sargus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε 21.95€ με belgium post ευχαριστώ τον TS και τον φίλο που ποσταρε το κουπονάκι IVBAND3 το οποίο λειτουργεί αν το γράψετε και όχι copy paste. Αν εβγαινε τελική με μεταφορικά 25-26€ απο Ελληνικό κατάστημα θα το προτιμούσα αλλά βγαίνει 31€ μόνο με μεταφορικά . Και εγώ μια από τα ίδια ακριβώς!
Talos82 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, patrickdrd είπε εγω τολμω να πω οτι πιο πολυ μ αρεσει το band 2, πολυ πληροφορια αχρηστη, τα βηματα πχ δεν μπορουν να απενεργοποιηθουν; εχουμε την αποσταση τι τα θελουμε τα βηματα; στο 2 παντως μπορουσαν να απενεργοποιηθουν, εννοειται σουταρα ασκηση, καιρο κλπ, τελος, ουτε τα swypes μ αρεσουν, στο 2 πατηματακι κι εβλεπες οτι ηθελες Σαφώς πιο όμορφο και βολικό το 2. 1
kyanokranos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο banggood στα 21,77€ (+3,24€ για Priority = 25,,01€) με το κουπόνι mibanden. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από kyanokranos
FKLDS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kyanokranos είπε Στο banggood στα 21,77€ (+3,24€ για Priority = 25,,01€) με το κουπόνι mibanden. Mία σελίδα πίσω πόσταρα χαμηλότερη τιμή από το banggood, 20.35€ με κωδικό mihk20 (international version). Επίσης, το banggood έχει ανοίξει διάφορους κωδικούς (τα δύο τελευταία γράμματα αλλάζουν, προφανώς χρησιμοποιεί διάφορα διεθνή σύμβολα χωρών) για την κινέζικη έκδοση: Με κωδικούς όπως mibandde, mibandfr, mibanndd η τιμή πάει στα 20.49€ Με κωδικό miband204 στα 20.40€ Με κωδικό Mibandpt η τιμή της κινέζικης έκδοσης πάει στα 20.15€ Σε όλες τις περιπτώσεις, έρχεται με δωρεάν air parcel register (συστημένο) Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από FKLDS
iakoboss7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 γιατι να παρει καποιος κινεζικη εκδοση οταν με 1 ευρω παραπανω παιρνει την international? 1
FKLDS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Για την ακρίβεια, η international έκδοση από banggood αυτή τη στιγμή είναι η φτηνότερη που μπορεί να πάρει κανείς. Με 1 ευρώ παραπάνω παίρνεις την international έκδοση από gearbest. Εγώ απλά συμπληρώνω τους κωδικούς που ισχύουν αυτή τη στιγμή.
Zerg13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω το mi band 2. Ειναι μετριο. Δεν μετραει βηματα επ ακριβως. Ουτε τον υπνο ολα στο περιπου κατα προσεγγιση. Το deep sleep ιδεα δεν εχω αν το μετραει και αυτο σωστα, χλωμο επισης στο banggood δεν εχετε εγγυηση, οταν χαλασει κατι κανουν τους...κινεζους στην κυριολεξια. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
burnin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 παιδια πριν κανω μια παραγγελία, απο την εμπειρία σας, μετράει σωστα βηματα-αποστάσεις ή οχι; ευχαριστω
vrwmiaris Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Zerg13 είπε Εχω το mi band 2. Ειναι μετριο. Δεν μετραει βηματα επ ακριβως. Ουτε τον υπνο ολα στο περιπου κατα προσεγγιση. Το deep sleep ιδεα δεν εχω αν το μετραει και αυτο σωστα, χλωμο επισης στο banggood δεν εχετε εγγυηση, οταν χαλασει κατι κανουν τους...κινεζους στην κυριολεξια. Και τώρα τελευταία πληρώνεις για αποστολή με priority και το στέλνουν με ότι να ναι, μπαίνει τελωνείο και λένε να έβαζες tarif.εκεί να δεις τι κινέζοι γίνονται. 1
papars Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Κάποιο πακέτο με λουράκια, σε καλή τιμή βρήκατε;
Zerg13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, Zerg13 είπε Εχω το mi band 2. Ειναι μετριο. Δεν μετραει βηματα επ ακριβως. Ουτε τον υπνο ολα στο περιπου κατα προσεγγιση. Το deep sleep ιδεα δεν εχω αν το μετραει και αυτο σωστα, χλωμο επισης στο banggood δεν εχετε εγγυηση, οταν χαλασει κατι κανουν τους...κινεζους στην κυριολεξια. Εχουν 6 μηνες εγγυηση τελικα και οχι ετος...οποτε ισως σωστα καναν τους κινεζους ενα ετος στα κινητα
FKLDS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οφ τοπικ, επειδή πριν λίγες ωρες έκανα παραγγελία με pdm από banggood και μόλις έφυγε, δεν το κάνουν τώρα τελευταία να στέλνουν με ο,τι να ναι. Υπήρξε bug και άλλαζαν τη μέθοδο αποστολής, το παραδεχτηκαν οι ίδιοι άλλωστε. Αυτό στο οποίο όντως έκαναν τους Κινέζους σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν στα έξοδα τελωνείου, που σε ρωτούσαν με τρόπο αν ήθελες να σου καλύψουν τα έξοδα αποστολής (σαφώς μικρότερο ποσό). Εκεί ναι, έκαναν τους Κινέζους. Τέλος πάντων, πιο πάνω απλά παρέθεσα μερικούς κωδικούς που ρίχνουν τη τιμή κάτω από το όριο του τελωνείου είτε για την international είτε για την chinese version. Όποιος θέλει αγοράζει από όπου θέλει. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από FKLDS
kaliakman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, FKLDS είπε Οφ τοπικ, επειδή πριν λίγες ωρες έκανα παραγγελία με pdm από banggood και μόλις έφυγε, δεν το κάνουν τώρα τελευταία να στέλνουν με ο,τι να ναι. Υπήρξε bug και άλλαζαν τη μέθοδο αποστολής, το παραδεχτηκαν οι ίδιοι άλλωστε. Αυτό στο οποίο όντως έκαναν τους Κινέζους σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν στα έξοδα τελωνείου, που σε ρωτούσαν με τρόπο αν ήθελες να σου καλύψουν τα έξοδα αποστολής (σαφώς μικρότερο ποσό). Εκεί ναι, έκαναν τους Κινέζους. Τέλος πάντων, πιο πάνω απλά παρέθεσα μερικούς κωδικούς που ρίχνουν τη τιμή κάτω από το όριο του τελωνείου είτε για την international είτε για την chinese version. Όποιος θέλει αγοράζει από όπου θέλει. Αγόρασα τελικά με τον κωδικό που είπες την international. Ήθελε με το χέρι (λογικά αντέγραψα κανέναν extra χαρακτήρα). Στα δια ταυτα πήρα από το αλι το λουράκι γκρι-μπλε που έχει μιας και φαίνεται ωραίο. Ακόμα ψαχνομαι μιας και δεν έχω ξαναπαρει : υπάρχει τρόπος να ελέγχω την μουσική στο κινητό? Λίγο που είδα κανείς δεν το υποστηρίζει επειδή τρώει πολύ μπαταρία.
sargus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kaliakman είπε Στα δια ταυτα πήρα από το αλι το λουράκι γκρι-μπλε που έχει μιας και φαίνεται ωραίο Για βάλε λινκ για αυτο γιατί ψάχνομαι και εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις