Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi band 3 international 21,67 @gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sargus είπε

Μόλις παράγγειλα και εγώ ένα. Ερώτηση άσχετου: shipping insurance (που έβαλα) χρειάζεται; Εσείς βάζετε;

Δε χρειάζεται, απλά πλήρωσε με paypal για να βρεις ευκολότερα το δίκιο σου αν γίνει η στραβή

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου.

Και άλλη ερώτηση: Μόλις παράγγειλα ένα και σκέφτηκα να αγοράσω άλλο ένα για δώρο. Άραγε τι είναι καλύτερο; Να κάνω χωριστή παραγγελία ή κάπως να τους πω να ακυρώσουν την πρώτη και να κάνω μετά μια διπλή;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sargus είπε

Ευχαριστώ φίλε μου.

Και άλλη ερώτηση: Μόλις παράγγειλα ένα και σκέφτηκα να αγοράσω άλλο ένα για δώρο. Άραγε τι είναι καλύτερο; Να κάνω χωριστή παραγγελία ή κάπως να τους πω να ακυρώσουν την πρώτη και να κάνω μετά μια διπλή;

Καλύτερα να κάνεις δεύτερη για να μην ξεπερνά το όριο των 22 ευρώ ανά παραγγελία. Και παρόλο που είναι κάτω από 22 ευρώ για σιγουριά θα επέλεγα Belgium Registered τρόπο αποστολής

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 25/9/2018 στις 7:18 ΜΜ, FKLDS είπε

Το έχει στο banggood στα 20.35€ με νέο κωδικό mihk20 (με air parcel register, δηλαδή συστημένο)

Ίσως ακουστεί αστείο.. αλλά δεν βρίσκω που να βάλω τον κωδικό.. έχω κατεβάσει και το app, αλλά και στο κινητο- με chrome - επίσης τίποτα.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sargus είπε

Στο τέλος τον βάζεις τον κωδικό, λίγο πριν πληρώσεις.

Δεν δουλεύει ο κωδικός. Βγάζει invalid. Έχουμε κανέναν άλλο? 

Δημοσ.

Σκρουτζ ξεκιναει 26.5 μαλλον με βλεπω να το παιρνω απο εκει μιας και εχω κοντα καταστημα αν και υπαρχουν αρκετα καταστηματα που το εχουν

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και το άρπαξε η κόρη μου πριν προλάβω να το βγάλω από το κουτί.  €21,87 βγήκε.

Πολύ καλή ποιότητα και όμορφο στο χέρι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/9/2018 στις 1:01 ΠΜ, kaliakman είπε

Δεν δουλεύει ο κωδικός. Βγάζει invalid. Έχουμε κανέναν άλλο? 

O κωδικός mihk20 δουλεύει. Αν δεν περνάει με copy-paste δοκιμάστε να τον γράψετε.

Δημοσ.

εγω τολμω να πω οτι πιο πολυ μ αρεσει το band 2,
πολυ πληροφορια αχρηστη,
τα βηματα πχ δεν μπορουν να απενεργοποιηθουν;
εχουμε την αποσταση τι τα θελουμε τα βηματα;
στο 2 παντως μπορουσαν να απενεργοποιηθουν,
εννοειται σουταρα ασκηση, καιρο κλπ,
τελος, ουτε τα swypes μ αρεσουν,
στο 2 πατηματακι κι εβλεπες οτι ηθελες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, patrickdrd είπε

εγω τολμω να πω οτι πιο πολυ μ αρεσει το band 2,
πολυ πληροφορια αχρηστη,
τα βηματα πχ δεν μπορουν να απενεργοποιηθουν;
εχουμε την αποσταση τι τα θελουμε τα βηματα;
στο 2 παντως μπορουσαν να απενεργοποιηθουν,
εννοειται σουταρα ασκηση, καιρο κλπ,
τελος, ουτε τα swypes μ αρεσουν,
στο 2 πατηματακι κι εβλεπες οτι ηθελες

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι πολλά θα μπορούν να απενεργοποιηθούν / προστεθούν στην πορεία, είτε από την επίσημη εφαρμογή, είτε από 3rd party apps.
Ειναι νωρίς ακόμα. 
Εμφανισιακά πάντως, κι εμένα μου άρεσε το 2 περισσότερο. Πιο διακριτικό και όμορφο.
Το 3 είναι σα να έχεις ένα ...αυγό στη θήκη και φαίνεται το 1/3 του ξερω γω... η κάτι τέτοιο.
Δυστυχώς όμως το 2 έχει λειτουργικούς περιορισμούς που το 3 δεν (θα) τους έχει. Με το 3, δηλαδή, θα υπάρχει περισσότερο εύρος και επιλογές όσον αφορά το development κλπ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

21.95€ με belgium post ευχαριστώ τον TS και τον φίλο που ποσταρε το κουπονάκι  IVBAND3 το οποίο λειτουργεί αν το γράψετε και όχι copy paste.

Αν εβγαινε τελική με μεταφορικά 25-26€ απο Ελληνικό κατάστημα θα το προτιμούσα αλλά βγαίνει 31€ μόνο με μεταφορικά .

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...