Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi band 3 international 21,67 @gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

Με Ελτα κουριερ ή ειδοποίηση και ταχυδρομείο;

Εϊναι 3 μέρες Ελλάδα σε μένα αλλά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. 

ΕΛΤΑ κανονικά. Και μένα έκανε 2-3 μέρες να πάρει μπρος (παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα)

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα τελικά με Elta courier.

Το Tracking μόλις εμφανιστεί Ελλάδα περνάει στο tracking των ELTA απο όπου και το παρακολουθείτε  κανονικά

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, tonypapadovic είπε

ΕΛΤΑ κανονικά. Και μένα έκανε 2-3 μέρες να πάρει μπρος (παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα)

Παρέλαβα σήμερα με παραγγελία στις 19/9. 

Σε μένα δεν εμφανιζόταν καμία πληροφορία στο tracking από την στιγμή που ήρθε Ελλάδα την περασμένη Τρίτη.  

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zorans είπε

Παρέλαβα σήμερα με παραγγελία στις 19/9. 

Σε μένα δεν εμφανιζόταν καμία πληροφορία στο tracking από την στιγμή που ήρθε Ελλάδα την περασμένη Τρίτη.  

ούτε σε μένα. μέχρι που μπήκα στο σαιτ elta courier όπου το εμφανίζει κανονικά. 

δηλαδή άλλο tracking έχει το ελτα και άλλο το elta courier 

Δημοσ.

Πάντως παιδιά, έχει πέσει στα 25-26 στο σκρουτζ. (Με μεταφορικά +4)

Μπορείς να πας και Αθήνα από συγκεκριμένα σκρουτζομάγαζα και να το πάρεις απευθείας. 

Αξίζει όλη αυτή η αναμονή για 4-5 ευρώ; 

ΥΓ. Έχει και επαρχία, όχι μόνο Αθήνα σε περίπτωση που πεταχτεί κάποιος να πει τα δικά του. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, waterpolistas είπε

Αν σκεφτεις οτι στα 25-26 απο εξωτερικο παιρνεις 1-2 λουρακια ακομα και μια ζελατινα πιστευω ναι

Δεν νομίζω να πήρε κανείς από δω μέσα λουράκια και έξτρα ζελατίνες, αλλιώς θα το έγραφαν. 

Εκτός αν το έγραψαν και είμαι γκαβός. 

Άσε που θα έπρεπε να κάνουν 2 παραγγελίες ξεχωριστά γιατί θα έτρωγαν το τελωνείο στα μουτσούνια. 

22 δεν είναι το όριο για να γλιτώσεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Starcraft2 είπε

Μόλις παρέλαβα...απογοητευμένος σε σχέση με το no.1...

Να ρωτήσω γιατί;

και μια ερώτηση: μου ήρθε με 15% μπαταρία. Το έβαλα για φόρτιση εδώ και 4 ώρες και ακόμα να φορτίσει. Είναι λογικό;

Επεξ/σία από zorans
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, zorans είπε

Να ρωτήσω γιατί;

και μια ερώτηση: μου ήρθε με 15% μπαταρία. Το έβαλα για φόρτιση εδώ και 4 ώρες και ακόμα να φορτίσει. Είναι λογικό;

Pm

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Starcraft2 είπε

Pm

Τι pm; Γράψε εδώ τι σε χάλασε γιατί είμαι στο τσακ να μη το παραγγείλω και θα βοηθησεις κ αλλου μελλοντικούς αγοραστές. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Sasuke_Uchiha είπε

Πάντως παιδιά, έχει πέσει στα 25-26 στο σκρουτζ. (Με μεταφορικά +4)

Μπορείς να πας και Αθήνα από συγκεκριμένα σκρουτζομάγαζα και να το πάρεις απευθείας. 

Αξίζει όλη αυτή η αναμονή για 4-5 ευρώ; 

ΥΓ. Έχει και επαρχία, όχι μόνο Αθήνα σε περίπτωση που πεταχτεί κάποιος να πει τα δικά του. 

Chinese ή international?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...