Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mi band 3 international 21,67 @gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιος το θέλει σε International version, στο banggood, με κωδικό MIBANDEU πέφτει στα 20.35. Μέθοδο αποστολής επιλέγετε "air parcel register" η οποία είναι δωρεάν. 

Σημείωση: επειδή θα έρθει συστημένο, υπάρχει πιθανότητα να περάσει τελωνείο (αν και είναι κάτω από 22€, αν κάποιος φοβάται, μπορεί να προσθέσει tariff insurance με 93 λεπτά, οπότε η τελική τιμή είναι 21.28€)

Επεξ/σία από FKLDS
  • Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, cmour79 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

για ανταλλακτικά μπρασελέ, έχετε να προτείνεται κάποιο λινκ?

Στο ebay ή από αλι.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, FKLDS είπε

Οποιος το θέλει σε International version, στο banggood, με κωδικό MIBANDEU πέφτει στα 20.35. Μέθοδο αποστολής επιλέγετε "air parcel register" η οποία είναι δωρεάν. 

Σημείωση: επειδή θα έρθει συστημένο, υπάρχει πιθανότητα να περάσει τελωνείο (αν και είναι κάτω από 22€, αν κάποιος φοβάται, μπορεί να προσθέσει tariff insurance με 93 λεπτά, οπότε η τελική τιμή είναι 21.28€)

Λογικά και να περάσει τελωνείο δεν θα έχει κάποια χρέωση. Το πολύ πολύ να ζητήσουν απόδειξη Paypal.

Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει και το unregistered ....

Το tariff insurance τι ακριβώς διασφαλίζει ?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, prometheas είπε

Λογικά και να περάσει τελωνείο δεν θα έχει κάποια χρέωση. Το πολύ πολύ να ζητήσουν απόδειξη Paypal.

Εάν το πιάσουν τελωνείο να καλύψουν το ποσό.ούτως ή άλλως air parcel register θα βάλετε υποχρεωτικά στο bg.γρήγορα θα έρθει και με εκείνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, prometheas είπε

Δεν έχει επιλογή unregistered. Η φτηνότερη επιλογή είναι συστημένο. Το tariff insurance είναι η ασφάλεια τελωνείου - ουσιαστικά σου επιστρέφουν το χαράτσι, σε περίπτωση που το πληρώσεις. Ο λόγος που το έγραψα σαν εναλλακτική, είναι γιατί έχω δει τελευταία στο φόρουμ (σπάνιες) περιπτώσεις σαν αυτή.

Επεξ/σία από FKLDS
  • Like 2
Δημοσ.

Εδώ φαίνεται να έχει το band 3 στα 20,01€.. Όμως είναι chinese έκδοση.. Τι διαφορά έχει με την international; δεν αλλάζει firmware να βάλουμε ελληνικό η αγγλικό αυτό; επίσης δε γνωρίζω αν είμαι καλό το μαγαζί. 

Δημοσ.

λίγο off topic......δεν είναι περίεργο 5 ημέρες ήδη αποστολή απο gearbest μέσω Βέλγικων ταχυδρομείων και να μην έχει κάνει ούτε μισή κίνηση το δέμα ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, dstone είπε

Εδώ φαίνεται να έχει το band 3 στα 20,01€.. Όμως είναι chinese έκδοση.. Τι διαφορά έχει με την international; δεν αλλάζει firmware να βάλουμε ελληνικό η αγγλικό αυτό; επίσης δε γνωρίζω αν είμαι καλό το μαγαζί. 

Το έχει στο banggood στα 20.35€ με νέο κωδικό mihk20 (με air parcel register, δηλαδή συστημένο)

Επεξ/σία από FKLDS
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dstone είπε

Καμία, ευκολότερα θα βάλεις τα ελληνικά.και εγώ κινεζική έχω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...