγαμε από το θέμα πάλι...
GeorgeAl92 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο wearable gadget μέχρι 50€ δεν χρειάζεται ούτε πολύ κουβέντα ούτε πολύ μυαλό για να το δει κάποιος. Αγορά από Κίνα δεν συμφέρει μέχρι να πέσει στα 15€ αφού το βρίσκεις στην Ελλάδα στα 25-26€ το international με 1 χρόνο εγγύηση (του εκάσθωτε μαγαζιού). 1
Dynamics Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Όποτε αν βρει κάποιος τιμή κάτω από 20 με κουπόνια η χωρίς ας ενημερώσει Όποτε αν βρει κάποιος τιμή κάτω από 20 με κουπόνια η χωρίς ας ενημερώσει
Aggeluska Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 αξιζει παιδια το συγκεκριμενο smartwatch? ειμαι τερμα ασχετος στα smartwatch αλλα ηθελα παντα να παρω ενα και αυτο εχει αρκετα προσιτη τιμη. Υπαρχει εκτος απο αυτο καποιο αλλο στα ιδια λεφτα περιπου που να αξιζει περισσοτερο ή αν παρω αυτο ειναι οκ;
andreasece Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Aggeluska είπε αξιζει παιδια το συγκεκριμενο smartwatch? ειμαι τερμα ασχετος στα smartwatch αλλα ηθελα παντα να παρω ενα και αυτο εχει αρκετα προσιτη τιμη. Υπαρχει εκτος απο αυτο καποιο αλλο στα ιδια λεφτα περιπου που να αξιζει περισσοτερο ή αν παρω αυτο ειναι οκ; Τυπικά, δεν είναι smartwatch. Τώρα για το αν αξίζει, είναι πολύ γενική ερώτηση και νομίζω ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του τι χρειάζεται. Καλύτερα να δεις κανένα βιντεάκι με τις λειτουργίες του για να αποφασίσεις. Για κάποιον που θέλει να πάρει ένα τέτοιο γκάτζετ σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
Aggeluska Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 5 minutes ago, andreasece said: Τυπικά, δεν είναι smartwatch. Τώρα για το αν αξίζει, είναι πολύ γενική ερώτηση και νομίζω ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του τι χρειάζεται. Καλύτερα να δεις κανένα βιντεάκι με τις λειτουργίες του για να αποφασίσεις. Για κάποιον που θέλει να πάρει ένα τέτοιο γκάτζετ σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. θα δω ευχαριστω!
GeorgeAl92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, Aggeluska είπε αξιζει παιδια το συγκεκριμενο smartwatch? ειμαι τερμα ασχετος στα smartwatch αλλα ηθελα παντα να παρω ενα και αυτο εχει αρκετα προσιτη τιμη. Υπαρχει εκτος απο αυτο καποιο αλλο στα ιδια λεφτα περιπου που να αξιζει περισσοτερο ή αν παρω αυτο ειναι οκ; Εννοείται πως αξίζει και ναι είναι smartwatch για απλή χρήση. Υ.Γ. Μην δίνεις σημασία σε ότι λέει ο andreasece δεν σκαμπάζει πολλά το παιδί. 1 1
kallair Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε Εννοείται πως αξίζει και ναι είναι smartwatch για απλή χρήση. Υ.Γ. Μην δίνεις σημασία σε ότι λέει ο andreasece δεν σκαμπάζει πολλά το παιδί. Παιδες μην λετε οτι θελετε. ΟΛΗ Η σειρα miband ειναι activity trackers με καποιες εξτρα δυνατοτητες αναλογα την εκδοση. ΔΕΝ ειναι smartwatches. Αν ηταν smartwatches θα επαιρναν κ εξτρα εφαρμογες και πολλα αλλα καλουδια. 8
what_if Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 ειναι fitness band με καποιες εξτρα λειτουργιες ,τα smartwatches τρεχουν apps
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Παντως οι εντυπώσεις των πρώτων ημερων θετικές. Μεγάλη αυτονομία υπολογίζω 2 φορές το μήνα φόρτιση με την χρήση που του κάνω. Οι καρδιακοί παλμοί είναι ακριβείς τους επιβεβαίωσα σε διαφορετικές καταστάσεις.
Aggeluska Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 το πηρα και εγω χθες τελικα. Και εγω εχω πολυ καλες εντυπωσεις. Κομψο, καθετε καλα στο χερι και εχει και καποιες ενδιαφερον λειτουργιες που μου αρεσουν.
shamrock1404 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Το θέμα έχει ξεχειλωσει... Matrix, where are you?
Προτεινόμενες αναρτήσεις