Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi band 3 international 21,67 @gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει παραλάβει κανείς απο το gearbest;;  Απο τις 12/9 έχω ρίξει παραγγελία και χθες μόνο εμφανίστηκε στο tracking οτι βρίσκεται στο Βέλγιο. 

Επίσης με την international έκδοση, όταν το ανοίξεις για πρώτη φορά θα είναι στα αγγλικά; 

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tim2231 είπε

έχει παραλάβει κανείς απο το gearbest;;  Απο τις 12/9 έχω ρίξει παραγγελία και χθες μόνο εμφανίστηκε στο tracking οτι βρίσκεται στο Βέλγιο. 

Επίσης με την international έκδοση, όταν το ανοίξεις για πρώτη φορά θα είναι στα αγγλικά; 

Απ τη στιγμη που εφτασε Βελγιο, να υπολογιζεις 4-5 μερες.   Μια χαρα εισαι.

Δημοσ.

Πρίν από λίγο είδα ότι το δικό μου με Belgium Post έφτασε Ελλάδα, λογικά Τρίτη - Τετάρτη θα είναι στα χέρια μου.....άντε να δούμε...........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έστειλαν από gearbest 12/9 απλό ταχυδρομείο χωρίς χρήση κουπονιού. Παρέλαβα εχθές 5/10 Ηράκλειο Κρήτης. Χωρίς να τους πω κάτι το δέμα είχε τιμή τυπομενη από έξω 12$

Επεξ/σία από Dimitris Papadakis
Δημοσ.

παραγγελια 13/9 έφτασε σήμερα 9/10. όποιος ξέρει αν μπορώ να έχω συγχρονισμενο στο ίδιο λογαριασμό και miband 2 και 3 ας στείλει κάνα pm

Δημοσ.

Τελικά τα unregistered ήρθαν γρηγορότερα όπως βλέπω :) εγώ την έκανα 8/9 την παραγγελία με την απλή αποστολή και έφτασε εδώ και 8 μέρες όπως και ο φίλος πιο πάνω.

Δημοσ.
Στις 6/10/2018 στις 1:03 ΜΜ, takinio είπε

Με Ελτά.

Με Ελτα κουριερ ή ειδοποίηση και ταχυδρομείο;

Εϊναι 3 μέρες Ελλάδα σε μένα αλλά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. 

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο το δικό μου τρακινγκ δείχνει ότι έφτασε Βραζιλία. Να το έκαναν το θαύμα τους οι Κινέζοι με λάθος αποστολή ή λάθος tracking number ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...